سلام دختر مهربون
بچه ها خوب توضیح دادن .
دختر مهربون عزیز صبر و رها کردن در دعا و خواستن چیزی از خدا یعنی اینکه:
شما از خدا خواستت و بخواه. راحتم بخواه. هر چی دوست داری بخواه. تمام و کمال. نه با رودربایسی و ... . خواستت و با همه جزییاتش از خدا بخواه. در اخر نتیجه رو به خدا بسپار. قطعا همین که شما از خدا یه چیزی و خواستی فرداش اماده نیست. شایدم باشه اما بعضی خواسته ها یه کم طول می کشه تا خدا براورده کنه. حالا رها کردن به چه معناس؟ به این معنا که شما هر وقت حال دعایی بهت دست داد دعا کن و حاجتت و بخواه. اما وقتی صحبتت با خدا تمام شد دیگه از فکرش بیا بیرون خودت و عذاب نده. مدام فکر نکن چرا دیر شد. 1 ماه گذشت 2 ماه گذشت ..... 2 سال گذشت. این یعنی هم صبر و هم رها کردن.
مثال:
یکی از خداوند یه همسر خوب می خواد با تمام جزییات دعا می کنه :
خدایا یه همسر خوب به من بده مومن باشه پاک باشه قبل از من با کسی نبوده باشه خانواده دار باشه اصالت داشته باشه تحصیلات داشته باشه زیبای داشته باشه طول عمر داشته باشه و من زود از دستش ندم. خودش و خانوادش فهمیده باشن و با من خوب برخورد کنن. خونه و ماشین داشته باشه و.......................... .
همین فردا چنین فردی از اسمون نازل نمی شه اما:
قطعا یه ادم همه اینا رو نداره اما شما در دعا با جزییاتش گفتی رو مهماشم تاکید کردی. بعدشم جزع و فزع راه ننداختی که ای وای چرا دیر شد تا به موقش. حالا خداوند یکی و سر راهت می ذاره که انشاءا.. اکثر اینا رو داشته باشه اونایی رو هم که نداره و شما براش دعا کردی می شه کفاره گناهات. و به اون چیزی که خدا بهت داده شاکری. چون قطعا خدا برای بندش بد نمی خواد. یعنی توکل کردی.
یه دعای دیگه :
یکی از خدا بچه می خواد می گه خدایا سالم باشه صالح باشه عاقبتش بخیر باشه مثلا من پسر دوست دارم اگه صلاح می دونی پسرم باشه ( یعنی راحت از خدا خواسته) بعدشم صبوری می کنه رها می کنه. حالا خدا یه بچه می ده که انشاءا.. سالمه اما مثلا دختره. اون وقت می گه خدایا صلاح تو در این بوده شکر.
این می شه صبر رها کردن و توکل.
که انشاءا.. خدا به هممون بده.
موفق باشی عزیزم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)