به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 90 [ 21:19]
    سطح
    26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    315

تشکرشده 315 در 112 پست

Array

RE: تحملم داره تموم میشه

ترانه خانوم عزیز کاملا درک میکنم که چرا اینقدر در فشاری ...میدونم چون خودمم بودم و هستم ..و کاملا میفهمم وقتی میگی مریض شدی یعنی چی ؟؟
    باید بهت توصیه کنم که فقط بتونی اون انرژی سهمگینی که درونت داره به انفجار میرسه رو هدایت کنی در کارهای دیگه ...منم مثل شما گرم هستم ولی تونستم در حدی اونو معطوف کنم به ورزش و کارهای بدنی ...ولی بازهم دردسر ساز میشه ...!
    اما یه مورد منو کاملا سست و سرد میکنه در مورد این مساله ....و اون چیزی نیست جز اون هدفم ..!! جز اون هدفی که تو این ۲۴ سال براش جنگیدم که اون چیزی نیست که فقط فقط پاک بمونم !! اونم برای همسرم...شاید الان نشناسمش کیه ولی بالاخره روزی میرسه که باهم خواهیم بود ...
    گفتید اخه تو این تهران کی میتونه خودشو نگه داره !!؟؟؟
    خب یکیش بنده ....پسرم هستم ....خانوادتن مذهبی نسیتیم انچنان...حتی سمت پدریم که کاملا باز هستن ...از نظر مالی هم مشکلی ندارم و در بهترین جای طهران زندگی میکنیم ..حتی ۴ سال سوییت مجردی داشتم ...ولی به خودم اجازه ندادم کوچکترین لغزشی انجام بدم ...تمام دوستانم تجربه کردن ...پیشنهادای زیادی شده بهم چه در دوستی چه در غیر...خیلی در فشار بودم جوری که مجبور شدم یه مدت نرم سر کار !! اما همه اینها فشار می اورد و نگاهای دوستان که وقتی بنده انجام نداده بودم بهم میگفتن امل ...ولی همه رو بنده فقط به خاطر اون عزیزی که در اینده بخوام باهاش باشم منو سرد میکرد و دیگه اروم میشد این بدنم ...!!
    پس بدونید هرچند تو جامعه الوده ای داریم زندگی میکنیم اما هستند کسانی که اعتقادات خاص خودشونو دارن...
    ------
    در مورد شناخت اکه این مساله و این حس شما رو وابسطه با این اقا کرده وبالعکس بدونید راه درستی برای شناخت نیست ...باید سعی کنید بدون در نظر گرفتن این مساله شناخت اساسی به همیدیگه پیدا کنید ...( که میتونید مقاله هاشو با کمی جستجو در سایت پیدا کنید )
    در ضمن وقتی شناخت پیدا کردید به همدیگه میتونید در این زمینه هم تبادل افکار و عقایدتونو انجام دهید ..که به بن بست نخورید ..
    موفق باشید

2. 7 کاربر از پست مفید iMoon تشکرکرده اند .

iMoon (سه شنبه 14 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 27 اسفند 90 [ 09:37]
    سطح
    23
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    تشکرها
    87

تشکرشده 88 در 40 پست

Array

شب نم عزیز

ممنونم از پاسخت ، آره میدونم که خیانت و بی اعتمادی عامل این مشکلات هستش

سارا جان
    ممنون از همدردیت ، مشکل نسل ما دهه 60 همین فرهنگ غربی شرقیه که تکلیفش با خودش معلوم نیست ، ،در مورد حل کردن مشکلات جنسی زوجین خیلی باهاتون موافق نیستم چون واقعیت اینه یه زن سرد مزاج در نهایت مرد رو اونطور که باید ارضا نمیکنه
    نمیدونم چی بگم سعی میکنم بهش فکر نکنم اگه اون حرفی میزنه بحث رو عوض کنم ، اما خب اینا راه حل نیست، اون خود ارضایی میکنه ، منم تحمل.... حالا تا کی نمیدونم... توکل به خدا

imoon عزیز

خیلی خوشحالم که میبینم آقایونی هم هستن که برخلاف تصور من پاک موندن، تبریک میگم بهتون

مریض شدم چون سردردای شدید میگیرم ، عصبی هستم گاهی پرخاش میکنم ، خودمم ناراحت میشما اما دست خودم نیست، اشتهام کم شده ، تمرکز ندارم حتی رو کارم

در زمینه شناخت اصلا اینطور نبوده، ما تا الان فقط دست همو گرفتیم ،ایشون هم منو در تنگنا نذاشته واسه س.ک.س
    شناخت ما کاملا در مسیر درستش قرار داره....

