منم به خدا دلم واسش خیلی میسوزه.آخه ولش کنم به خدا هی میخواد به خودش جایزه بدهخرجهارو هزار بار حساب کردیم میدونه یک ذره و دو ذره نیست این خرج و همش هم استرس داره خودش که مثلاً پول سرویس طلا رو نمیدونم چطور جور کنم یا مثلاً بهم آمادگی میده که شاید پولمون نرسه و نتونیم بریم ماه عسل در صورتیکه برام خیلی مهم و قشنگ و شیرینه رفتن ماه عسل. با این حساب باز خرجهاش رو کنترل نمی کنه خب منم با توجه به اون حرفهایی که از کم آوردن پول میکنه خب این سختگیری هارو میکنم دیگه چون متاسفانه فامیل فوق العاده بدی دارم که منتظرن فقط شوهرم یک ذره کم بذاره و اینا هی سرکوفت بزنن و من رو ساده و... بدونن. جدای از این مسئله خب من دوس دارم یک سری چیزا مثل ماه عسل رو با ورودم به زندگی داشته باشم

خرجهارو هزار بار حساب کردیم میدونه یک ذره و دو ذره نیست این خرج و همش هم استرس داره خودش که مثلاً پول سرویس طلا رو نمیدونم چطور جور کنم یا مثلاً بهم آمادگی میده که شاید پولمون نرسه و نتونیم بریم ماه عسل در صورتیکه برام خیلی مهم و قشنگ و شیرینه رفتن ماه عسل. با این حساب باز خرجهاش رو کنترل نمی کنه خب منم با توجه به اون حرفهایی که از کم آوردن پول میکنه خب این سختگیری هارو میکنم دیگه چون متاسفانه فامیل فوق العاده بدی دارم که منتظرن فقط شوهرم یک ذره کم بذاره و اینا هی سرکوفت بزنن و من رو ساده و... بدونن. جدای از این مسئله خب من دوس دارم یک سری چیزا مثل ماه عسل رو با ورودم به زندگی داشته باشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)