هــــــــــــــــــِی کیوان جون من که با تو مشکل ندارم ولی خوب در دلت رو باز کردی حرفات خیلی به دلم نشت به خدا خودت میدونی منم پسر بدی نیستم به خدافقط دلم شکست یهو شاید یکم تند رفتم حس کردم اگه 1 شب تا 5 صبح نشستم پای یه مقاله خوندم و براش عکس انتخاب کردم و ذهنم رو درگیرش کردم الان دیگه همه باید بیان و حلوا حلوام بکنن ... فکردم خیلی کار شاقی کردم ... ولی ذوقم کور شد بعید میدونم دیگه دستم بره مقاله بنویسم .. ولی از رفتن صرف نظر میکنم فقط برای این که من ادم کاملا منطقی هستم و حرفهای تو که تمامش از روی منطق بود به دلم نشست....
و من هم بر میگردم برای همدردی نه برای هیچ کس دیگه ولی دیگه از من یه ادم خلاق رو جستجو نکنید ... شاید دیگه هیچ وقت در مواقع غیر پای نت به همدردی فکر نکنم مثل همیشه، که باعث بشه طرح هایی مثل 20 سولی ! جدول ! توصیف تصاویر ! سوژه خنده های ایرانی و .. . .. به ذهنم برسه .. من هیچ وقت یه طرح رو بی فکر به انجام نرسوندم.
الانم اگر اومدم و خیلی زود ناراحتیم برطرف شد دلیل داشت !! 1 _ فرق من و تو وامثال ما که به قول خودمون 2 سال و اندیه تو تالار هستیم باید با دیگران تو همین چیزا باشه دیگه.. اگه من و تو منعطف نباشیم پس از بقیه چه انتظاری داریم؟
2_ ادم کینه ای نیستم ....اون حرفام مال اوج عصبانیتم بود ولی خواهشا پاکش نکنید ... با مزه اس خودم برام عجیبه من این حرفا رو زدم
3 _ ادم منطقی هستم و حرفای منطقیت به دلم نشست.
ولی هنوز ته دلم دلگیره خداییش پستم خیلی رنگ و لااب داشت.. وزیبا بود دلم میسوزه برا خودم که وقتمو اینطوری..

فقط دلم شکست یهو شاید یکم تند رفتم حس کردم اگه 1 شب تا 5 صبح نشستم پای یه مقاله خوندم و براش عکس انتخاب کردم و ذهنم رو درگیرش کردم الان دیگه همه باید بیان و حلوا حلوام بکنن ... فکردم خیلی کار شاقی کردم ... ولی ذوقم کور شد بعید میدونم دیگه دستم بره مقاله بنویسم .. ولی از رفتن صرف نظر میکنم فقط برای این که من ادم کاملا منطقی هستم و حرفهای تو که تمامش از روی منطق بود به دلم نشست....
علاقه مندی ها (Bookmarks)