آقا آرشنوشته اصلی توسط آرش
نمی دونم پروسه تصمیم گیری برا کارهاتون بر چه معیار / معیارهائی استواره. یعنی وقتی میگید روابط آزاد رو بیشتر می پسندی یعنی چون دلت میخواد ، چون دوس داری ، حست اینو میگه و... دنبال روابط آزادی ؟!
اگر خدا رو از زندگیمون کنار بذاریم هر کاری امکان پذیره.
چون اشاره داشتی که
" رابطه آزاد در خوانش اسلامی از خدا توسط صیغه و ازدواج موقت حل شده" یه کمی ذهن رو به این سمت می بری که شما معتقد به دستورات اسلامی هستی !!
اگه اینطور هست لطفا بفرمائید کجا دستور داده شده روابط کوتاه دوستی یا صرفا سکسی هم زیاد داشته باشی؟؟!!
اگه اینطور نیست ، توصیه ام به شما اینه که خدا رو محور زندگیت قرار بدی ، بعد خودبخود شرع روش زندگی رو بهت میگه ، اونوقت انصاف به کمکت میاد برا اینکه حتی اگه کاری رو قانونی ، منطقی هم یافتی اما انصاف بهت میگه این کار درستی نیست.
نمی دونم سرانجام ازدواج شما که تنوع طلب هم هستی چیه !!
همه انسانها دوس دارن مالکیت رو ، لذت رو ، .... اما آیا صرف داشتن این حس باعث میشه از مرزهای انسانیت هم عبور کنن؟
من اتومبیل بنز همکارم رو دوس دارم ، عاشق این هستم هر روز با یه مدل ماشین ، اونم مدل بالا برم خیابون گردی ، آیا مجازم اتومبیل همکارم رو بدزدم؟!!
درنهایت بعد از چند سالی که در روش زندگیت تجدید نظر کردی ، ازدواج کن نه بدلیل رفع نیازهای عاطفی و جنسی بلکه بدلیل اینکه خداوند گفته. وقتی خدا محور کارهات قرار گرفت می تونی تشخیص بدی که چه کاری انجام بدی و چه کاری رو نه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)