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 06 بهمن 91 [ 19:17]
    سطح
    21
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    تشکرها
    270

تشکرشده 270 در 103 پست

Array

ترانه عزيز
    حالا كه اينقدر تحت فشاريد و اينجور كه ميگيد كاملا همديگر را پسنديديد چرا فعلا فقط عقد نمي كنيد تا يكي دو سال ديگه كه ازدواج كنيد
    كه حداقل اگه مجبور شديد با هم رابطه داشته باشيد هم تو دوران عقد باشه وشما با هم زن و شوهر باشيد
    جوري كه من فهميدم مهمترين مشكل شما مشكل ماليه اون اقا پسره
    خوب اولا عقد نسبت به عروسي خيلي هزينه كمتري داره درثاني شما ميتونيد با توقع كمتر بازهم از اين هزينه ها كم كنيد به جاش وقتي وضع ماليتون خوب شد يه عروسي توپ بگيريد

يه چيز ديگه كه تو چندتا از تاپيكا ديدم و به خصوص امروز كه اين تاپيكا خوندم فكرما مشغول كرد كه شروع به سرشماري كردم
    من تو دوست هاي خودم كه كاملا باهاشون راحت هستم و اگه رابطه جنسي داشته باشن من ميفهمم 4نفر هستند كه ميدونم تا حالا رابطه داشتن ولي 9نفر هم هستيم كه تا حالا رابطه جنسي با كسي نداشتيم(البته ممكنه دوست دختر داشته باشن ولي رابطه نداشتن)
    البته من تو اصفهان زندگي ميكنم و خوب اصفهان كمي نسبت به مثلا تهران جو مذهبي تري داره ولي فكر نمي كنم اونقدرها هم فرق داشته باشه كه مثلا ميگيد 80درصد پسرها رابطه داشتن
    تو جمع ما تقريبا 30 درصدمون رابطه داشتن(البته اين جمع متشكل از دوستاي دانشگاه و كمي هم از دبيرستانه)
    ما تو دانشگاهي هم بوديم كه دختر خيلي داشت و رشته من هم كه خيلي زياد ديگه پس اين هم نبوده كه دختر دور و برمون نبوده
    البته عقايد مذهبي مون شايد تاثير داشته تو اين موضوع گرچه ما ادم خيلي معتقد داريم و از اون ور ادمي هم داريم كه يكي در ميون نماز ميخونه و روزه ميگيره ولي اعتقاداتي داره
    واتفاقا اونهايي هم كه رابطه داشتن بعضيشون اعتقادات مذهبي هم دارن
    پس من نمي فهمم علت اين همه بدبيني درباره پسرا چيه؟
    ايا ما هم بايد همين ديد را درمورد دختر داشته باشيم؟

در ضمن ترانه جان و بقيه دوستان ببخشيد اگه اين مطلب اخر ربطي به موضوع تاپيك شما نداشت ولي اينا به عنوان يه پيام بازرگاني از من قبول كنيد كه نمي تونستم نگم
    لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
    واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!

5. 5 کاربر از پست مفید mohsenn تشکرکرده اند .

mohsenn (یکشنبه 26 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اسفند 93 [ 14:25]
    سطح
    63
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,038

تشکرشده 2,035 در 738 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh63
    ممنون از جوابت لیلا جون ، میشه در جواب سوالتون بپرسم شما مردی سراغ دارین که قبل از ازدواج سراغ رابطه نرفته باشه؟ اگه آقایون مذهبی باشن که زود زن میگیرن ، تو شهرستانا و روستاها هم که سن ازدواج پایین تره، به نظرتون این همه پسر تو تهران که صبح تا شب از کنارشون رد میشیم از 15 سالگی چیکار میکنن وقتی تو 30 سالگی هنوز شرایط اقتصادی ازدواج ندارن؟ اونم با توجه به ماهواره ایترنت و دخترایی که تو خیابون میبینیم؟
    آره عزيزم سراغ دارم خيلي هم سراغ دارم مردهايي را كه اصلا تا قبل از ازدواجشون سراغ سكس نرفتند.
    من در دوران تجردم هميشه اين آيه قرآن را سرلوحه كارم قرار دادم تا به راه خطا نروم
    "مردان پاك براي زنان پاكند و زنان پاك براي مردان پاك"

ببين شما حتي اگر مذهبي هم نيستي من بهت مي گم اين قانون عمل و عكس العمل دنياست و بايد بهش عمل كني وگرنه بد مي بيني

7. 4 کاربر از پست مفید ليلا موفق تشکرکرده اند .

