عزيزم شما به قصد ازدواج با يه آقاي 31 ساله آشنا شدي و بعدش اون اتفاقا افتاده و در نهايت اون آقا بعد از كلي كش دادن ماجرا،بعد از چند ماه موضوع رو با خانوادشون مطرح كردن( گرچه اينم معلوم نيست راست باشه) بعدش خانواده شون بهشون گفتن نه اول درستو بخون!! اين چيزايي كه تعريف كردين و اين رفتارا بيشتر در شان يه پسر 20 ساله هستش كه دانشجوعه و هنوز بچه است و خانواده اش باورش ندارن و از طرفي سربازيشم نرفته و خلاصه هنوز جوونه و مال و اموالي واسه خودش نداره ، كار نداره ..... يعني منظورم اينه كه اين مشكلات براي يه آقاي 20 تا 22 ساله اين رنج سني مطرح هست تا يه آقاي بالغ 31 ساله!!! به نظر حرفاشون همه بهانه است! بهانه.....
آخه يك پسر 31 ساله!!! چطور ممكنه كه در عين اينكه دانشجو هست و كار هم نداره ،بياد با يك دختر به قصد ازدواج رابطه برقرار كنه؟ خودش نميدونه با اين شرايط نميتونه يه زندگي تشكيل بده؟ تازه چطور ايشون خبر نداشتن كه خانواده شون راضي نيستن كه براشون برن خواستگاري؟ بايد حتما با شما آشنا ميشد و سه چهار ماه كشش ميداد تا كلا اصلا نظر خانواده اش رو راجع به ازدواجش بپرسه حالا اينكه با چه كسي بماند!!! يعني شما اولين نفري بودي كه ايشون ميخواست بره خواستگاري اونم بعد از 31 سال سن؟ اگه يك كم فكر كنيم ميفهميم كه اصلا اينطور نيست،چطور يه پسر 31 ساله هنوز به خواستگاري حتي يك نفر هم نرفته ؟ اگر رفته كه يعني خانواده اش به ازدواجش راضي بودن !!! پس الانم مخالفتشون معني نداره، اصلا اين حرفايي كه اين آقا ميزنه منطقي نيست و بهتون قول ميدم دروغه
قربونت بشم اگه يه لحظه احساست رو بذاري كنار و به رابطه تون نگاه كني خودت ميبيني كه اين آقا اصلا مناسب نيستن و خيلي خيلي احتمالش بالاست كه دروغگو باشن!!! واسه همين احتمال ميدم كه حتي موضوع شمارو با خانواده اش هم مطرح نكردن!!!! طرف منم اينطور بود!! توي مدتي كه با هاش بودم اون اوايل چندبار ازش خواستم كه موضوع ازدواج رو با خانواده شون مطرح كنن!!! حتي يه بار اس ام اس دادم گفتم همين الان و گفت باشه و بعد يك بيست دقيقه ،نيم ساعت اس ام اس داد كه مطرح كرده ولي ميدوني چيه عزيزم؟ موقعي كه دروغهاشو فاش كردم معلوم شد كه حتي يك دفعه هم اين موضوعو مطرح نكرده بوده!!!!!! به نظر من ايشون شمارو براي ارضاي نياز جنسيش ميخواد و يا محبت و همينو بس!!! شرط ميبندم كه حتي به خانواده اش هم هيچي نگفته و شايد حتي دانشجو هم نباشه!!! شما از اين چيزها مطمئن هستين؟
خودتم ميدوني كه اين آقا مناسب شما نيست، خوب به اتفاقهايي كه بينتون افتاده از تمايلات انساني ناشي ميشه و همه اين تمايلات رو دارن، طبيعيه ولي ولي عزيزم اين تمايلات بايد كنترل بشه ، يا حتي براي احترام به شما وقتي شما نميخواي نبايد مجبورتون كنه !!!! وقتي مجبور ميكنه يا اصرار ميكنه يعني به شما و افكارتون احترام نميذاره!!! اگه واقعا انسان بود وقتي شما واسه بار اول گفتي نه و نميخوام ايشون به احترامتون ديگه اصراري نميكرد!!!!!
اصلا ديگه به روابطي كه داشتي فكر نكن، درسته اشتباه بوده ولي خوب همه توي زندگيشون اشتباه ميكنن تو هم بذار رو حساب اشتباهاتي كه توي زندگيت انجام دادي و ديگه نبايد تكرار بشه ،آدم كه به خاطر يه اشتباه ،اشتباهات بزرگترو نبايد انجام بده!!!!! عزيز دلم خيلي ها اشتباهات بزرگتر از اين هم ميكنن، اصلا به خاطر اين اتفاقايي كه بينتون افتاده خودتو ناراحت نكن و فكر نكن كه تو به اين دليل فقط مال اوني و عذاب وجدان بگيري و فكر نكن كه اون به اين دلايل بايد مرد زندگيت باشه..... جلوي اشتباهاتت رو قبل از اينكه اشتباهت بيشتر و بزرگتري انجام بدي بگير
ببين شايد اونم شايد اونم شايد ايشون شمارو دوست داشته باشه يا به شما وابسته باشه ولي يه شخصيت بسيار بي مسئوليت و هوس باز داره، چيو ميگه كه من شمارو همسر خودم ميدونم ؟ از يه طرف ميگه من تورو همسر خودم ميدونم ،از طرف ديگه ميگه خانواده ام ميگن نه تو به پاي من نسوز؟؟؟؟؟ عزيزم تابلوعه ايشون همه چيز رو به نفع خودش تموم ميكنه، موقع ارضاي نيازش كه ميرسه شما رو با حرفاي خوشايند كه من شمارو از الان همسر خودم ميدونم گول ميزنه ولي وقتي بحث مسئوليت و زندگي مياد وسط ميگه به پاي من نسوز و خانوادم ميگن نه
من پيشنهاد ميدم كه حتما رابطه رو كات كن، اصلا هم به ايشون فكر نكن، حتي اگه خيلي شمارو دوست داشته باشه ( كه بعيده) بازم حتي يك ذره هم ارزش نداره حتي يك ذره كه باهاش بموني!!! چون با حرفايي كه شما از ايشون زدي يه انسان هوس باز و به نظر من دروغ گو ميان كه اصلا ارزش فكر كردن هم نداره چه برسه صبر كردن و منتظر موندن واسه ازدواج ،تازه اگه به پاش صبر كنيم اول اينكه احتمال زياد دوباره رابطه تون به اون روابط كشيده ميشه شايدم بالاتر ( چون ديگه به قول خودتون حرمت ها شكسته شده و خلاصه مطمئن باش اگه باهاش بموني تو يه موقعيت احساسي دوباره همه چي يادش ميره و ... ) و دوم اينكه اصلا احتمالي نداره كه اگه اين مدت هم به پاش صبر كنين بعد دو سال شمارو براي ازدواج انتخاب كنه!!!!
اصلا از پشت بلندگو داد ميزنه كه اين رابطه فقط براي سو استفاده است
گلم جدا شو ،جدا ميگم
موفق باشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)