سلام
اولا می خوام بهت بگم که به خاطر این افکار و احساسات خودت رو سرزنش نکن چون تو الان توی دوران اوج نیاز جنسیت هستی و همه در این سنین ( اگه مشکلی نداشته باشند ) این موارد رو تجربه می کنند . مساله ای که به وجود میاد نحوه مواجهه با این افکار واحساسات هستش . حقیقتش بهترین راه حل این مشکل ( نیاز طبیعی ) ازدواج هست ولی خب اگه همون طور که خودتون مواردیش رو اشاره کردید مشکلات مادی و از آن مهمتر مشکلات ناشی از عدم رسیدن به بلوغ فکری و ازدواج کردن خیلی زیاد هست پس من یه سری راه حل ها رو که خودم هم انجام میدم براتون مینویسم امیدوارم مفید واقع بشه :
1. میدونم خیلی کلیشه ای شده ولی بهترین راه تعدیل تمایلات جنسی ورزش سنگین و روزانه هست پس با ورزش سبک و عادی مشکلتون حل نمیشه حتما اونقدر ورزش کنید که کاملا عرق کنید و خستگی رو با تمام وجود احساس کنید از هر حرکتی که انجام میدید ( دویدن و بارفیکس و ... ) هر بار مقداری بعد از اینکه واقعا احساس کردید نمی تونید ادامه بدید و هر روز سعی کنید رکورد خودتون رو بشکنید .
2. تغذیه تون در حدی باشه که کمی قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید و ادامه ندید و غذاهای چرب و خیلی پر انرژی و مواد غذایی که گرم ( از نظر خاصیت غذایی نه از نظر دما ) حدالامکان مصرف نکنید و سعی کنید گرسنگیتون رو با خوردن میوه های تازه برطرف کنید ( به غیر از موز ) .
3. خواه نا خواه افکار جنسی به سراغتون میاد ولی عدم مشاهده تصاویر و فیلم های تحریک کننده خیلی جلوی ایجاد افکار رو میگیره اینم بهتون بگم که ممکنه بعضی مواقع حتی یه کلیپ موسیقی هم میتونه براتون تحریک کننده باشه پس دقیقا حالت خودتون رو تحت نظر داشته باشید و هر چیزی تحریکتون کرد در همون لحظه قطعش کنید . با خودتون صادق باشید و البته سخت گیر نگید ببین چقدر بی ظرفیت شدم و چه چیزهایی رو من تاثیر میذاره نیاز جنسی یه حالت سینوسی داره و همیشه در اوج نیست ممکنه چیزی رو که الان تحریکتون میکنه بعدا اصلا روتون تاثیری نداشته باشه .
4. مهمتر از همه موارد بالا اینه که واقعا اراده داشته باشید و هرگز دلسرد نشید یکی از خصوصیاتی که یه مرد واقعی باید داشته باشه اینه که بتونه تمایلات و احساسات خودشو کنترل کنه و مطمئن باشید هر چقدر بتونید تو این کار مداومت داشته باشید خودباوری و اعتماد به نفستون رفته رفته زیادتر میشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)