حق با شماست blue sky .
وابستگی شدید من بر میگرده به این خصلتم که خیلی خانواده دوست ام و از بچگی خانواده برام خیلی ارزش داشته. که البته بخاطر این خصلتم خیلی ضربه ها از همین خانواده خوردم .
برای من دوستام مهربانتر و خیرخواه تر بودن .... با این تفاوت که دوست بالاخره یه روز از پیش ادم میره....
.....................
تازگی ها یه اخلاقی پیدا کردم که نمیخوام با کسی ارتباطی داشته باشم.
کلا تو برقراری ارتباط واسه تفریح و گشت و گذار با یه دوست هم میترسم.....چون الان به قدری حساس شدم که هر حرفی من و میرنجونه و فکر میکنم هر حرفی با منظور زده میشه و دیگران فقط میخوان من و ازار بدن این باعث میشه که نخوام با کسی حتی واسه تفریح و گردش رابطه داشته باشم.....
میدونم که این تفکر اشتباهه و دارم سعی میکنم که انقدر حساس نباشم و اگرم کسی حرفی از روی غرض زد زیاد خودم و اذیت نکنم.......دوست ندارم تو زندگی ام فقط به ناملایمات و سختی هاش زوم کنم......چون واقعا به این عقیده دارم که فکر کردن به چیزای خوب خوبی میاره...
........................
چقدر خوشحالم که شما به فکر نی نی گلتی.....من هم دارم سعی میکنم تا از این به بعد اون مادری و که خودم نداشتم برای بچم باشم....
منم موافقم که بیام اینجا برای دردو دل....واقعا نظرات و راهنمایی هایی میشنوم که بهم کمک میکنه....
.......................
ممنونم و خوشحالم از هم صحبتی باهات

علاقه مندی ها (Bookmarks)