سلام دوستان من همون تل می هستم اما با اسم و جنسیت و سن!!! تعجب نکنید اگه نام کاربری م تغییر کرده...
آرامش جون من هم هنوز ازدواج نکردم و فعلا دارم فکر می کنم اما دختر خاله م وقتی داشت ازدواج می کرد همون موقع حق طلاق رو گرفت یعنی ضمن العقد بود... یه قسمت از عقد نامه نوشته بود حق طلاق با مرد یا زن؟ که دختر خاله م حق طلاق رو زد زن... (تیک زد) البته اونا از قبل توافق نکرده بودند و شوهرش واسش مهم نبود حق طلاق با اون باشه یا با همسرش مهریه ی دختر خاله م هم در حد متعارف بود و تا الانم که 7 سال از ازدواجشون می گذره گوش شیطون کر خیلی زندگی خوبی دارن (البته گاهی بحث دارن اما این بحث کردن ها لازمه ی هر زندگی هست و تا این بحث ها نباشه زندگی درست بنا نمی شه و مثل دیوار کج می ره بالا).
حالا نظر من در مورد شما اینه: اینکه مهریه ت رو خیلی پائین هم نندازی مثلا 12 تا!!! من می گم در یه حد متوسط بنداز که هر دو طرف راضی باشن... اینکه ایشون کوتاه بیاد یا نیاد با خودشه شما تا حدی که برات مقبوله کوتاه بیا اگه پسر هم قبول کرد که خوشبخت بشید اگه نه حالا اونقدرواجب نیست که چون طرف از روی بی اطلاعی حرفی زده بخوای روی ازدواج اصرار کنی و بخوای بگی غرورم خورد شده و ... جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته... اگه به توافق رسیدید که ازدواج میکنید اگه نه اصرار نکن عزیزم.

.

علاقه مندی ها (Bookmarks)