سلام شاين جون
باهات موافقم .بايد اينو بگم كه همسرم يه وقتايي بد جور گير ميده از قاشق غذاخوري گرفته تا لباس و فرش و حوله و اتاق و خونواده ام و....
تجربه بهم ثابت كرده در اين جور مواقع بهتره سكوت كنم...
البته قبلا من هم به ايرادهايي بي موردش جواب مي گفتم و او هم مي گفت كاري كه بلد نيستي فقط زبون داري و...و خلاصه يه جنگ جهاني راه ميفتاد حالا مثلا قضيه چي بود كه چرا لباسي رو كه سه روز ديگه مي خواد بپوشه اتو نكردم
چرا ميوه اي كه 10 دقيقه پيش آورده خونه و من دارم به كارهاي ديگه مي رسم نشستم و همينجور با كيسه اش گذاشتم توي يخچال
يا...
در هر حال ديشب هم خيلي خسته بودم و اصلا تحمل شنيدن ايرادهاي بي موردش رو نداشتم ولي گفتم تا آخرش هر چي مي خواد بگه هيچي نمي گم خودمونيم خيلي ميخواستم من هم جوابش رو بدم ولي با اين حال سكوت كردم و فقط لبخند زدم يا يه حرف خنده دار زدم ..
راستش تا حالا پيش نيومده بود كه تا اين حد تحمل كنم ولي نتيجه اش براي خودم خيلي شيرين بود
مرسي كه منو تاييد كردي
در مورد آدمهايي كه مثال زدي باهات موافقم ولي راه حل دعوا و جدال نيست آخه با اين جور آدمها برخورد داشتم ولي هنوز هم نتونستم دقيقا بفهمم بايد چطور عمل كنم يه ذره عكس العمل تند گاهي اوقات مفيده ولي براي هميشه چاره ساز نيست مخصوصا اگه طرف لجباز هم باشه ديگه" نور علي نور" مي شه اگه كسي در مورد ارتباط با اين تيپ آدمها"سلطه جو خودخواه و اينكه فكر مي كنن هيچ كس بهتر از اونها نيست و همه جزئ نژاد پستها و اونها در دسته نژاد برتر!!!
هستن"نظري داره بگه...تا براش دعا كنم!!
مرسي از همه دوستاي خوب

علاقه مندی ها (Bookmarks)