با سلام خدمت دوستان
در رابطه با گفته جناب مدير بايدبگم كه كسي كه تن به چنين كاري داده عوام نيست از روي سادگي و زود باوري خودش رو در اختيار كسي قرار داده من منظورم از عوام بودن اينه كه الان كمتر كسي پيدا ميشه كه قبل اينكه اخلاق طرف مقابلشو بشناسه باهاش ازدواج كنه چون به نظر من واقعا ازدواج كار آسون و ساده اي نيست كه فرد بخواد با يه كسي كه هيچ شناختي ازش نداره ازدواج كنه خوب دوران نامزدي هم كه بخواي اخلاقشو بشناسي و ازش جدا شي ميگن ازدواج كرده و طلاق گرفته. درسته كه در دوران دوستي فرد اخلاق طرف مقابلو 100درصد نميشناسه ولي كسي رو كه برا ازدواج از رو منطق نه احساسات انتخاب كرده تا حدودي كه ميشناسه و از همه مهمتر نسبت بهش علاقمنده.خوب چرا آمار طلاق تو ايران بيشتر از كشورهاي اروپاييه؟ چون بعد اينكه ازدواج مي كنن اخلاق طرفو ميشناسن در حاليكه كشورهاي اروپايي اينطور نيست بله ميدونم ما ايراني هستيم ولي....
از اونجايي كه من تقريبا با افراد زيادي سرو كله دارم يا تو دانشگاه ميبينيم و تو اجتماع :الان كمتر كسي پيدا ميشه كه دوست پسر يا دختر نداشته و نداره.
در مورد دوست عزيزم بهاره
بهتره خودمدنو گول نزنيم كه تعداد اين افراد انگشت شماره اگه وارد اجتماع بشين مي فهمين كه چه خبره. همش هم نتيجه اين طلاق هاست اگه يه دختر با يه پسره در حد دوستي نه فراتر (تا جايي كه هيچ رابطه اي در ميان نباشه)صحبت كنه بهش ميگن ناپاكه.پس اونوقت در اجتماع با مردا اصلا" صحبت نكنيم كه ناپاك ميشيم واقعا" كه...
و اميد خان آدم كه با هر كس و ناكسي دوستي نميكنه!
با آرزوي خوشبختي براي شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)