سلام شمیم جان، حق با شماست همسرم از هیچ کس و هیچ چیزی راضی نیست، یه مشاور بهم گفت همسرت ایده آلیسته. خیلی بهش سرد شدم، دائما حرفاش میاد تو ذهنم نمیتونم فراموش کنم، احساس میکنم تو انتخابم اشتباه کردم، کاش با کسی ازدواج میکردم که من و با تمام وجود میخواست، کاش خانوادم بیشتر تحقیق میکردن، کاش بهش سخت میگرفتن اونوقت عزیز میشدم، میدونم همه ی این حرفا غیر خداییه ولی باور کنید خیلی بهم فشار اومده که دارم این چیزا رو میگم، فکر کنید تو اوج عشق که دارم قربون صدقش میرم یهو حرف زن دوم و صیغه و این جور چرت و پرتا رو میاره وسط، خیلی بی انصافه، منی که تا به حال باهاش پول من و پول تو نکرده بودم، یه بار تو دعوا بهم گفت تو هیچ ویژگی نداری که من بهش دل خوش کنم، نه قیافه داری نه خانواده نه پول نه اخلاق!!! البته فقط با من این طوری نیست پدر خودشم که این همه زحمت براش کشیده تا حالا چند بار جلو من شسته گذاشته کنار که تو به من ظلم کردی در حقم پدری نکردی! کلا از همه عالم و آدم طلب کاره و در رأسشون من! دلجو جان ممنون میشم اگه تجاربت رو به منم بگی، ابر بهاری منم از این برخوردا باهاش میکنم ولی اون اعتماد به نفسش بالاتر از این حرفاست، اگرم کمبودی احساس کنه مامانش اونقدر هندونه زیر بغلش میذاره تا جبران بشه!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)