خوب من هم با توجه به کلیت همه ی ارسال ها فهمیدم که اگر آقایی چشمش رو باز کنه و از خانمی خواستگاری کنه یعنی اینکه ظاهرش رو پسندیده. یعنی یک مرد که قصد ازدواج با دختری رو داره دیگه تکلیف خودش رو با ظاهر اون باید بدونه.
ولی وقتی یه سری از اعضا میگن اگر مرد(که مفهوم عام مرد رو هم به کار میبرن و این رو هم یک حقیقت واضح و کلی میدونن) از زنش ارضا نشه میره و خیانت میکنه و قابل اعتراض هم نیست .... خوب آدم میترسه دیگه. مگه یه روزی اون هم نرفته بود خواستگاری اون دختر خانمی که حالا زنشه؟
اگر یک آقا با علم به ظاهر و اندام همسرش اون رو انتخاب کرده چی باعث میشه بعدا از زنش ارضا نشه؟ و یا نارضایتی نسبت به زندگی داشته باشه؟ به نظر من نداشتن مهارتهای همسرداری از طرف زنش. و یا مشکل و انحراف داشتن خود آقا ولی به این معترضم که وقتی یک زن تمام مهارتها رو داره از ته دلش و با تمام توانش یاد میگیره و سعی میکنه به اجرا بذاره ولی مشکل جسمی داره مرد بگه من هیچ کاری به سایر خصوصیات زنم ندارم و بره خیانت کنه. این به نظر من خیلی ظالمانه و بی انصافانه است. و به نظر من هیچ مرد همسرداری حق نداره خارج از حریم خانواده به فکر ارضای خودش باشه.
.من هم که مجبور نیستم نظر بقیه رو قبول کنم. پس چرا عده ای میگن واقعیت تلخه و همینه و قبولش کن جبهه گیری نکن. آقای فرهنگ نظرشون رو گفتن منم گفتم که این هم یک نظره و در جای خودش قابل احترامه. واقعیتی که اونا میگن رو من به هیچ وجهی درست و انسانی نمیدونم. اشکالی داره؟ ولی ظاهرا بعضی ها اصرار دارن که من باید نظر اونها رو قبول کنم و تازه علامتهم میذارن!! نه خیر قبول ندارم.
قبلا هم عرض کردم که بنده کاملا متناسبم و هیچ ناهنجاری ندارم. هیچ بیماری جسمی و هورمونی ندارم. اگر دوستان تمام پست های بنده رو خونده باشن میبینن که عرض کرده ام قصد عمل جراحی هم حداقل تا قبل از ازدواج ندارم و قبلا هم گفتم که خودم هم این رو از راهنمایی های دوستان فهمیدم که بهتره از نظر اعتماد به نفس روی خودم کار کنم.

هم میذارن!! نه خیر قبول ندارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)