ليلا موفق (چهارشنبه 15 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 بهمن 91 [ 11:43]
    سطح
    29
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    تشکرها
    818

تشکرشده 848 در 197 پست

Array

سلام ترانه جان
    امیدوارم به حرفای من فکر کنی. من مشاور نیستم. یه دختر معمولی ام. اما س. ک .س رو به همون شیوه که میگی تجربه کردم. درست مثل تو گرم و پر حرارت بودم . با مردی بودم و خوابیدم که عاشقش بودم. اما. . . .

اما الان کسی نیست که بهش بگم "مثل سگ پشیمونم"

اون مرد تا چندوقت دیگه با دختری که به قول دوستان، آفتاب و مهتاب ندیده ازدواج میکنه. به همین سادگی. اونوقت من باید باشم و تنهایی و ترس همیشگی و عذاب وجدان و یه بار گناه سنگین.

منم عاشق بودم . منم خیلی دوسش داشتم. منم میدونستم نیاز داره که با من باشه. باهاش فوق العاده می خوابیدم.

ای کاش زمان برمیگشت. ای کاش دوباره میتونستم مثل چهار سال قبلم باشم. ای کاش راهی برای جبران گذشته ها بود. حالا من موندم و یه معصومیت از دست رفته...

اگر تو بخوای میتونی به راحتی قبول کنی. تازه یه عالمه لذت هم ببری. اما ایا چند ساعت لذت بردن، به عمری داغون بودن و مسیر نامعلوم زندگیت، میارزه؟
    من میگم به خدا هیچی مثل نجابت نیست.

فکر نکن سخته. اولش که باهاش بخوابی شاید یه چیزی درون خودت حس کنی که میخواد جلوتو بگیره. اما بعد به راحتی این کارو میکنی. هر کاری بهت بگه میکنی. حقیر میشی به خدا.
    مردا، دختری رو که باهاش بودن، برای زندگی مشترک انتخاب نمیکنن.
    پس سرسخت و قوی کنترل کن.
    تو اینترنت مطالب مفیدی در مورد کاهش میل جنسی و جلوگیر ی از س. ک . س اندیشی وجود داره.
    برو کلاس ورزش و انرژیتو تخلیه کن.
    به حفام فکر کن . امروز من،آینده تو خواهد بود اگر به این رابطه تن بدهی.

9. 9 کاربر از پست مفید mehrabooni تشکرکرده اند .

mehrabooni (چهارشنبه 15 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 27 اسفند 90 [ 09:37]
    سطح
    23
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    تشکرها
    87

تشکرشده 88 در 40 پست

Array

Mohsenn عزیز

ممنون از پیام بازرگانیت ،شاید من زیادی بدبین شدم،شاید شما درست میگی!!! اما اگه جای من بودین دوست پسرای دوستام، شوهراشون، خیانت و طلاق و .... توو این 1سال اخیر هیچکدوم از دوستام که ناگفته نمونه مثل خودم اهل هیچی نیستن یه پسر سالم ندیدن !!! خب آدم ناامید میشه نتیجه میگیره 80% اینجورین !! که البته میدونم نتیجه گیریم درست نیست

درمورد عقد هم چون شرایط روحیش به خاطر این مشکل مالی به ریخته نمیتونم بذارمش تحت فشار که بیاد خواستگاری به پدرم بگه فعلا اوضام خرابه بعدا ایشالا درست میشه!!!

لیلا موفق عزیز

من به حرفتون ایمان داشتم تا چند سال پیش !! سر نمازم همیشه همینو از خدا میخواستم ، اما الان اصلا اعتقادی ندارم به دختر پاک پسر پاک ، دوست پاک و مومن خودم که همه زندگیشو وقف خانواده ش کرد با آقای دکتری ازدواج کرد و بدبخت شد. الان میتونم یه لیست اینجا بنویسم. دختر پسرهای پاک حتما قرار نیست نصیب هم شن ...

