با سلام و تشکر از همه دوستان
خیلی خوشحال شدم که اینهمه لطف شما ها رو دیدم .
راستش من هم می خوام اراده کنم . همین امروز ، دیروز چندین بار حتی سایت های جنسی رو باز کردم اما چون فیلتر گذاشتم اول بهم هشدار میده که مجاز نیست و تونستم اراده کنم و ببندمشون. اما فکر نکنم بتونم ادامه بدم. اینجا هم که همه دخترا با وضعیتی زننده تو خیابون هستند و کلاً اندام شون رو در معرض دید میذارن ، خوب طبیعتاً با این تحریکات خیلی سخته. الان چند روزه که تونستم کنترل کنم و حتی چند بار که دستم رفت و خواستم بازشون کنم اونا رو ببندم. اما باور کنید مثل اعتیاده ، بعد یه مدت اگه آدم انجام نده دیوونه میشه و باز میره دوباره انجام میده. مخصوصاً که وقتی تحریک میشم همش لذت و شیرینی این گناه ها تو ذهن منه و کمتر به عاقبت اخرویش فکر می کنم. بارها شده که اینی که دوستان گفتند که فکر کن داری به خانمت ظلم می کنی رو تجسم کردم اما اون لحطه دیگه نمی تونم. یکی از دوستان گفت فکر کن اون لحظه اگه بمیری . باور کن فکر کردم اما اون لحظه نمی تونم خودمو متوقف کنم .
جالبه که خیلی از پزشک های غربی می گن اینا ضرر نداره اما باور کنید خیلی ضرر داره. مهمترینش اینه که آدم نمی تونه ترکشون کنه.
درباره اونیکه گفتید هم به خانمم گفتم که من گناه هایی که می کنم مربوط به خودمه و این طور نیست که با یه دختر رابطه داشته باشم. البته اون کلاً با گناه مشکل داره و میگه به هر حال باید خودتو اصلاح کنی .
حالا باز صبر می کنم چند روز بگذره . اگه نتونم خودمو کنترل کنم دیگه واقعاً نا امید میشم. من خیلی تلاش کردم . هر راهی که شنیدم رو امتحان کردم. باور کنید یه بار حتی 3 ماه سراغش نرفتم ولی باز دوباره معتاد شدم.
من کاملاً مطمئن هستم که تماشای این فیلم ها بعداً زندگی زناشویی منو هم شدیداً تحت تاثیر میذاره و مخرب هست اما بازم نمی تونم ترکشون کنم.