به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 83
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 اسفند 91 [ 19:52]
    سطح
    47
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    3,495

تشکرشده 3,519 در 509 پست

Array

RE: ترس از رابطه جنسی

جناب فرهنگ ببخشیدا ولی این همون بی شع... که من میگم دیگه. خیلی بیخود میکنه اگه با یکی ازدواج کنه و فقط
    به فکر ارضا شدن خودش باشه و کاری به سرنوشت و چیزهای خوب دیگه ی همسرش نداشته باشه و خیلی
    خودخواهانه بره سراغ یکی دیگه. چنین کسی به نظر من آدمیه که زن رو بیشتر از هرچیز فقط یه وسیله میدونه و به
    نظر من چنین آدمی اصلا فرهنگ نداره
    خانوم گل رابطه جنسی خیلی خیلی تو زندگی مشترک مهم هست.الان شاید به نظرت بی فرهنگی وناعادلانه بیاد ولی واقعیت اینه .اصلا اصول زندگی براین پایه است.
    عزیزم میتونم حدس بزنم مشکلت چی میتونه باشه.شما میتونی به دکترتفذیه وهمچنین دکتر زنان مراجعه کنی.اگه درمان رو تکمیل کنی مطمئنا نتیجه می گیری.همون طور که دوست خوبمون دخترمهربون اشاره کرد روی اعتمادبه نفست هم کارکن. باورزش های مخصوص هم میتونی برای پیشرفت سریع کمک کنی.

پس کار شما:
    1- مراجعه به پزشک تغذیه
    2- مراجعه به دکتر زنان
    3- تقویت اعتمادبه نفس
    4- ورزش کردن

غیر این مشکلی خاصی نداری.یادت باشه که عمل جراحی بهترین راه حل نیست.همیشه به عواقبی که این امر میتونه بوجود بیاره هم فکر کن.

2. 5 کاربر از پست مفید داملا تشکرکرده اند .

داملا (سه شنبه 28 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 12 اسفند 93 [ 14:37]
    سطح
    38
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    54

تشکرشده 71 در 21 پست

Array

پس یعنی آخرش میخواید بگید زن فقط وسیله ای برای ارضا هست و بس. و اگر از این نظر مشکلی داشته باشه دیگه آدم نیست و هیچ ارزشی نداره و حق هم نداره صداش در بیاد و این چیزایی هم که میگن اگر مهارتهای همسرداری و ... رو داشته باشه و شکسپیر گفته چیزی که مرد رو جذب میکنه مهربونیشه نه ظاهرش و ... همش چرته دیگه؟؟؟؟
    ممنون از اینکه این همه توی این تالار به من امیدهای واهی دادید. از همون اول حقیقت تلخ رو میگفتید دیگه. چرا آدم رو علاف میکنید.

ممنون از همگی.

بای بای.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 15 خرداد 91 [ 09:14]
    سطح
    35
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    286

تشکرشده 286 در 114 پست

Array

سلام،می بخشین که پا برهنه می پرم وسط ولی:

درسته که همه زندگی در روابط جنسی خلاصه نمی شه و صد البته که "زن" صرفا موجودی برای ارضاء جنسی و رفع نیازنبوده و نیست و هزار البته که تنها نقش و مسولیت و فلسفه وجودی زن در زندگی مشترک طی فاصله بین مطبخ و بستر نیست. و ارزشهای معنوی و انسانی جنس زن هستش که به او جایگاه متعالی و والا می ده ، ولی بنظر بنده رابطه جنسی و رضایت متقابل زن و شوهر از آن در حفظ علاقه و پو یایی زندگی خواه نا خواه نقش خیلی خیلی اساسی و حیاتی ای ایفا می کنه.

5. 4 کاربر از پست مفید larg.62 تشکرکرده اند .

larg.62 (سه شنبه 28 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 71 در 21 پست

Array

بعد از 69 ارسال؟!! نه. بعد از چند سال شنیدن همین حرفا

فرهنگ خیلی راحت داره میگه اگر مردی ارضا نشه میره خیانت میکنه و هیچ ربطی هم نداره که زنش چه خصوصیات دیگه ای داره و ... شما هم تاییدش میکنید دیگه. چی رو بد برداشت کردم؟

میشه بگید پس نقش " ارزشهای معنوی و انسانی جنس زن و فلسفه وجودیش و ...." کجای زندگی به درد میخوره چه ارزشی داره اگه قراره فقط به خاطر اشکال در جسمش که خودش هم در اون مقصر نیست و نتونه همسرش رو ارضا کنه همه ی اون خوبی ها و ارزشهاش بره کنار و سزاوار خیانت باشه؟؟!!

