RE: تحملم داره تموم میشه
ترانه عزيز
حالا كه اينقدر تحت فشاريد و اينجور كه ميگيد كاملا همديگر را پسنديديد چرا فعلا فقط عقد نمي كنيد تا يكي دو سال ديگه كه ازدواج كنيد
كه حداقل اگه مجبور شديد با هم رابطه داشته باشيد هم تو دوران عقد باشه وشما با هم زن و شوهر باشيد
جوري كه من فهميدم مهمترين مشكل شما مشكل ماليه اون اقا پسره
خوب اولا عقد نسبت به عروسي خيلي هزينه كمتري داره درثاني شما ميتونيد با توقع كمتر بازهم از اين هزينه ها كم كنيد به جاش وقتي وضع ماليتون خوب شد يه عروسي توپ
بگيريد
يه چيز ديگه كه تو چندتا از تاپيكا ديدم و به خصوص امروز كه اين تاپيكا خوندم فكرما مشغول كرد كه شروع به سرشماري كردم
من تو دوست هاي خودم كه كاملا باهاشون راحت هستم و اگه رابطه جنسي داشته باشن من ميفهمم 4نفر هستند كه ميدونم تا حالا رابطه داشتن ولي 9نفر هم هستيم كه تا حالا رابطه جنسي با كسي نداشتيم(البته ممكنه دوست دختر داشته باشن ولي رابطه نداشتن)
البته من تو اصفهان زندگي ميكنم و خوب اصفهان كمي نسبت به مثلا تهران جو مذهبي تري داره ولي فكر نمي كنم اونقدرها هم فرق داشته باشه كه مثلا ميگيد 80درصد پسرها رابطه داشتن
تو جمع ما تقريبا 30 درصدمون رابطه داشتن(البته اين جمع متشكل از دوستاي دانشگاه و كمي هم از دبيرستانه)
ما تو دانشگاهي هم بوديم كه دختر خيلي داشت و رشته من هم كه خيلي زياد ديگه پس اين هم نبوده كه دختر دور و برمون نبوده
البته عقايد مذهبي مون شايد تاثير داشته تو اين موضوع گرچه ما ادم خيلي معتقد داريم و از اون ور ادمي هم داريم كه يكي در ميون نماز ميخونه و روزه ميگيره ولي اعتقاداتي داره
واتفاقا اونهايي هم كه رابطه داشتن بعضيشون اعتقادات مذهبي هم دارن
پس من نمي فهمم علت اين همه بدبيني درباره پسرا چيه؟
ايا ما هم بايد همين ديد را درمورد دختر داشته باشيم؟
در ضمن ترانه جان و بقيه دوستان ببخشيد اگه اين مطلب اخر ربطي به موضوع تاپيك شما نداشت ولي اينا به عنوان يه پيام بازرگاني از من قبول كنيد
كه نمي تونستم نگم
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)