سلام خانم گل
دختر خوب و مهربون باید خدمتتون عرض کنم که معیار های شما در انتخاب همسر اصالت داشتند و این اصالت ها هستند که باقی می مانند. من نمی دانم که همسر شما از لحاظ اخلاق و ادب و نزاکت در چه حدی هستند و آیا واقعا همه آنها را دارند یا خیر ولی اگر شما از این معیارها مطمئن هستی و پاکی و نجابت ایشان برای شما حتمی است کمتر عجله کن و صحبت های دیگران را فراموش کن و خودت در تنهایی خودت تصمیم بگیر.
البته بگویم که تناسب اندام در رابطه با قراداد ازدواج بسیار مهم است. چون منجر به رضایت جنسی می شود. و رضایت جنسی بخش اعظم موفقیت در زندگی زناشویی ا تشکیل می دهد.
احساسی نباش و حتما پیش مشاور خبره برو. دلسوزی مادرانه برای همسرت نکن بلکه به خاطر خود او و آسایشش در آینده تصمیم درست و منطقی بگیر.
خانم گل من هم مثل شما خواستگاران زیادی داشتم چون من هم مثل شما قیافه زیبایی دارم ولی اون نه . دیگران به من میگفتند که تو خیلی سری و این حرف ها.
حتی خود من هم وقتی با ایشان برای خرید بیرون می رفتیم من کمی خجالت می کشیدم و دوست داشتم که مردی که به همراه من می آید بیرون فردی قد بلند و چارشانه باشد ولی این طور نبود.
چون من در دانشگاه بسیار فعال بودم و مدیریت چند کانون را به عهده داشتم همش یاد خواستگاران و پسرانی می افتادم که آنها با احترام و افتخار خاصی در کنار من راه می رفتند و با من برخورد می کردند.
حتی این مقایسه ها درباره رفتار شوهرم هم اتفاق می افتاد و من به او می گفتم که تو برای من احترام خاصی قایل نیستی و...
برادر من او را فردی امل می خواند و می گفت او خشک مغز است. چون هم من با خانواده ام تفاوت داشتم و مذهبی بودم و چادری و هم او شبیه من بود و تمام معیار های من را داشت. به جز مسایل ظاهری مثل قد و ..و به قول شما پا نمی داد.
حرف های خانواده ام در من تاثیری نکرد چون من عاشق او شده بودم و این مسایل را نمی دیدم و اصل نمی دانستم. وما هم عروسی کردیم. حالا من به عشق خود رسیده بودم ولی حرف های دیگران همچنان ادامه داشت تا جایی که مقایسه های شوهر من با داماد دیگرمان و حرف های خوار و برادرم درباره او آنقدر زیاد شد که در من تاثیر گذاشت و منجر به نفرت من از او شد. منی که عاشق واقعی او بودم.ومن رفتم پیش مشاور و به او گفتم که شوهر من اصلا من را دوست نداردو غیره..
ولی حرف های مشاور برای من مثل آب روی آتش شد و من به زندگی برگشتم.
مشاور به من گفت که همانطور که تو همه خوبی ها را باهم نداری او هم ندارد و آدم ها تغییر م یکنند و سعی کن زندگی ات را بسازی.
خواهر خوبم زندگی شیرین حاصل تلاش و سخت کوشی است.
این ها را نگفتم شما را مجاب به ادامه رابطه کنم بلکه گفتم تا بدانی مهم تو هستی و فقط همین .
به خدا خواهر و برادر تو می روند سر زندگی خودشان و تو می مانی و حوضت.
بدان که اگر ظلمی به این مرد به خاطر قیافه و اندامش بکنی باید هم در این دنیا و هم در آخرت پاسخگو باشی. پس منطقی باش و بدان که فقط فکر تو درباره زندگی ات مهم است.
ولی خواهر من یک توصیه:اگر توانستی که عاشق ارزش ها و اصالت های این مرد شوی ادامه بده و اگر نتوانستی خودت را قانع کنی ادامه نده.زندگی خوب حاصل همه تناسب ها است و بر خلاف زندگی مجردی فقط داشتن معنویت زندگی را موفق نمی کند.
چون روحیه شما با من و دیگران فرق دارد و هیچ دونفری شبیه هم نیستند.
خواهر من ادامه زندگی با مردی که عاشقش نیستی و تو را می آزارد اصلا کار آسانی نیست .من که عاشق بودم حرف های دیگران در من تاثیر کرد و این عشق بود که دوباره من را نجات داد . شما که هیچ... از همین الان عاشق نیستی.
بنشین و با خودت و فقط خودت تصمیم قاطعانه بگیر که آیا این مرد مناسب شما هست یا نه.
این را بگویم که تناسب اندام در رابطه با قرادر داد ازدواج بسیار مناسب است. چون منجر به رضایت جنسی می شود. و رضایت جنسی بخش اعظم موفقیت در زندگی زناشویی ا تشکیل می دهد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)