خیلی ممنون که جواب دادید.
راستش اجساس می کنم زیاد به حواشی می پردازید و خوب نمی تونید مسائل رو دسته بندی کنید. حالا من نتایجی که از نوشته ها تون گرفتم اینجا می نویسم. اگر نادرست بود لطفا اصلاح کنید.
خصوصیان مثبت همسر:
1- خانواده دار
2- تحصیلکرده
3- راستگو و با صداقت
4- جرات داشتن در عذرخواهی
5- مهربان
6- خانه داری خوب در حین شاغل بودن
خصوصیات مثبت خودتون:
1- خانواده دار
2- تحصیلکرده
3- تنوع طلب (البته مطمئن نیستم در جهت مثبته یا منفی)
5- انعطاف پذیر
خصوصیات منفی خودتون
1- ابتدا منفعل و بعد پرخاشگر
خصوصیات منفی همسر:
1- ترس از تغییر یا هراس احتماعی
خوشبختانه (برعکس اونچه شما می گید شوربختانه

) تنها مشکل همسر شما به نظر من ترس از تعییر یا هراس احتماعیه. کسانی که چنین مشکلی دارند از رانندگی، از تعییر دکوراسیون خانه، از ورود افراد جدید به خانه ، از قرار گرفتن در هر موقعیت جدیدی هراس دارند و واکنش های متفاوتی به این تغییرات نشان می دهند. مثل تکیه کردن به کسی که به او اعتماد دارند (خوشبختانه همسر شما به شما بسیار اعتماد داره بر خلاف اونچه فکر می کنید)، یا انزوا پیشه کردن یا رها کردن کار و ....
می دونم که لان توانتون کم شده اما من فکر می کنم شما با انجام چند عمل ساده در مدتی چند ماهه بتونید تغغیر زیادی در زندگیتون ایجاد کنید.
چون مشکل هراس اجتماعی باعث می شه اون شخص مسائل ناراحت کننده و ترس اور رو با تغییر مربوط کنه و از عمل فرار کنه یک راه درمانش می تونه این باشه که شما یک مساله خوشحال کننه رو با هر تغییر برای همسرتون بوجود بیارید.
مثلا وقتی به مهمونی میرید قبلش با همسرتون هماهنگ کنید تا با هم به خرید برید و خاطره ای خوش از مهمانی رفتن رو براش ایجاد کنید. یا بعد از مهمانی از او بسیار تعریف کنید (مثل اینکه عزیزم تو امشب در میان همه می درخشیدی ).
یا همسرتون هر تغییر کوچکی که در زندگیش داد بسیار زبانی اونو تشویق و تایید کنید.
یا اگر کوچکترین تنوعی به خانه داد برای او جایزه (خودتون اونو تعیین کنید می تونه معنوی باشه) تعیین کنید. به هرحال سعی در بالا بردن اعتماد به نفس همسرتون هم می تونه کمک بزرگی باشه.
راستی اینو بگم که چون من کارشناس نیستم و تمام راههای درمان رو نمی دونم فکر می کنم اگر شما پیش یک مشاور بروید و بگویید که فکر می کنید مشکل همسرتون ترس از تغییر یا هراس اجتماعیه راههای خیلی زیادی بهتون پیشنهاد می دن. نمی دونم شما فیلم طنز ساختمان پزشکان رو دیدید یا نه اما اگر یادتون باشه همسر شخص اول فیلم هم دچار هراس اجتماعی بود . البته همه ما تا حدی با این مساله روبرو هستیم (مثل ترس از ارائه دادن یک مقاله در حضور حمع یا ...) اما بعضی افراد ترسشون اونقدر زیاد می شه که بر عملکرد و گفتارشون تاثیر می ذاره.
امیدوارم موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)