به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 فروردین 89 [ 23:29]
    سطح
    41
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    300

تشکرشده 303 در 128 پست

Array

RE: چگونه با قرار گرفتن زیر رادیکال کنار می آیید !!!؟

به نظر من در اکثر مواقع این خود مردم هستند که می خوان با سانسور با هاشون رفتار بشه .چون متاسفانه با تفکر صحیح و تحلیل های درست غریبه شدند و براشون همین رویه مناسب تر و راحت تر است . البته پر واضحه که این رو مستقیما عنوان نمی کنند و چه بسا شاکی هم با شند ؛ بلکه با رفتارشون این اجازه رو صادر می کنند. چون اگه کسی بخواد بر خلاف جریان های فکری موجود حرکتی انجام بده براش گرون تموم میشه و اغلب اوقات مردم خواهان زندگی توام با آرامش هستند نه زندگی با گیر و بند و مشکلاتی از این قبیل که خودتون آگاهی دارید.

و از طرف دیگه هم عقاید ی که نه علمی است و نه حقیقت ؛ مثل یک خصوصیت ژنتیکی که اکثر اعضای خانواده اون رو دارن ، به نو جوانان و جوانان انتقال پیدا می کنه و اگه اون جوان که در این نوع خانواده رشد کرده ، خودش اهل تفکر و مطالعه و تحقیقش نباشه ؛ قطعا در آینده با تعصب، از چیزی که از خانواده و اطرا فیان دریافت کرده دفاع خواهد کرد...و این جوری میشه که نسلی با این ویژگی پدید میاد .

الان مراکزی وجود دارند که رسالتشون رو برای دیگران آگاهی و آگاه سازی عنوان می کنند ؛ اما در باطن امر مشغول دیکته کردن عقاید مورد نظرشون به افراد هستند ؛ جوانانی که با ذهنی آماده آموزش و یادگیری وارد این محیط می شوند و دست آخر ( اگر در اون مراکز دوام بیارن و باقی بمونن) مانند رباتهایی آماده به خدمت ؛ برای دستیابی اونها به اهدافشون ، تربیت شدند.

ببینید جذب جوانان با چه عنوانی صورت می گیره و عملیاتی که واقعا روی ذهن آنها انجام میشه ، چی هست!!! تفاوت از کجا تا به کجا!!

البته از حق هم نگذریم بعضی از آگاهان و دلسوزان واقعی جامعه و جوانان ؛
    بسترهایی رو به طور غیر رسمی و تقریبا خصوصی برای این منظور فراهم آوردند.

ولی تکلیف من ِ جوان که دسترسی و آگاهی به اونها ندارم چی میشه؟
    منی که تا به امروز فقط شنونده بودم ، همه چیز رو ضبط کردم و به تناقض رسیدم چی؟
    منی که بین دروغ و راست ، درست و نادرست گیر کردم و کسی هم برای پاسخ گویی به من نیست واگر هم بپرسم به خیلی چیزها متهم می شم چی؟

به قول آقای گرد آفرید ، مسئله فراتر از این حرفهاست .

اما خب ؛ از بار مسئولیتی که بر دوش آگاهان جامعه و کسانی که درد را درک کرده اند و با درمان هم نا آشنا نیستند کم نمی شود.

اگه همه به این دلیل که پیشرفت خیلی کند صورت می گیره یا خیلی از اوقات صورت نمی گیره و یا به دلیل عوامل بی شماری که بر سر راه این نوع فعالیت ها وجود داره و راه رو برای اونها سخت و ناهموار می کنه عقب بکشند که باید روز به روز شاهد پسرفت باشیم نه پیشرفت .

در حال حاضر آموزش و تربیت صحیح تنها راه کارهایی هست که به ذهن می رسه .
    و متاسفانه همسو نبودن آموزشی که در سطح اجتماع صورت می گیره با واقعیت های موجود سبب بی اعتمادی و بی انگیزگی برای جوانان و نو جوانان شده. که برای پیشرفت در ابتدا با ید این تخریبی که صورت گرفته شده بازسازی شود و در مراحل بعدی به انتقال مفاهیم پرداخته شود

خب حالا نظر شخصی من و راه حلی که به ذهنم می رسه این هست که برای جذب جوانها به اندیشدن صحیح ؛ از مطالب کلیشه ای و همیشگی استفاده نکنیم ، با زبون خود جوانها با هاشون حرف زده بشه ، نه با اون ادبیاتی که تا جمله اول رو می شنوند بگن :ای بابا ؛ دوباره اینها شروع کردن!

حتما شما هم این جمله رو کم نشنیدید.

من کسانی رو سراغ دارم که به قدری زیبا با جوانها ارتباط بر قرار می کنن و خط فکریشون رو به مسیر صحیح هدایت می کنن که واقعا شگفتی همگان بر انگیخته میشه .

برای ارتباط برقرار کردن با این قشر و با این منظور که همون تاثیر گذاری و در واقع آموزش هست ، باید هم سن خودشون شد و با ادبیات خودشون باهاشون ارتباط برقرار کرد تا پذیرای حرفها باشند .

نباید نصیحت گونه و معلم وار ؛ یعنی طوری که مثل دیکته کردن باشه باهاشون حرف زد ، تاثیر مثبت که نمی ذاره هیچ باعث ایجاد انزجار و بی میلی به همچین سخنانی در آینده هم می شه .

باید هدف رو چیز دیگه ای براشون مشخص کرد و بعد از ایجاد ارتباط صمیمی و دوستانه و فراهم اومدن جوی مناسب برای انتقال این گونه مفاهیم آموزش رو شروع کرد. چون گاهی مطالب واقعا خوب و مفید قربانی میشن . به خاطر عدم انتقال صحیح وا صولی و متاسفانه تاثیر منفی این موضوع اونقدر زیاد است که شاید اون جوان هیچ وقت اون مطلب رو نپذیره ؛ مگر اینکه شخص قدرتمندی بتونه اون اثر منفی رو از بین ببره و مفهوم صحیح رو منتقل کنه ، که خیلی امکانش نیست.

و در آخر پیرامون خودسازی و خود آگاهی باید گفت که تادغدغه ی این مسائل برای جوانان و نوجوانان ما وجود نداشته باشد ؛ به دنبال آن نخواهند رفت و اکثرا هم ترجیح می دهند که همسو با جریانات موجود به زندگی ادامه بدن ؛ چون انگیزه ها فوق العاده کمرنگ شده ....پس اگه کاری باید انجام بشه، یکی از اونها ایجاد انگیزه برای تفکر و فعالیت در اجتماع است...که این مورد هم مفصلا جای بحث داره. و یکی اساسی ترین معضلات در جامعست.

2. 4 کاربر از پست مفید zeinab تشکرکرده اند .

zeinab (پنجشنبه 26 اردیبهشت 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)