[quote=mehrabooni]
    سلام ترانه جان
    امیدوارم به حرفای من فکر کنی. من مشاور نیستم. یه دختر معمولی ام. اما س. ک .س رو به همون شیوه که میگی تجربه کردم. درست مثل تو گرم و پر حرارت بودم . با مردی بودم و خوابیدم که عاشقش بودم. اما. . . .

اما الان کسی نیست که بهش بگم "مثل سگ پشیمونم"

مهربونی عزیز

حرفات منو تکون داد ، منم دقیقا به همین علتی که الان میگی نگرانم ، چون آدمیم که سریع عذاب وجدان میگیرم حتی برای یه بوسیدن چه برسه به.....
    میترسم یه کاری کنم بعد پشیمون شم ، اما یه چیز رو میدونی این که هیچ وقت پسرا اون دختری که باهاش خوابیدن رو نمیگیرن نمیتونم قبول کنم !!
    شاید تو بعضی خانواده های سنتی اینطور باشه اما من الان دارم به وضوح میشنوم از اطرافیان ، هم دانشگاهیهای قدیم ، ... که پسرا دوست میشن میخوابن باهاش که بدونن یه عمر میخوان با کی و کنار کی بخوابن؟؟ من نمیگم با هر کی دوست شدی باهاش بخوابی ! هرگزززززززززززز

از این حس پشیمونی که داری حس میکنم منم شبیه توام ، الان بیشتر دارم نگران میشم ...

11. کاربر روبرو از پست مفید آوازه تشکرکرده است .

آوازه (چهارشنبه 15 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اسفند 93 [ 14:25]
    سطح
    63
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,038

تشکرشده 2,035 در 738 پست

Array

ترانه جان
    همش سعي نكن كارت را توجيه كني
    منطقي باش منطقي فكر كن و تصميم بگير
    حداقل با خودت صادق باش و سعي نكن خودت را هم توجيه كني

13. 2 کاربر از پست مفید ليلا موفق تشکرکرده اند .

ليلا موفق (چهارشنبه 15 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 اسفند 90 [ 15:21]
    سطح
    20
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 16 در 7 پست

Array

سلام ترانه جان ،

شما در فشار هستی چون دائما روی این موضوع متمرکزی و بهش فکر میکنی و اون را برای خودت بزرگ کردی،درسته که روابط جنسی اهمیت بسیاری داره و نیاز جنسی نیاز مهمی هست ولی باید اینو تو ذهن خودت جا بندازی این اهمیت مربوط میشه به دوران تاهل ، من خودم دوستانی دارم که در دوران نامزدی و یا حتی در دوران عقد روابط عاشقانه داشته اند ولی روابط جنسی به اون شکلی که شما میفرمایید نداشته اند . چون برای خودشون چهارچوب مشخص کردن و زمان، اگر شما واقعا به یکدیگر علاقه مند هستید و نیت ازدواج هست نگاهتون به آینده باشه و و این امید وصال و رسیدن به یکدیگر سختی ها رو آسان و چه بسا شیرین میکنه ، و اگر نیت دوستی هست به نظر من زودتر خاتمه پیدا کنه چون همین دوستی و روابط شما با یک آقا که نامحرم هست باعث میشه که شما بیشتر و بیشتر آزار ببینید و شخص سوم بین شما شیطان خواهد بود.

15. 3 کاربر از پست مفید saghar3309 تشکرکرده اند .

saghar3309 (چهارشنبه 15 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 شهریور 90 [ 09:39]
    سطح
    19
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    تشکرها
    50

تشکرشده 53 در 9 پست

Array

درود دوستان
    در همین ابتدا باید عرض کنم که بنده همین الان عضو این سایت شدم و نمیدونم بگم خوشحالم که اولین تاپیک این بود یا بگم ناراحتم
    در طریقت هر چه پیش سالک آید خیر اوست
    من مشاورم
    روی سخنم با taraneh63 است که مشکلاتش رو عنوان کرد

دوست عزیز من taraneh63
    1 - من مسلمان نیستم ( زرتشتی هستم ) همین یک عامل باعث شده که خیلی از دختر خانمها و یا حتی زنان متأهل فکر کنند بین من و مسلمانان تفاوت فاحشی وجود داره ، چون بیش از عرف معمول میخوان در مورد من بدونند
    2 - به اندازه ی خودم یا حتی بیشتر از خودم پول دارم که بتونم زندگیم رو اداره کنم
    3 - از لحاظ زیبایی ظاهری هم چیزی کم ندارم
    4 - شغل دهن پر کن و روابط عمومی بسیار بالایی هم دارم
    5 - جدای از تحصیلات مختص به روانشناسی ، سکسولوژی رو هم خوندم
    6 - مجرد هستم و جدای از خانواده زندگی می کنم

