RE: اخبلافات زیاد از نظر اعتقادی

نوشته اصلی توسط
ليلا موفق
ببينين اون دختر كه براي ازدواج انتخابش كردين نمي تونه مثل دخترايي كه قبلا باهاشون رابطه داشتي لباس بپوشه، حرف بزنه، بخنده، ناز و عشوه داشته باشه، سكس كنه، راه بره، رفتار كنه و .................................................. مي دوني چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اون شما تجربه اول و آخرش هستي در رابطه با جنس مخالف. بنابراين اون مثل دخترايي كه قبلا مي شناختي نيست. اون از يك جنس ديگه است. اون حرفه اي نيست و تجربه اي هم در اين زمينه نداره و نخواهد داشت. الان ممكنه بگي مهم نيست.
ولي من به شما قول مي دهم شما كه طعم و مزه رابطه با اون دختر خانم هاي حرفه اي را چشيدي و هنوز هم زير دندونت هست بعد از مدتي اين دختر خانم مبتدي معصوم برات كسالت آور مي شه و دوباره مي ري سراغ همون خانم هاي حرفه اي. حتي اگه جسمت هم سراغ اون خانم ها نره فكر و روحت مي ره.
اون دختر خانم بايد با يك پسر دختر نديده مثل خودش ازدواج كنه تا از هم لذت ببرند و تا ابد براي هم جذاب باشند.
شما هم همينطور. شما هم بايد با يك نفر مثل خودتون ازدواج كنيد.
من تجربه ی زندگی مشترک را ندارم و به اینکه دوست داشتن آقای احمدی احساسی هست یا منطقی هم کاری ندارم و کارشناسان بهتره راهنماییشون کنند.
اما لیلای عزیز
این آقا این اشتباه را کرده خودش هم به اشتباهش پی برده و این کار را تر ک کرده و سختی های ترک این گناه را هم کشیده حالا به نظرتون این آقا باید تا آخر عمر این گناه را انجام بدهد و ازدواج هم نکنه یااینکه با دختر آفتاب مهتاب دیده ازدواج کنه و یه عمر عذاب بکشه !
یه تایپیک دیگه دیدم که جدیداً باز شده در مورد خود ارضایی آقایون ، توی اون تایپیک اینقدر این موضوع عادی مطرح شده و همه از اون خانم که این دغدغه اش را مطرح کرده خواستند که حساس نباشه و ... که راستش من هم فکر کردم اشکال از اون خانم و من و امثال منه ، در صورتیکه خود ازضایی هم به غیر از عوارض بعد از ازدواجش یک گناه کبیره است ....
وقتی کسی توبه واقعی بکنه مثل اینه که اصلاً اون گناه را نکرده (البته من نمی دونم شرایط توبه واقعی این گناه چیه ) و حتی به جای گناهنش خداوند برایش حسنات در نظر میگیره ...وقتی خدا می بخشد چرا ما بنده ها اینقدر سخت می گیریم!
این ها را گفتم که بگم کار این آقا خیلی ارزش داشته و لطف خدا بوده که کمکش کرده که دیگه به سمت گناه نره.
... به سراغ من اگر می آیید،
نرم و آهسته بیایید
مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
علاقه مندی ها (Bookmarks)