RE: آیا حق با من است؟
سلام natalie عزیز
مشکلات تورو منم کمابیش داشتم که البته به کمک دوستان الان خیلی خیلی بهتر شدم ولی گاهی هم .....
ببین هم من و هم تو باید یاد بگیریم که آرامش زندگیمون دسته خودمون باشه سعی کن مادرشوهرتو بذاری تو حاشیه زندگیت و به خاطر همسرت باهاش در ارتباط باشی هفته ای دوبار تماس بگیر کاری که تازگیها من دارم انجام می دم(به قول همسر من که به من میگه اینقدر تو حاشیه زندگی نکن تو هم همین طور تو حاشیه زندگی نکن)
دلیلی نداره زیاد باهاش صمیمی بشی کاری که من دارم می کنم
اون فقط مادر همسره تو نه بیشتر و نه کمتر اصلا هم ازش توقع نداشته باش و فقط فقط به فکر خودت و همسرت باش
ببین وقتی در مقابل رفتارهای مادرشوهرت بی توجهی کنی مطمئن باش خیلی هم عزیز میشی
یه چیزه دیگه که اگه واقعا باورش کنی و بپذیریش دیگه به مشکلی بر نمی خوری :
ببین اینو یادت باشه هر کسی مسئول رفتار خودشه مادرشوهر تو هم فقط خودش مسئول رفتار خودشه و رفتار اون هیچ ربطی به همسر تو نداره که به خواد عکس العمل نشون بده
اگه خودت تونستی با احترام و رفتار خودت جواب مادرشوهرتو بده اگرم نه که بیخیال و اصلا به همسرت انتقال نده
دلیلی نداره که ساعت ها فکر خودتو مشغول کنی و بشینی رفتارهای مادرشوهرتو و دلیلشو از کاراش بررسی کنی
حالا هر دلیلی داره اصلا مهم نیست بعدشم بشی یه ادم منفعل که منتظر یه بهونه باشی که بهونه بگیری و رو سر شوهر بیچاره ات هوار شی
ببین من چند وقتیه روال تغییرم رو شروع کردم تو هم شروع کن و اینجا بنویس که چهقدر تغییر کردی
موفق باشی
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)