نوشته اصلی توسط
جان سخت
سلام دوست عزیز من مشاور نیستم خودمم هم تو زندگیم هم مشکل دارم ولی مطلب شما رو خوندم امیدوارم موفق باشی من فکر می کنم شاید اگر همیشه تیپ مهمونی بزنی انگار که همیشه می خوای بری عروسی یا مهمونی های مهم مثلا دامن تنگ کوتاه بپوشی کفش پاشنه بلند تو خونه نمی دونم ببخشید که فضولی کردم امیدوارم مشکلت حل بشه به خدا توکل کن و ارامش خودتو حفظ کن و به مشاوره حضوری حتما برو انشااله درست میشه فقط می خواستم باهات همدردی کرده باشم .
نازنین جان من هم با تردیدهای خودت موافقم. رفتارهای ایشون افراطیه. با مشاوره حضوری و با وجود خودش می شه فهمید که چقدر این رفتارها ناشی از کمبودها و کنترل های قبلیش است و چقدش واقعا ذاتی و همیشگی است. شاید چون مدتها خودداری کرده و به قول خودتون خیال پردازی ( بوسیدن شما در خیالش ) الان عطش زیادی داره و بعدها کمی آرومتر بشه.
زندگی که همه اش نامزدی نیست. توی دوران بارداری رنگ کردن مو و حتی استفاده از مواد آرایشی برای جنین ضرر داره. سربی که در اکثر رژ لب ها هست و ... آلرژی های و مشکلاتی که امروزه بین بچه ها رایجه از همین انواع و اقسام آلودگیها و مواد شیمیایی و ... است دیگه.
سلامتی خود نازنین هم یه طرف دیگه. اکثر رنگ موها مواد سرطان زا دارند. همین فر و صاف کردن مو و ... کلی ضرر دارد. حتی سشوار ساده هم بعد از مدتی مو را خراب می کنه.
هزینه های این رنگارنگ شدن هم یه طرف.
نازنین نه هنرپیشه است و نه مدل. نمی تونه هر روز یه رنگ و یه شکل بشه که. یک زن معمولی است با هزار و یک دغدغه ی زندگی معمول. بهتره شوهرش این چیزها را بدونه و کمی منطقی تر باشه.
نازی جان این آقا داماد چند سالشونه؟
راستی ساده هم هستا .......
اینکه گفته مدتها در خیالش با شما ارتباط داشته از سادگیشه. حداقل باید اینقد سیاست می داشت که نگه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)