dogoharanعزیز من تازه عضو سایت شدم . اما مدت زیادیه بیشتر مطالب سایت رو هر روز می خونم . به نظر من هیچ کس از چیزی که داره راضی نیست . کلا این ذات آدمهاست که عادت دارن ناراضی باشن . شما خودتون به اطرافتون نگاه کنین هر کس از یه چیزی می ناله . تو همین سایت که من مطالب رو می خونم . مثلا خیلی می بینم خانمی فقط به خاطر خانواده همسرش می خواد جدا بشه . من می بینم خانواده همسر من خیلی خوبن دوستم دارن خودش هم خوبه رفتار و اخلاقش عالیه اما در حال حاضر درگیر مسائل و مشکلات مالیه . اوایل این برای من سخت بود اما خوب وقتی می بینم خوبی های زیاد دیگه ای داره هم خودش هم خانواده اش رو ذهنیت خودم کار کردم و سعی کردم راضی باشم . من و اقعا نمی دونم واسه ازدواج چی از همه مهمتره هر چقد سفت و سخت بگیری بازم تو زندگی که بری یه مشکل تازه پیش می آد الان تنها چیزی که به اطمینان می تونم بگم برای ازدواج اینه که بیشتر از اینی که به طرفت بخوای اطمینان داشته باشی باید از خودت مطمئن باشی این که تصمیم بگیری و اینکه می خوای زندگی کنی . زندگی هم آسون نیست باید خودت رو برای هر شرایطی آماده کنی . یه چیزی مثل یه جنگ . این که دوستان می گن تنها موندن بهتر از زندگی بد است درست نیست . زندگی رو خودت می سازی اگه بده بدون خودت هم مقصری . به نظر من آدم اگه بخواد هر شرایطی رو می تونه تغییر بده . مهم نیست که چه مهره هایی داره مهم اینه که مهره هایی که تو دستته رو خوب بچینی
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)