سلام دوست خوبم. من از كاربراي قديمي اين سايت هستم. يه زماني بود كه حالم خيلي از تو بدتر بود. اين انجمن شده بود برام يه جايي كه ميومدم دلمو خالي ميكردم . به حرف هيچكس گوش نميكردم!!!! اشتباه بزرگ من همين بودنوشته اصلی توسط marziehh
غرورمو ميذاشتم زير پام.كسي كه روز اول دنبال من بود بعد از اينكه ديد من وابسته اش شدم ولم ميكرد ميرفت. همين حرفايي كه به تو ميزنه رو به من ميزدن. همين حال بدي كه تو درگيرش ميشي منم درگيرش ميشدم. حالتو خوب مي فهمم ولي مني كه از اين وضعيت الان در اومدم بهت يه راهكار ميدم . اين راهكار يا جواب ميده يا اينكه تو بهتر ميشي
اينم يادت باشه وقتي خدا از ادم يه چيزي ميگيره يه هديه بهتر بهت ميده. ميدونم .ميدونم الان ميگي من هديه بهتر نميخوام من همينو ميخوام. تو الان مثل كسي هستي كه از درد دندون حاضره هر مسكني رو بخوره كه اروم بشه ولي عواقبش براش مهم نيست . كه اين بزرگترين اشبتاه
خب حالا راه كارمو بهت ميگم .البته اگه دوستت داشته باشه و جايي توي دلش داشته باشي برميگرده . اگه اون بدردت نخوره مطمئن باش بهتر از اون برات اتفاق ميفته. مطمئنم يه روز ميگي بيتا حرفت خيلي درست بود
راهكار: بي محلي كن بهش. زنگ نزن. اگه بهت زنگ زد بذار حداقل 4 تا بوق بخوره . بهش ابراز دلتنگي زياد نكن. اگه اون سراغتو گرفت ازش فراري نشو ولي يه طوري رفتار كن كه بدون اون زندگيت به بهترين شكل ميگذره. بذار بدونه كه اون اگه بره جاي خاليش با خيلي چيزا پر ميشه. اونوقته كه به دست و پا ميفته كه جاي خودشو توي دلت بدست بياره البته اگه دوستت داشته باشه وگرنه خوشحال باش كه ميره و يه خلا بوجود مياد براي جذب ادماي بهتر
يادت باشه ما ادما دوست داريم دوست داشته بشيم همراه اينكه دوست داريم يكي رو دوست داشته باشيم. اگه الان بگي نه اون بياد منو بگيره ؛ بعد توي زندگي با دوتا بچه ميزني توي سر خودت
الان داغي و نميفهمي چي تصميم ميگيري
يادت باشه هيچكس يك سيب سرخ له شده رو دوست نداره. اگه زيبا هم باشي و خودتو وغرورت رو له كني اوني كه از تو پايين تره اونم دوستت نداره
توي دست و پاش نباش. بذار ازت بي خبر باشه. بذار براش يه علامت سوال كوچولو باشي حداقل. بذار نگرانت بشه. بهش فرصت بده دلتنگت بشه حتي اگه اين زمان يه ماه سه ماه يا هر چقدر بود
اين فرصت رو به خودتو رابطه ات بده. يهو ناپديد شو
نميدونم هر كاري كه خودت حدس ميزني درسته.
به كسي كه براي احساس تو ارزشي قائل نيست هر گز دل نبند.
بازم ميام

علاقه مندی ها (Bookmarks)