سلام مینا
ورودت را به تالار خیر مقدم می گویم امیدوارم که آرامش بر وجودتان همیشه حاکم باشد.
همانطور که mashogh haminjast عزیز اشاره کرده اند، برای حل هر مشکلی ابتدا باید قشنگ تعریفش کنید. وگرنه توهم در توهم می شود و چیزی جز پریشانی و سردرگمی وجود نخواهد داشت.
توصیه اول اینست که در مورد ازدواج شما باید درنگ کنید با هرکسی ، فرقی نمی کند. چونکه باید متوجه باشیم ازدواج سازوکارهای مناسب خودش را دارد. اگرچه در این سازوکار دوست داشتن هم یکی از عناصر اساسی آن است.
اما دو مسئله ای که قید کردید در هم تنیده شده اند و چه بسا یکی از آنها علت دیگری شده باشد. وقتی در خیالمان در فراز ابراهائیم ، واقعیت اینکه در روی زمین باید حرکت کنیم آزارنده خواهد شد.
اما باید تفاوت عشق و فوران احساسی را دقیقا متوجه باشیم. باید یکبار برای همیشه متوجه بشویم که آیا حسی که داریم همان عشق است، یا بدلی هست. برای اینکار توصیه می کنم به بخش مشاوره ازدواج در سایت همدردی بروید http:\\www.hamdardi.com و مقالات آنرا با دقت بخوانید مخصوصا مقالات مربوط به عشق را.
فکر کنم اول این کار را بکن و چند روزی روی آن فکر کن من تصور می کنم اگر چنین کنید از مرز افسردگی آنقدر دور خواهید شد که با دوربین هم به زحمت خواهید افسردگی و مرز آن را ببییند.
ولی به هر حال اگر باز هم سئوالی داشتید در خدمتم...