به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

  1. #5
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: به نظر شما شوهرم و ببخشم؟

    .
    سلام somysam


    جالبه یکسره انکار میکنه که چیزی نگفته . به نظر شما ادامه زندگی با همچین ادمی ممکنه؟
    دخترم جواب این سوال رو درون خودت پیدا کن !
    از روی احساس نه !!!!
    اینجا کاملا کلاهت رو قاضی کن ,بعد سنگاتو واچین .
    ببین این آدم که همسر و نیمه ی روح و وجودت هست و انشاءلله می خواهی سالیان سال کنار او زندگی کنی چقدر مشکل داره ؟مرد زندگی هست یانه ؟چقدر امتیاز مثبت و چقدر امتیاز منفی داره ؟
    البته اینها رو باید قبل از ازدواج بررسی کرد بعد از ازدواج باید چشمها رو بست و با صبر و گذشت و عشق زندگی رو نقاشی کرد و لی چون هنوز رسما وارد زندگی نشدی اگرواقعا ویژگی ها و خصوصیات رفتاری همسرت برات قابل تحمل نیست و آدم مناسبی برای زندگی نمی بینی جلوی ضرر را از همین جا بگیری برات منفعته !
    فقط باید دقت کرد :گاهی این احساسات لحظه ای مانند طوفان , ویرانگر زندگی و آرامش می گردد که در لحظات کوتاه اتفاق می افتد ولی چنان مخرب و ویران گر است که خرابیها ی آن را سالیان سال باید زحمت کشید تا آباد شود .
    اگر انرژیی را که برای مدیریت و خود کنترلی رفتار و احساساتمان باید صرف کنیم را همین ابتدا هزینه کنیم در آینده خیلی راحتر و موفق تر خواهیم بود .(آآآآی امان از دست این احساسات کنترل نشده چه قدر ویرانی !چه قدر خسارت !چه قدر عواطف زخم خورده !چه قدر طلاق و جدایی !چه قدر بی مهری و بی وفایی!و.....!!!!!)

    نازنین ! زندگی ایده آلی و بدون مشکل و بدون مسئله و با تفاهم کامل و بدون خطا و اشتباه فقط جایگاهش در خیال و رویاست و بس!!!
    زندگی واقعی یعنی حل مسئله و مشکل و تنش وایجاد تفاهم .


    تفاهم دادنی نیست ! عشق دادنی نیست !آرامش بخشیدنی نیست ! ایجاد کردنی هست.
    عزیزم :
    زندگی مشترک هزینه داره , بالا و پایین داره , کم و زیاد داره ,مثل یه نوزاد می مونه باید بی خوابی بکشی باید واکسن بزنی, باید منتظر بمونی و سالها زحمت بکشی تا قد رعنا شو نظارگر باشی . عزیزم یه شبه هیچ زندگیی تنومند و پر بار نشده !!!!!هرزندگی که درش آرامش و تفاهم هست هزینه هایی در قبالش پرداخت شده من جمله صبوری – دانایی- از خود گذشتگی – عشق و......
    قدیمی ها برای دختراشون این مثال رو می زدند که زندگی 7 خمره ست که آخریش عسله باید 6 خمره اولی که تلخی و شوری و ترشی وتندی و بی مزه گی ویخی رو بخوری تا بتونی به آخریش که خمره عسله برسی و آدمهای دانا و زیرک این رو فهمیدن ! اسیر احساسات غلط نمی شن ,گرفتار باورها ی آبدوغ خیاری نمی شن . می دونن زندگی خیال نیست .زندگی زندگی ست و پس انتخابش می کنن .خلقش می کنن و منتظر نمی مونن .
    پس دخترم فارغ از احساسات و تصمیمات لحظه ای و زودگذرتصمیم بگیر !و هزینه های تصمیمت رو بپرداز !


    اگر تصمیم به جدایی گرفتی که هیچ!
    اما اگر انشالله تصمیم به زندگی در زیر یک سقف رو گرفتی . تردید و من و تویی و احساسا ت و عصبانیت و.....همه رو از خودت دور کن ! با همسرت یکی شو ! همراه و همدم و دوستش بشو, در تمام لحظات !

    ایا دعوا تا این اندازه 7 بار در 6 ماه اونم اول زندگی تو نامزدی خیلی غیر عادی نیست؟
    دوره نامزدی بهترین موقع برای شناخت و اعتماد هست . باید کمی محتاط تر بود . نباید رو ها به هم باز بشه . در این دوران فوندانسیون ها و پایه های زندگی گذاشته می شه .اعتماد و احترام مهمترین و اساسی ترین پایه برای زندگی مشترک هست .باید در عین احترام و محبت و عشقی که میان زوجین برقرار می شه طرح ریزی ها و برنامه های آتی زندگی هم لحاظ بشه .
    زوج هایی که بی تفاوت به این موضوع یا در عشق و عشق بازی غرق می شن و نشانه ها و هشدار ها رو نادیده می گیرن و همچنین زوج هایی که بر سر هر مسئله ی کوچک و پیش پا افتاده ای با هم درگیر می شن و قهرو رفتارهای کودکانه دارن و فقط چند متر فضای جلوی پاشون رو متر می کنن در مسیر سر گردون می شن. چون نقشه و هدف مشترک رو که باید باگسترش افق دید و مسائل آتی (گذر از مراحل زندگی – فرزندان -........)طراحی و برنامه ریزی کنن رو نادیده گرفتن .فقط طی مسیر می کنن . کجا ؟کی؟ چه طوری؟و......نا معلومه.
    به جای مسائل کلی و اساسی و پایه ای حرف و حدیث های بی پایه و اساس و زودگذر
    گاهی خسته می شن گاهی غر می زنن گاهی می برن و.......

    آره جانم !باید اول شاخه ها تنومند باشه! باید زنده و سلامت باشه تا برگ روی اون سبز بشه
    وقتی شاخه احترام می خشکه –وقتی شاخه ی اعتماد بریده میشه –وقتی شاخه ی ارتباط قطع میشه چطور برگ تفاهم و دوست داشتن سبز بشه؟؟؟؟؟!!!


  2. کاربر روبرو از پست مفید setareh تشکرکرده است .

    setareh (یکشنبه 19 تیر 90)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 00:05 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.