سلام دوست عزیز
کاملا درک میکنم وقتی میگی خواستگار بهتر از اون داری یعنی چی ( یعنی از لحاظ شرایطی که طرف داره و عقل و منطق ) ولی اینکه آدم به فرد خاصی احساس خوبی داره و به قول معروف دلش گیر میکنه ، همین احساس خوب یعنی اینکه فرد موردنظر از بقیه یه جورایی بهتره و در رتبه بالاتری نسبت به بقیه قرار میگیره ( پس یعنی بهتر).
ولی اینم میدونم که طرف مقابلت هم حق داشته که شرایط پیشنهادی رو قبول نکنه ، هر چند به نظر من شاید یکم در تصمیم گیری مشکل داره که نمیتونه راحت حرفشو بزنه و اینقدر هیجان داره ( اونم توی سن 32 سالگی) . البته شایدم یکم از دلیل هیجانش این باشه که با دختری ارتباط نداشته .
همونطور که شما مسایل مختلف رو دیدی و بابتش نگرانی ایشون هم همینطوره . نمیگم از همه شرایطت بگذر نه اصلا . ولی شرایط منطقی واسش بذار و اگه میخوای بیشتر بشناسیش یجور دیگه امتحانش کن نه اینجوری و با این شرایط که اونم هراس داشته باشه و نگران شه و به خودش بگه خانمی که از الان اینطوریه فردا چطور خواهد بود .

تو پست اولی هم که برات گذاشتم گفتم به هیچ وجه تماسی باهاش نداشته باش و هرکاری لازم باشه انجام بشه فقط از طریق خانواده باشه الان هم همونو دوباره میگم

علاقه مندی ها (Bookmarks)