سلام عزیزان
اگر موضوع صرفا حذف بعضی پست ها هستند که من در چند پست، خیلی صریح جواب داده ام که نمونه اش آخرین پاسخم در پست شماره 16 هست.
ولی ظاهرا بحث پست ها نیست.
خواهش میکنم همه دوستان ، پست 16 این موضوع را مجددا مطالعه کنند. من باز هم به عنوان یک عضو کوچک از این تالار خواهش می کنم، مباحث را از طریق احساسات پیگیری نکنیم. شخصیت یکدیگر را هدف قرار ندهیم. ذهنیت خود را تعمیم ندهیم. و این حق را برای همه قائل باشیم که نظرات خود را (اگرچه اشتباه به نظر برسد)، آزادانه بیان کنند.
تبصره:
یک هشدار جدی به
همه کسانی که فکر می کنند متن زیر در مورد آنها صدق می کند:
تحمل و سعه صدر در خانواده همدردی به معنی این نیست که کسی ریشه های این خانواده را هدف بگیرد، و در صدد از هم پاشیده شدن خانواده بزرگ همدردی بشود.
مسلما اگر از طرف هر کسی بخواهد جو صمیمی همدردی شکسته شود، علاوه بر اینکه پستهایش حذف می شود، حتی حساب کاربری او مسدود خواهد شد.
ما نمی توانیم مصالح خانواده بزرگی با بیش از 2700 عضو را فدای روشهای افراطی و آسیب رسان چند نفر کنیم.
تا آنجا که هدف انتقاد ، شخص بنده باشم، همانند گذشته باز هم تحمل می کنم. اما اگر بخواهد شیوه های ناصحیح ارتباطی ، افراطی گری و ...، منجر به آشفتگی این فضا شود، مسئله تفاوت می کند.
اگر چه ما یک پیکر واحد هستیم و دردهایمان مشترک هست. اما اگر کسانی بخواهند مانند یک تومور مشکلات خود را در جریان خون این پیکر منتشر کنند و این خانواده عزیز را متلاشی کنند، ناگزیر می دانیم که آن عضو را با همه رنجی که می بریم قطع کنیم. و به رنج سایر اعضاء در این مورد خاتمه دهیم.
ما باید این حقیقت تلخ را بپذیریم که گاهی افرادی وجود دارند که با آنها نمی شود صرفا بر اساس تحمل و خویشتنداری و با روشهای ملایم تعامل برقرار کرد. و گاهی تحمل ما ، بد تفسیر می شود، و به معنی ضعف ما گرفته می شود، و روز به روز بیشتر بر ما خواهند تاخت..
این تبصره را فقط کسانی به خود بر دارند، که احساس می کنند به این روش های ناصحیح عمل می کنند، و اگر کسی چنین نمی کند، لازم نیست که عصبانی بشود و پاسخ دهد.
در ضمن برای شناسایی چنین افراد آسیب رسانی صرفا با یک نظر سنجی ساده در تالار همدردی ، نتیجه مشخص خواهد شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)