RE: آیا روابط قبل از ازدواج تو زندگی زناشویی تاثیرگذاره ؟
بازم سلام
راستش اول پست قبلی که نوشتم من به اعتقادم افتخار می کنم فقط به خاطر این بود که دوستان عزیزم ازم نخوان زیاد وارد بحث بشم چون ...!ولی حالا باید جواب بدم!
اول یه سوال ازجناب گردآفرید!هموند یعنی چی!؟(خیلی ... بود!ببخشید!من زیاد وارد نیستم!!!)
قبول دارم احساسی حرف زدم ولی تعصب به معنایی که تو جامعه امروز مد شده نه!
اگه واقعا منطقی می خواید صحبت کنید لطف کنید به سوالم جواب بدید!
منظور از واجبات تو صحبتاتون چی بود؟نکنه واجبیه که تا حالا قرآن و سنت چیزی ازش نگفتن و جزء تحریفات اسلامه!!!
بددلی بعضی ها رو قبول دارم ولی فکر کنم من منظور پست اولتون رو خوب متوجه نشدم و حالا با توضیحاتتون پذیرفتم ولی منظور من از تفکر اسلامی بددلی نبود،منظورم دقیقا تفکر اسلامی بود که فکر کنم زیاد لزومی به باز کردنش نیست چون منطق شما احتمالا زیاد با اون جور در نمیاد!!!(ببخشید اگه یه کم تند رفتم!)
حالا نوبت داداش تازه واردمه!
معلومه پایبندید که لااقل در این موارد براتون سوال پیش اومده!
راستش اصلا با آقایونی که همچین روابطی داشتند برخورد نداشتم ولی با خانم ها زیاد!تجربه هایی که ایشون مطرح کردند فکر کنم میشه یه جورایی در مورد آقایون هم صادق باشه.
یکی از اون مشکلات!افرادی که چنین روابطی داشتند اکثرا لحظات خوب و شیرینی بوده!که تو زندگی زناشویی اگر چه شیرینی وجود داره ولی تلخی هم هست که فرد شاید با برخورد با اولین تلخی جا بزنه!چون فکر می کنه اگه اون رابطه ادامه پیدا می کرد دیگه اینقدر تلخی نداشت و این میشه پایه ناسازگاریهایی که متاسفانه تو جامعه امروز ما کم نیست... (فکر کنم این واقعا منطقی بود و بدون هر احساسی!چون تجربه بود...)
امیدوارم تونسته باشم منظورمو خوب بیان کنم.
درمورد سختی کنار اومدن با این موضوع که رابطه ای قبل از ازدواج وجود نداشته باشه قبلا هم گفتم ولی دقیقا به همون دلیلی که هم من گفتم وهم خودتون واقعا می ارزه....
امیدوارم موفق و خوشبخت باشید و روزگاری سرشار از خوشی و آرامش همراه با یاد خدا در انتظارتون باشه.
در پناه دوست
من آن کوچه گرد شب انتظارم
که جز دیدنت آرزویی ندارم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)