این مطالب رو نگفتم که خودم رو بزرگ نشون بدم ، گفتم تا بدونی من هم مثل شما در رفاه کامل بودم و هستم اما دست از پا خطا نکردم
    مذهب هیچ نقشی در زندگی من نداره اما غرورم سر به آسمان ساییده

بارها و بارها پیشنهاد همخوابی بهم داده شده اما من فقط خندیدم چون حس میکنم ارزش من بیشتر از اینه که بخوام مثل هرزه ها چند ساعت یا حتی چند ماه در کنار کسی باشم که دلیلی برای دوست داشتنش جز سکس ندارم

چرا من باید خودم رو در اختیار نفس سرکشم قرار بدم تا بدون اینکه لذت واقعی رو ببرم به دیگران لذت بدم ؟
    مگر من مأمور لذت بخشی به دیگرانم ؟

من نمیدونم شما چه قدر در فرهنگ کشورهای دیگه تحقیق کردید یا اطلاعات دارید اما باور کنید که در کشورهایی مثل آلمان ، اسپانیا ، آمریکا و . . . که آزادی مثلاً فراهم شده هم یک سری اصول وجود داره
    در این کشورها اینقدر از سکس های نا مشروع ضربه خوردند که الان حتی اقتصاد دانانشان هم ترویج دین را می کنند تا شاید مردم با عنایت به مذهب از مسیر خارج نشوند

من تا به امروز هیچ ازدواجی را ندیدم که از خیابان شروع شده باشد و به نیک فرجامی رسیده باشد

شاید بخواهید مثالهایی را بخوانید :

دایی بنده با یک دنیا عشق و علاقه و تهدید به خودکشی با دختر مورد علاقه اش ازدواج کرد ( این ازدواج بر خلاف میل خانواده بود )
    ایشان در خیابان با هم آشنا شده بودند و الان بیشتر از 20 سال از این ازدواج می گذرد و جالبه که امشب حنابندان دخترشان است
    اگر بگویم روزی یک بار اینها با هم دعوا میکنند دروغ است اما بدون اغراق هفته ای یک مرتبه زیر چشم زن دایی من کبود است
    به داییم میگم مگه تو آزار داری که این بدبخت رو انقدر میزنی ؟
    میگه : بهش شک دارم ، اونی که با من بوده میتونه با هرکسی که بخواد باشه
    شاید این حرف منطقی نباشه اما نمیتوانم انکار کنم که خودم دو مرتبه به داد زن داییم رسیدم
    یک مرتبه او را برهنه داخل یک مینی بوس با مرد غریبه دستگیر کردند که دوستان با نفوذم منت بر سرم گذاشتند و آبرو داری کردند و یک مرتبه هم باز برهنه داخل پارک !!!!!!!!!!

برادر خودم در زمان خدمت سربازی عاشق یکی از دختران نزدیک به پادگانش شده و بعد از یکی دو سال دوستی با هم ازدواج کردند
    این ازدواج هم با مخالفت های زیادی توأم بود
    این روزگار برای برادر من هم پیش اومد تا جایی که چهارده پانزده روز پیش پدرم با من تماس گرفت و گفت برادرت زنش رو از خونه بیرون کرده ، برو ببین چه خبره
    رفتم و به برادرم گفتم چی شده ؟
    گفت به زنم شک دارم ، فکر کنم با همسایه ارتباط داره
    جالب انجاست که من بیشتر از چشمانم به زن داداشم اعتماد دارم ، برعکس زن داییم

این دو مثال از نزدیک ترین افراد زندگی من بود تا باور کنید که از دوست و همسایه و فامیل دور حرف نمی زنم که بگید شما نمیشناسیدشون

فراموش نکنید که برادر و دایی من در زمان دوستی هیچ رابطه جنسی با همسرانشون نداشتند و فقط در حد نامه و حرف و نگاه و . . . بوده

