طاهری عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم
در مقابل رفتارهای شوهر خواهرت از همان ابتدا باید قاطع می بودی . آنچه ایشون با شما داشته و مشخص بوده میخواد پنهان بمونه نشان از غیر عادی بودن داشته ، و شما متأسفانه همه را با توجیحاتی غیر منطقی از ذهن دور می کردی و منفعل عمل کرده ای و این ذهنیت را برای وی به وجود آورده ای که ناراحت نیستی و شاید خوشایندت هم باشه .
در نظر داشته باش اغلب آقایان حتی یک سلام عادی خانمی را اگر پیشقدم شود به منظور برداشت می کنند ، چه رسد به انفعالهایی که شما یا از ترس یا خجالتی بودن داشته ای .
نباید پول از او قبول می کردی و باید از بانک دریافت کرده و به وی داده و می گفتی ممنون من نیاز ندارم و مناسبتی هم ندارد و دوست ندارم از کسی غیر از پدر و مادرم پولی قبول کنم .
وقتی گفت می خواستم باهات یک شوخی پسرانه کرده باشم >>> می بایست خیلی جدی با چهره ای در هم و لحنی قاطع می گفتی من نه اهل شوخی با پسر هستم و نه هیچ مردی حتی شما . لطفاً حد و حدود رو رعایت کنید وگرنه مجبورم طور دیگری رفتار کنم .
و موارد دیگری که اگر این سه سال را آنالیز کنی می توانستی با قاطعیت رفتار کنی و جرأت را از وی بگیری .
به خواهرت سربسته بگو همسرت حریم محرم و نامحرم را بیشتر رعایت کند اظهار کن من ناراحتم که ایشون خیلی راحت برخورد می کنه و حتی گاه به حساب من پول واریز می کنه که من خوشم نمیاد و می خواهد که تو هم ندانی . ( چون برای این مدرک داری و اونم گرفتن پرینت حسابت از بانک هست ) نمیتواند انکار کند و لذا حساب کار دستش می آید که اوضاع وخیم است .
اگر شوهر خواهر شما اهل ماهواره و بخصوص اینترنت و سایتهای پورن باشد احتمال می دهم گرفتار چه مشکلی شده باشد . آیا اهل این موارد هست ؟
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)