7. کاربر روبرو از پست مفید pianozan تشکرکرده است .

pianozan (دوشنبه 16 آبان 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

با سلام
    71 پست در این تاپیک ارسال شده، ولی هنوز مشکل شما رفع نشده،
    اشخاص کمال گرا،یا کسانی که وسواس دارند،مثلا" نسبت به موضوعی بیش از حد واسوس دارند، یا قانع نمیشوند یا دیر قانع میشوند،ببیند؛مشکل شما اینکه به لحاظ جسمی مقداری ضعیف هستید،شما این را یک عیب میدانید،خب اگر شخصی به لحاظ جسمی دچار مشکل باشد آیا آنچنان که شما میگوید خواستگار دارد؟ همه ما به نوعی پاسخ این را میدانیم.پس شما اینقدر روی این موضوع حساسیت نشان داده اید و متأسفانه اعتماد به نفس و خود باوری پایینی دارید که دچا وسواس شده اید.

ببیند دوست عزیز،فیزیک بدنی خانم ها طوری است که توده چربی بدن آنها زیاد است، در بعضی موارد به دلایل ژنتیکی(اگر در آزمایش مشخص شود که مشکل دیگری ندارد) مشاهده میشود،یک دختر خانم توده چربی اش کم است،که باعث میشود اندام او ریزتر نشان داده شود،این اصلا" جای نگرانی ندارد،چون ژنتیک بدن او چنین است،اما میشود به مرور با ورزش و تغذیه صحیح وزن را به حد تعادل رساند.
    استاد تغذیه ام میگفت: لاغری یعنی راحتی جان،

نقل قول نوشته اصلی توسط pianozan
    خدمت اعضا هم عرض کنم که من در کل خیلی هم خوشکل و متناسب هستم.نسبت به خودم هم جدا از قضیه ی ازدواج احساس خوبی دارم. ولی فکر کنم هر کس باشه حتی اگه اعتماد به نفس بالایی داشته باشه و از خودش هم احساس رضایت داشته باشه ولی حس کنه همسرش احساس کمبود یا نارضایتی یا اکراهی داره نمیتونه عمیقا احساس خوشبختی کنه. مگه غیر از اینه که آدم میخواد بتونه همسرش رو شاد کنه؟ وقتی من فکر کنم کسی که داره با من زندگی میکنه احساس خوشبختی نمیکنه من چطوری میتونم احساس خوشبختی کنم؟!!!
    خیلی از خانمها هستند که به لحاظ جسمی مشکلی ندارند اما چون اصول رابطه و نزدیکی را نمیدانند باعث نارضایتی همسر میشوند، خانم عزیز، وقتی پسری به شما پیشنهاد ازدواج میدهد یعنی شما را پذیرفته، این تا اینجا بدون مشکل،بعد از آن وقتی دو طرف در مرحله شناخت همدیگر را پذیرفتند؛و تشکیل زندگی دادند، اینجا دیگه مهارت است که زندگی را شیرین میکند،یک زوج اگر همدیگر را درک کنند، و در مسائل جنسی همدیگر را راضی نگه دارند ،زندگی نمیگویم بدون مشکل خواهد بود اما به نسبت کمتر مشکل خواهد بود،

شما هنوز ازدواج نکرده اید؛ سر زندگی نرفته اید،چطور دارید اظهار نظر میکنید که وقتی همسرم خوشبخت نباشد من چگونه خوشبخت باشم، ببیند بیاید و واقعبین باشید؛دست از وسواس و درگیرهای ذهنی بکشید؛اینقدر منفی فکر میکنید که اگر من هم باشم ترس از ازدواج کابوس هر شبم میشود!
    ببنید اینجا هر کس نظر شخصی خودش را بیان میکند،اگر من نوعی چشم و گوش بسته همه را بپذیرم که نمیشود ،شما فکر کنید ببیند کدام برای شما بهتر است،
    شما اگر به اطرافتان خوب دقت کنید می بینید،مردها از زن های چاق دوری میکنند،اما از خانم های با اندام مناسب چی؟

بعد از ازدواج نیز این مشکل رفع میشود،چرا؟
    چون
    ازدواج به دو دليل مي‌تواند افراد را چاق کند؛ اول اينکه يک آرامش نسبي در زندگي طرفين، بعد از ازدواج به وجود مي‌آيد که همين آرامش رواني مي‌تواند چه زن و چه مرد را دچار اضافه وزن کند و دوم اينکه افراد مجرد تقريباً نظمي در زندگي‌شان ندارند و هرجا هرچيزي و در هر ساعتي که دم دست‌شان باشد مي‌خورند و بخور و نخور براي آنها اولويتي در زندگي ندارد. در حالي که وقتي همين افراد مجرد ازدواج مي‌کنند و صاحب خانواده مي‌شوند، ديگر همه کارهاي‌شان از جمله خوردن غذا با نظم و برنامه صورت مي‌گيرد و اين هم مي‌تواند عامل ديگري براي چاق شدن آنها محسوب شود.

