نوشته اصلی توسط
hamed65
ظاهراً ترموستات بخاری صندلی داغ سوخته و برای همین کار نمی کنه. صدایش رو در نیاورید! :)
اگه صداشو در نیاریم که فردا پس فردا زمستانه تکلیف کسی که روش میشینه چیه؟
فکر می کنم که شما بدشانسی آوردید. اکثر دوستانی که معمولاً در صندلی داغ سوال می پرسند، این چند روز یا در تالار نبودند یا کوتاه اومدند و رفتند.
بله دیگه شانس ما بود،اما تشکرهاشون بود!
1- شما برنامه ی خنده بازار رو دیدید؟ چه نظری در این رابطه دارید؟ آیا چنین برنامه هایی سازنده هستند یا تخریب کننده؟
رو هم رفته شاید یک ساعت از کل برنامه رو دیدم.اون قسمت هایی که من دیدم اصلا خوشم نیومد و به نظرم نه تنها مفید نبود بلکه مخرب هم بودبه سخره گرفتن شخصیت خاصی رو چه موفق چه ناموفق کار جالبی نیست چون کار این برنامه از طنز گذشته بود!به فرض من اگه جای آقای فردوسی پور(درست گفتم؟چون با ورزش میانه خوبی ندارم!) بودم حتما ازشون شکایت میکردم!
2- آخرین باری که به خودتون افتخار کردید، کی بود؟
دو روز پیش!
3- سکوت نشانه ی رضایت است یا جواب ابلهان خاموشیست؟ :)
به نظرم هر دو البته گاهی هم میتونه نشونه مخالفت یا عصبانیت باشه!
4- یکی از بهترین تاپیک هایی که در این تالار خواندید رو به ما معرفی کنید.
تاپیک خوب زیاد خوندنم اما الان دوتاش یادمه: سوالاتی که تو جلسه خواستگاری پرسیده میشه و تفاوتهای زن ومرد.
من قبلا از زبات بدن(Body Language) چیزی نمیدونستم اما با خوندن این تاپیک متوجه شدم که باید موضع خودمون رو مشخص نکنیم تا طرف مقابل رو بهتر بشناسم همچنین متوجه شدم که موقع جواب دادن به سوالات لحن و تن صدا و حرکات میتونه نشونه باشه
5- یکی از زیباترین فیلم هایی که دیدید رو به ما معرفی کنید.
به نظرم محیا فیلم خوبی بود
برای شما آرزوی موفقیت می کنم!
ممنون، من هم همچنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)