سلام اقا رامین
کمی اروم باش. در حال حاضر بالا و پایین پردینت هیچ دردی و دوا نمی کنه. فقط باید اروم باشی ارامش تو باعث می شه اطرافیان اروم اروم باور کن تو تصمیمت و گرفتی.
بعد از اینکه اونا هم کمی اروم شدن با منطق باهاشون صحبت کن. سعی کن روابطت و با مامانت نزدیک کنی. بهش بگو که این دختر و دوست دارم و مطمئنم که باهاش خوشبخت می شم.
فقط نیاز دارم که کمی اطرافیان کمکم کنن. بعدشم بگو عقد می کنیم و بعد از اینکه شرایط من بهتر شد ازدواج می کنیم.
اینم در گوشی به خودت می گم این شرایط و اتش و تو هر دو خانواده به پا کردی پس به جای بالا پایین پریدن و خود شکی و صورت مسئله رو پاک کردن به فکر چاره باش. به جای اینکه به اون دختر بیچاره بگی فعلا بیخیال بشیم به فکر راه چاره باش.
بهتره خودتم تحت نظر یک مشاور باشی رفتارات اصلا مناسب یک مرد زندگی نیست.
رفتار هر دو خانواده کاملا منطقیه. هیچ کس این وسط روانی نیست. هر دو خانواده به فکر اینده هستن مشکلات بعدی زندگی شما رو می بنن و می خوان که مانع بد بختی هر دوتون بشن بندگان خدا خبر ندارن که تو چه بخوای چه نخوای باید این دختر و عقد کنی.
پس راه منطقی و پیدا کن.
همین بالا و پایین پریدنت بیشتر به دو خانواده ثابت می کنه که تو مرد زندگی نیستی. صبور باش و با مشکلات بجنگ.
موفق باشی![]()







علاقه مندی ها (Bookmarks)