9. 11 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (سه شنبه 28 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط pianozan
    پس یعنی آخرش میخواید بگید زن فقط وسیله ای برای ارضا هست و بس. و اگر از این نظر مشکلی داشته باشه دیگه آدم نیست و هیچ ارزشی نداره و حق هم نداره صداش در بیاد و این چیزایی هم که میگن اگر مهارتهای همسرداری و ... رو داشته باشه و شکسپیر گفته چیزی که مرد رو جذب میکنه مهربونیشه نه ظاهرش و ... همش چرته دیگه؟؟؟؟
    ممنون از اینکه این همه توی این تالار به من امیدهای واهی دادید. از همون اول حقیقت تلخ رو میگفتید دیگه. چرا آدم رو علاف میکنید.

ممنون از همگی.

بای بای.
    پیانوزن عزیز
    سعی کن یه چیز رو همواره درنظر داشته باشی که آدمها متفاوتند از هم. سلیقه هاشون، امیالشون و ...
    این سایت هم در واقع بازتاب جامعه ایست که ما توش زندگی می کنیم. تشکیل شده از افرادی با طرز فکرهای مختلف و خواسته ها و امیال متفاوت.
    مهم اینه که ما حرفها رو بشنویم و با دیدگاههای گوناگون افراد اطرافمون آشنا بشیم.

کسیکه بهت میگه اندام زن خیلی مهمه و بزرگترین نقش رو تو حفظ زندگی داره، نظرش و اعتقادش رو گفته و قابل احترامه. اون مسلما سراغ یه همچین زنی خواهد رفت و بهش خرده نیست و نباید در مقابلش جهبه گیری کرد.

کسی هم که بهت میگه تو مشکلی نداری و فقط باید روی اعتماد به نفست کار کنی و از لحاظ روحی مشکلت رو حل کنی. اون هم نظرش و اعتقادش رو گفته و واقعا این مساله براش اهمیتی نداره. ایشون حتما همسری انتخاب می کنه که معیارهای دیگه ای که براش تو الویت هست رو دارا باشه.

پیانوزن عزیز نه شما و نه من و نه هیچکس دیگه ای نباید انتظار داشته باشیم که همه مطابق ما فکر کنند. فقط باید تلاش کنیم فردی رو برای زندگی انتخاب کنیم که مثل خود ماست.

ببین عزیزم کسی نمی تونه بگه تمام مردها نسبت به این قضیه مد نظر شما حساس هستند یا بی تفاوت. اصلا من می گم به اندازه خانمهایی با اندامهای مختلف که خدا آفریده، همون سلیقه و کشش رو متقابلا در مردها قرار داده. چه خانمی که سینه کوچک داره و چه اونی که سینه هاش بزرگه، همگی خواهان دارن.
    اما اشتباه شما اینه که اجازه نمی دی انتخاب بشی. این فرصت رو نه به خودت و نه به خواستگارات نمی دی که کسیکه از اندامت خوشش میاد انتخابت کنه؟

ممکنه برای شما خواستگاری مثل آقای فرهنگ بیاد و با دیدن ظاهر شما، ادامه نده و ممکنه خواستگاری بیاد مثل همسر من که دوست داشته باشه همسرش سینه های کوچکی داشته باشه.
    پس اجازه بده انتخاب بشی و با بالا بردن آگاهی هات سوالاتی تو جلسات خواستگاری و آشنایی مطرح کن که بتونی مطابق میل و عقیده ات انتخاب کنی.

11. 12 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (سه شنبه 28 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 71 در 21 پست

Array

خوب من هم با توجه به کلیت همه ی ارسال ها فهمیدم که اگر آقایی چشمش رو باز کنه و از خانمی خواستگاری کنه یعنی اینکه ظاهرش رو پسندیده. یعنی یک مرد که قصد ازدواج با دختری رو داره دیگه تکلیف خودش رو با ظاهر اون باید بدونه.

ولی وقتی یه سری از اعضا میگن اگر مرد(که مفهوم عام مرد رو هم به کار میبرن و این رو هم یک حقیقت واضح و کلی میدونن) از زنش ارضا نشه میره و خیانت میکنه و قابل اعتراض هم نیست .... خوب آدم میترسه دیگه. مگه یه روزی اون هم نرفته بود خواستگاری اون دختر خانمی که حالا زنشه؟

