من واقعا از خوندن این تایپیک لذت بردم . دوستان عزیز من همیشه تو ذهنم یک ترازو داشتم که عشقو با اون وزن می کردم . تو ترازوی جهل من مدرک پست ومقام اسم وعنوان [size=medium]سنگین تر از عشق بود ولی خدای مهربونم منو نجات داد
یادم نمیره یکی از دوستام نامزد کرده بود شوهرش اسم وعنوانش هم پایه ما نبود هر جا می نشستم می گفتم فلانی خودشو حیف کرد اگه صبر می کرد مورد بهتر داشت هول شد من کور بودم وخام هنوز به بلوغ نرسیده بودمتا بفهمم برای یک زن هیچی مهم تر از عشق ومحبت شوهرش نیست اگه شوهر شما مهم ترین شغل وپست رو داشته باشه پشت یک کوه مدرک وعنوان رفته باشه ولی بلد نباشه کارای عشقولانه کوچولو برای شما فقط به خاطر شما کنه محبتی به شما نداشته باشه ارزش نداره به خدا نداره مردی که وقتی جایی هستین دنبالتون میاد وقتی از ماشین پیادتون می کنه تا شما اونور خیابون نرفتین یا تو ساختمون نرفتین با چشم دنبالتون می کنه بعد پاشو میذاره رو پدال تا بره براتون شکلات می خره مردی که وقتی باشماست همش چشمش به ساعتش نیست تا زودتر به قرارش با دوستاش برسه مردی که به خاطر شما دنبال کار میگرده براتون هدیه می گیره بهتون زنگ میزنه مشتاق با شما بودنه قدرشو بدونید کار نداره عیب نداره خدا یار عاشقاست پیدا می کنه پول به دست می یاره همه چی با عشق به دست میاد اگر انگیزه شما برای به دست اوردن چیزی 1 باشه با قلب عاشق 100 میشه من خیلی چیزا تو زندگیم به دست اوردم که می تونستم خیلی زودتر داشته باشمشون چون انگیزه ام کافی نبود من عشقو از خدا می خواستم ولی نمی فهمیدم وقتی خواسته ای به بزرگی محبت وعشق داری نباید تو دستات که به اسون بلند کردی جعبه بگیری بگی خدایا بنداز تو این
باید دستات رو تا جایی که می تونی بیاری بالا باز کنی وبگی خدایا قلب منو سرشار از عشق کن
محبت خدا برکت ولطف اون خیلی بزرگتر از کاسه ایه که تو دستای ماست وای برماکه اینو دیرمی فهمیم ولی من این کارو نمی کردم من هزار تا شرط میذاشتم خدایا این جور اون جور
خدایا فلانی با فلان مدرک اینم داشته باشه بدتر از همه عشق بقیه رو قضاوت می کردم مگه من کی بودم که بگم عشق کی به درد میخوره مال کی نه مگه محبت قیمت داره ..بله چوبشم خوردم ولی خدایا شکرت چشمم رو باز کردی ازت ممنونم
حالا من از خدا می خوام منو ببخشه واز شما هم می خوام برام دعا کنید.
باید از دوستمم حلالیت بخوام
همین جا بهش میگم دوست خوبم گل قشنگم منوببخش عشق همونی بود که تو داشتی مردی که رفتنت رو تا اخرین لحظه با چشمای اشک الود دنبال می کرد خوشحالم که حالا تو آشیونه خودتونین مبارکت باشه
من دیدم عشق شما ناممکن رو ممکن کرد از هیچ همه چیز ساخت تو خیلی خوشبختی خیلی که یک نفر به خاطر دیدنت خودشو به اب وآتیش میزد برای داشتنت تلاش می کرد وشما دوستا ی عزیزم که اینجا تو این پست کامنت گذاشتین خوشبختیتون مبارک قدرشو بدونید وازش لذت ببرید منم دعا کنید.
[poem]از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران
رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران...
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی؛
تو بمان و دگران، وای به حال دگران...!
رفته چون مه به محاقم که نشانم ندهند
هر چه آفاق بجویند، کران تا به کران
می روم تا که به صاحبنظری بازرسم
محرم ما نبود دیدهی کوته نظران...
دل چون آینهی اهل صفا میشکنند
که ز خود بیخبرند این ز خدا بیخبران...
دل من دار که در زلف شکن در شکنت
یادگاریست ز سر حلقهی شوریده سران
گل این باغ بجز حسرت و داغم نفزود
لاله رویا تو ببخشای به خونین جگران!
ره بیداد گران، بخت من آموخت ترا !
ورنه دانم تو کجا و ره بیداد گران...؟!
سهل باشد همه بگذاشتن و بگذشتن...
کاین بود عاقبت کار جهان گذران
شهریارا غم آوارگی و دربدری؛
شورها در دلم انگیخته چون نوسفران...[/poem]

تا بفهمم برای یک زن هیچی مهم تر از عشق ومحبت شوهرش نیست اگه شوهر شما مهم ترین شغل وپست رو داشته باشه پشت یک کوه مدرک وعنوان رفته باشه ولی بلد نباشه کارای عشقولانه کوچولو برای شما فقط به خاطر شما کنه محبتی به شما نداشته باشه ارزش نداره به خدا نداره مردی که وقتی جایی هستین دنبالتون میاد وقتی از ماشین پیادتون می کنه تا شما اونور خیابون نرفتین یا تو ساختمون نرفتین با چشم دنبالتون می کنه بعد پاشو میذاره رو پدال تا بره براتون شکلات می خره مردی که وقتی باشماست همش چشمش به ساعتش نیست تا زودتر به قرارش با دوستاش برسه مردی که به خاطر شما دنبال کار میگرده براتون هدیه می گیره بهتون زنگ میزنه مشتاق با شما بودنه قدرشو بدونید کار نداره عیب نداره خدا یار عاشقاست پیدا می کنه پول به دست می یاره همه چی با عشق به دست میاد اگر انگیزه شما برای به دست اوردن چیزی 1 باشه با قلب عاشق 100 میشه من خیلی چیزا تو زندگیم به دست اوردم که می تونستم خیلی زودتر داشته باشمشون چون انگیزه ام کافی نبود من عشقو از خدا می خواستم ولی نمی فهمیدم وقتی خواسته ای به بزرگی محبت وعشق داری نباید تو دستات که به اسون بلند کردی جعبه بگیری بگی خدایا بنداز تو این

علاقه مندی ها (Bookmarks)