من یک حرف دارم ، کاش می شد خطبه ی عقد را بعد از یک شب رابطه ی جنسی خواند تا ببینیم که داماد یا عروس بعد از این رابطه هم باز یکدیگر را دوست دارند یا نه
    این حرف منطقی نیست اما یک افسوس است
    افسوس که خیلی از تصمیم گیری های منتهی به ازدواج ریشه در شهوت دارد

خواهر عزیز و مهربانم
    رابطه ی جنسی یک فعالیت فیزیکی نیست ، یک فعالیت ذهنی است
    شما در زمان تماشای یک فیلم پورنوگرافی مگر فعالیت فیزیکی دارید ؟ نشسته اید و به تلویزیون خیره شدید ، پس چرا فشار خونتان بالا می رود ؟ پس چرا تحریک می شوید ؟ پس چرا آب دهانتان را به سختی فرو می برید ؟
    رابطه جنسی از فکر شروع می شود و به جسم ختم می شود

پس برای فرار از رابطه نامشروع جنسی فکرتان را تغییر دهید

یکی از دوستان با تمام وجودش یک سری مطلب برای شما نوشته بود که وقتی خواندم به صداقت حرفهایش پی بردم ، برای تکمیل آن ندامت نامه سری به این تالار گفتمان بزنید http://www.sa-iran.org/forum تالار گفتمان معتادان جنسی گمنام

بروید و تماشا کنید که چه افرادی در این تالار هستند که به خاطر ناآگاهی و عدم غلبه بر تمایلات نفسانی به بیراهه کشیده شدند و الان هم پشیمان و نادمند

آیا شما هم می خواهید با از دست دادن اختیار و سپردن عقل به دست نفس سرکش و بی انصاف ، یک ندامت نامه بنویسید ؟

شنیده اید که میگن تا مرد سخن نگفته باشد ، عیب و هنرش نهفته باشد
    به عقیده ی من ، تا زن هم لباسش را از تن خارج نکرده باشد عزت و سربلندی اش را حفظ کرده اما اگر اولین دکمه لباس باز بشه ، یک پل بزرگ زدی که از روی تمام خوشبختی های زندگیت عبور کنی

تمام این حرفهای منو خارج از چهارچوب دین و مذهب بخون و بدان که من شما رو نمیشناسم و اگر خطایی کنی هیچ ضرری متوجه من نمیشه اما مردانگی میگه که ساکت نباشم و دیده ها و دانسته هام رو برات بگم

یکی از بیماران من میگفت رفتم پیش یک روانپزشک و بهم گفت شما برای درمان باید وحشیانه بهتون تجاوز بشه ، دو مرد را با خود ببرید در یک بیابان خلوت تا به شما تجاوز کنند و شما هم تا جایی که می توانید داد و هوار کنید تا حالتون خوب بشه
    این توصیه ی آقای دکتر به نظر شما منطقیه ؟
    دو هفته بعد که همین خانم به مطب آقای دکتر رفته بود ، دکتر پرسیده بود چه کار کردید ؟
    خانم گفته بود : هیچ
    دکتر گفته بود اگر دوست داشته باشید من و دوستم می تونیم این کار رو باهاتون انجام بدیم !!!!!!!!!!

این هم بابت اون حرفی که گفتید متخصص تغذیه بهتون گفته

باور کنید که برای تک تک جملاتتون تجربه و مدرک دارم اما بهتره صحبتم رو در همینجا خاتمه بدم و براتون آرزوی سربلندی و خوشبختی کنم

راستی تا یادم نرفته بگم که تفاوت بین انسان و حیوان در اینه که انسان ها در زمان فوران شهوت به طور اتوماتیک در خواب ارضا میشن و اندام جنسیشون زایل نمیشه اما حیوانات اگر جفت نداشته باشند و شهوت براونها غلبه کنه می میرند

17. 14 کاربر از پست مفید zartoshti تشکرکرده اند .

zartoshti (چهارشنبه 15 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 بهمن 91 [ 11:43]
    سطح
    29
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    تشکرها
    818

تشکرشده 848 در 197 پست

Array

جناب زرتشت
    ممنون
    خیلی ممنون
    حرفاتون منو به یاد اونچه که بودم و اونچه که هستم، انداخت.
    ای کاش میتونستم جبران کنم.
    منو وادار به گریستن گردید.

19. کاربر روبرو از پست مفید mehrabooni تشکرکرده است .

mehrabooni (چهارشنبه 15 تیر 90)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)