اگر یک آقا با علم به ظاهر و اندام همسرش اون رو انتخاب کرده چی باعث میشه بعدا از زنش ارضا نشه؟ و یا نارضایتی نسبت به زندگی داشته باشه؟ به نظر من نداشتن مهارتهای همسرداری از طرف زنش. و یا مشکل و انحراف داشتن خود آقا ولی به این معترضم که وقتی یک زن تمام مهارتها رو داره از ته دلش و با تمام توانش یاد میگیره و سعی میکنه به اجرا بذاره ولی مشکل جسمی داره مرد بگه من هیچ کاری به سایر خصوصیات زنم ندارم و بره خیانت کنه. این به نظر من خیلی ظالمانه و بی انصافانه است. و به نظر من هیچ مرد همسرداری حق نداره خارج از حریم خانواده به فکر ارضای خودش باشه.
    .من هم که مجبور نیستم نظر بقیه رو قبول کنم. پس چرا عده ای میگن واقعیت تلخه و همینه و قبولش کن جبهه گیری نکن. آقای فرهنگ نظرشون رو گفتن منم گفتم که این هم یک نظره و در جای خودش قابل احترامه. واقعیتی که اونا میگن رو من به هیچ وجهی درست و انسانی نمیدونم. اشکالی داره؟ ولی ظاهرا بعضی ها اصرار دارن که من باید نظر اونها رو قبول کنم و تازه علامت هم میذارن!! نه خیر قبول ندارم.

قبلا هم عرض کردم که بنده کاملا متناسبم و هیچ ناهنجاری ندارم. هیچ بیماری جسمی و هورمونی ندارم. اگر دوستان تمام پست های بنده رو خونده باشن میبینن که عرض کرده ام قصد عمل جراحی هم حداقل تا قبل از ازدواج ندارم و قبلا هم گفتم که خودم هم این رو از راهنمایی های دوستان فهمیدم که بهتره از نظر اعتماد به نفس روی خودم کار کنم.

13. 2 کاربر از پست مفید pianozan تشکرکرده اند .

pianozan (سه شنبه 28 تیر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    9,001

Array

ببیند همانطور که خودتان اشاره کرده اید،فقط یک نظر بوده،من همیشه گفته ام هیچ چیر در این دنیا مطلق نیست جز خالق آن
    آیا در این شکی هست که ،پسری دختر را میسپندد،در زندگی هر دو از مهارت کافی برخورداند تا از زندگی و رابطه لذت ببرند،کار به خیانت بکشد؟
    بحث خیانت موضوع جدایی است؛و دلایل خاص خود را دارد؛ما نمیتوانیم خیلی راحت بگویم بله در این صورت خیانت خواهید دید؛دوستان فرموده اند در بعضی موراد مشاهده شده،اما باید این را هم قبول داشته باشیم ،خیانت از مردان و یا زنانی رخ میدهد که غیر از مشکلات جنسی مشکل روانی نیز دارند،برخی ها مریض هستند و تن به این کار میدهند؛
    خیلی پیش آمده که خانمی،هیکل همسرش برایش جذاب نبوده،یا طلاق یا خیانت
    پس این مطلق نیست که چون هر مرد یا زنی به لحظ جسمی نحیف بود باید منتظر خیانت باشد.

خوشبختانه خودتان در ارسال آخر ،آگاهانه همه چیز را بیان کرده اید،
    به نظر من فکر عمل هم را از سر بیرون کنید.
    موفق باشید

15. 2 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 71 در 21 پست

Array

در ضمن کاش همه ی آدما یاد بگیرن وقتی میخوان کسی رو راهنمایی کنن و باهاش همدلی کنن اون هم توی یه جایی که اسمش تالار همدردیه یک لحظه هم که شده خودشون رو بذارن جای کسی که اون مشکل رو داره و از زاویه ی اون هم به قضیه نگاه کنن.

فقط لطفا راهنماییم کنید که مثلا با چه سوالاتی میتونم مسئله ظاهر و اهمیت مسائل جنسی رو در جلسات خواستگاری مطرح کنم و نظر طرف مقابل رو بدونم؟
    راستش من یکم خجالتیم. خیلی برام سخته در حضور کسی از این چیزا حرف بزنم.

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    9,001

Array

در خصوص اهمیت ظاهر، اگر جزئی شود، ترکیب صورت و تیپ بدنی، چنانچه میخواهید در مورد جزئیات آگاه شوید باید سوالات را جزئی بیان کرد،برای بیان این مسائل باید شرایط فراهم باشد به قول مدیر همدردی اگرطرفین صبور باشند و به تدریج همه معیارها و مسائل را طی جلسات و طی زمان كم كم مطرح كنند در خلالش حتما باید مسائل مهم جنسی و مشكلاتی كه احتمالا وجود دارد مطرح شود. لیكن اگر بخواهند یك جلسه صحبت كنند و در آن فقط به این مسئله بپردازند، سوء تفاهم پیش خواهد آمد.
    معمولا خویشتنداری، طی زمان و پرداخت همه جانبه به مسائل شناختی ازدواج، فرجه و فرصت مناسبی در اختیار طرفین قرار می دهد كه تمام مسائل مهم خودشون را به ترتیب اهمیت بیان كنند.

18. کاربر روبرو از پست مفید keyvan تشکرکرده است .

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)