نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab
ببین عزیز
اگه آقایون جامعه خودمون رو در سه دسته کلی قرار بدیم
دسته اول: اقایون مردسالار و سنتی که همسری شبیه مادر و مادر بزرگشون می خواند که زیاد توی اجتماع و توی چشم نباشه.خوب بشوره و بپزه و بپوشه که این دسته آقایون طرفشون اصولا خانمهایی هستند که به آقایون نگاهی شبیه بانک یا کارت پول دارند و (خانمها و آقایون موجود در این دسته کم هم نیستند در جامعه ما)
فکر می کنم با توجه به خصوصیاتی که از خودت گفتی نه شما اونا رو می پسندی و نه اونه شما رو

دسته دوم: آقایونی که خیلی روشنفکر و امروزی هستند و خانمی می خواند که مثل خودشون در اجتماع باشه و برای کسب علم و حرفه تلاش کرده باشه و بیشتر نگاه به سیرت و تلاشهایی که شخص برای زندگیش کرده می کنند تا ظاهر و چیزهایی که خدادادی بوده و شخص هیچ تلاشی برای کسب اونها نکرده . این دسته افراد تمایل به ازدواج برابر دارند و می خواند همراه زندگیشون و یا مادر بچه هاشون ادم فرهیخته ای باشه که تا اندازهای با سختی کار و پول در اوردن و... اشنایی داشته باشه ( آقایون موجود در این دسته کم هستند در جامعه ما)

دسته سوم: آقایون باری به هرجهت هستند که خط مش ثابتی ندارند و بسته به اینکه مامان و خواهرشون و همکارشون چی بگه عقیدشون تغییر می کنه و زیاد اعتماد به نفس ندارند از طرفی از امتیازات مرد سالاری که جامعه بهشون بده بدشون نمی یاد و همینطور از طرف دیگه اگه خانمشون هم کمک خرجشون باشه خوشحال می شند.

ان شاالله کسی قسمتت بشه که تو رو همونجور که هستی بخواد.
دوست عزیز
من پست بالا رو برای دوستی از جنس مونث گذاشته بودم. شاید به درد شما هم بخوره به نظر می یاد شما جز
آقایون دسته دوم هستی که توی جامعه ما تعدادشون زیاد نیست (یعنی جز نوادر هستی )
مطمئنم خیلی از خانمهای تحصیلکرده که نیاز مالی به همسر ندارند دنبال موردی مثل شما همفکر و همکفو هستند تا مسیر زندگی رو باهم طی کنند
امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه برسه شما و نیمه گمشدتون همو پیدا کنید.