سلام دوست عزیز
انسان زیباییش به باطن و اخلاق و تبسم روی لب و مهربونیاش هست ٰ نه به قد و هیکل و خطوط روی صورت و ....
اول شما باید این رو بپذیرید که ظاهرا پذیرفته اید ٰ و مطمئا دارای اخلاق زیبا هستید ٰ به همین خاطر هم هست که به این مساله اهمیت نمیدید .
اما برداشتن آن خط روی صورتتون اگه امکان داره ٰ و ضرری نداشته باشد بسیار هم خوبه ٰ به هر صورت ما جدای از اخلاق و ... برای ارتباط با سائرین و همسر مخصوصا نیازی به ظاهر زیبا و آراسته داریم .
اما اگه خودتون خیلی تمایلی ندارید با برداشتن آن ٰ این رو حفظ کنید تا ازدواج ٰ آن وقت بسپارید به همسرتان ٰ از او نظر خواهی کنید ٰ به هرصورت همسرتان هست که عمری میخواد کنار شما زندگی کنه و برای اون ممکنه مهم باشه یا نباشه . اگر او دوست داشت برداریدش وباز ضرری نداره ٰ خوب بردارید ٰ تازه اگه به خاطر اون برداریدش کمک به رابطه تون هم میکنه ٰ
در روایات هم داریم که مردها هم مانند زنها وظیفه دارند خود را برای همسرشان و طبق سلیقه آنها ( در چارچب مسائل شرعی ) آراسته کنند .
(( یادم رفت بگم ٰ البته منم مثل شما یه تکه گوشت کوچولو مانند یه جوش روی صورتم دارم ٰ که هم خودم به اون عادت کردم و هم همسرم ٰ و به همسرم برای برداشتنش گفتم ٰ او گفته من اینجوری دوستت دارم و میخوام باشه ))
ضمنا همانطور که دوستان اشاره کردند آنچه یک مرد را زیبا میکند ٰ تبسم در چهره است ٰ و جدی بودن در عمل
با امید موفقیت شما دوست عزیز
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)