به خودم قول داده بودم که دیگه تو این سایت برنگردم . اما انگار قسمته که دوباره اینجا بیام .
خیلی به حرفاتون فکر کردم . راست میگید حق با شماست . نمی دونم چرا اما خودم که الان دارم فکر می کنم می بینم به جز یه سری از احکام عملی من دارم همونطوری برخورد می کنم که دین می گه .
نمیدوم چرا هر چی می گذره بیشتر به سمت رفتار های دینی تمایل پیدا می کنم . با اینکه قصد اینم نداشتم . ولی دارم مثه یه ادم مذهبی زندگی می کنم . اونا رو دوست دارم .با اونا احساس راحتی می کنم . می خوام با یه کدوم از اونا ازدواج کنم .
خواستگاریمم به هم خورد . داییم مشکل براش پیش اومده مامان بابام رفتن مشهد . اخه داییم اونجا غریبه .فردا عملش می کنند . بابام گفته خیلی زود بیان شنبه بر می گرن .داداشمم سپردن به من .
خوب دیگه خیاله تون راحت شد که دختره بد بخت نمیشه !
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم . یه جستجو تو اینترنت کردم دو تا سایته مشاوره ی مذهبی رو پیدا کردم .همون حرفایی که تو سایته شما در مورد مذهب زدم رو براشون فرستادم . توسایتشون نوشتن ظرف 72 ساعت جوابشو به ایمیلم می فرستن .
فکر کنم دارم مسلمون می شم ! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
ناراحت نشید که چرا دارم تو این سایت این حرفا رو میزنم اخه شما تنها کسایی هستید که اعتقاداته منو میدونستید . حرفای شما خیلی به من کمک کرده .البته به جز خانم موفق که لطف زیادی به بنده داشتند!

علاقه مندی ها (Bookmarks)