خواهر عزیزم می می،
اتفاقا به تاپیک شما بسیار سر می زنم و دنبال می کنم...چرا شما سری به زندگی خودتون نمی زنید؟؟
گفته بودید که سعی می کنم توصیه هایی که گفتی رو عملی کنم، من که چیزی ندیدم!؟ پست 38 رو بخون و قضاوت کن... کارهایی که انجام دادی رو بگو! من اگر ببینم شما توجه می کنید و انجام می دهید... می آیم و می نویسم... هر کاری از دستم بر آید انجام می دهم... اما اگر ببینم بی توجهید و کار خودتون رو انجام می دهید... صرفا پستهای شما رو می خونم و ناراحت می شوم! همین...
اما بعضی نکاتی که در نوشته شما در پست 90 خوندم رو می گم...
- آداب گفتگو رو یاد بگیرید! حتما این کار رو انجام بدید...
در آداب گفتگو سعی می کنیم چند تا کار رو انجام ندیم:
- تشدید : شما می گید... ایشون بد تر می گویند... شما بد تر می گویید... در پایان نتیجه نمی گیرید... به این می گیم تشدید که به داد و فریاد ختم می شه! برای جلو گیری از تشدید شما ( با توجه به اینکه با شما صحبت می کنم و عملا هر دو طرف) باید تن صدای خود را پایین آورید، لطیف تر صحبت کنید/ اعتبار سازی کنید
- عدم توجه و اجتناب: یعنی وقتی کسی صحبت می کند شما اجتناب کنید... یا محل بحث رو ترک کنید و یا موضوع رو عوض کنید...
- بی اعتبار سازی: یعنی سرزنش کنید/ متهم کنید/ بر چسب بزنید/ قضاوت کنید/
حالا شما نگاه کنید به بحث شما و همسرتون:
*قضاوت:
- فرمودید رفته بودیم بیرون... خب این فضا آیا برای گفتگو فرصت خوبی بود؟ اولین چیزی که باید برای گفتگو های مهمی که دچار تعارض و اختلاف نظر با هم هستید رعایت کنید همین فضای گفتگو است و زمان گفتگو/
* آموزش شیوه برخورد با مسئله:
- هنوز امری واقع نشده و شما موضوع رو به چالش کشیدید! اول بذارید ببینید شما رو دعوت می کنند یا نه!؟
فرض می گیریم مساله رو می خواهید تعریف کنید! این هم شد راه حل؟؟؟ پاک کردن صورت مسئله؟ اصلا قابل قبول نیست.. این راه حل شما، که بیانگر این است که نه می آییم و نه می رویم! یک راه حل هیجان مدارانه است که اتفاقا ناسازگارانه هم هست...پس اصلا قابل بحث نیست!
شما باید در وهله اول با مسائل مواجه شوید نه صورت مسئله رو پاک کنید!
سپس مساله رو تعریف کنید و عنوان انرا محدود کنید
همه راه حلهای ممکن رو بنویسید... نه حتی بگید!! بنویسید!! طوفان ذهنی به پا کنید... بگذارید هر راه حلی به نظرتان می آید بنویسید
راه حل ها را امتیاز دهید
راه حلی رو انتخاب کنید که بیشترین منفعت/ کمترین ضرر/ مساله مدارانه باشد ( منجر به حل مساله شود نه صرفا پاسخ هیجانی شما باشد)/ سازگارانه باشد
* رفتار جرات مندانه
شما باید رفتار جرات مندانه داشته باشید/ اما منفعل عمل می کنید/ وقتی منفعل عمل کنید هرگز نظر خودتون رو نمی گید/ احساس می کنید مورد ظلم واقع شدید/ گذشته همواره مورد سرزنش شماست/ خود رو بی ارزش می پندارید و فکر می کنید دیگران به اندازه کافی به شما اهمیت نمی دهند/ اولویت نظراتتان را در آخر نظرات دیگران قرار می دهید/ کمتر حرف می زنید/ احساس می کنید افسرده شده اید/
فعلا می خواهم که پست 38 رو عملی کنید تا زمینه برای آموزش مهارتهای دیگه برای شما فراهم بشه
تغییراتی که در پست قبلی 38 بوجود می آورم و به پست 38 اضافه کنید. ببینید خواهرم! سعی لازم نیست! باید عملی کنید...
- تمرین تنفس شما بصورت سریع هر دو ساعت یک بار 5 نفس از صبح که بر می خیزید
- استپ شدید به افکار منفی با بستن یک کش به دور مچتان بصورت شل! هر وقت افکار منفی سراغ شما می آید کش را بکشید تا محکم به مچ شما بخورد... سپس فکری را جایگزین کنید( این فکر مقابل فکر منفی شما نیست) مثلا فکر میکنید که شوهرتون به شما اهمیت لازم رو نمی دهد به دلیل... فورا کش را بکشید/ چشمتان را ببندید/ تمرین تنفس کنید/ تصور کنید که کنار دریایی آرام ایستاده اید... همه جزئیات را ببینید/ حتی صدفها رو/ رنگ صدفها رو/( به این شیوه می گیم فکر جایگزین)
- ورزش کنید. روزانه 20 دقیقه پیاده روی سریع برای شما از نون شب واجب تره! فقط پیاده روی سریع یا رقص سریع!
سوالی داشتی بپرس...
یک هفته فرصت داری که مسائل بالا رو عملی کنی..
اگر لازم بود هر روز بنویس... سوال کن!
موفق باشی

اين بهتر از اينه که برام چيزي ننويسيد و بابت راهنماييهاتون ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)