RE: رابطه ی جنسی و تاثیر آن در انتخاب همسر آینده

نوشته اصلی توسط
tell me
آقا حامد ایشون قبلا با چند نفری دوست بوده اما می گه فقط چون بگم منم دوست دختر دارم دوست می شدم و هیچوقت خودم کسی رو واسه خودم پیدا نکردم و همیشه واسطه ای بوده و همشون بد چهره بودن و خجالت می کشیده, می گه همه مسخره م می کردن و بهم می گفتن بیوه منم واسه اینکه دهنشونو ببندم دوست می شدم

ببخشید من اینقدر کاراگاه بازی در میارم. ایا ایشون ادم دهن بینی که به خاطر حرف دوستهاش دوست دحتر گرفته؟ اگر ایشون ادم دهن بین و خود کم بینی است این سوال رو حتما برای خودت جواب بده.:
ایا اگر دوستاش بش بگن تو املی که رابطه جنسی با دوست دخترات برقرار نمی کنی یعنی بعد ایشون رفته رابطه برقرار کرده؟
از تحقیق هم نترس . چرا باید ناراحت بشه؟ شما حق داری در مورد ایشون تحقیق کنی اما به کسی که برات تحقیق می کنه سوالهایی رو بده بپرسه که مستقیم در مورد رابطه جنسی نباشه ولی بشه از توش حد روابط ایشون رو مشخص کنه. مثلا یک روند سوالات این می تونه باشه:
به اقا یا خانمی که ایشون میشناسن می گید که:
1-روابط اجتماعی این اقا چطوره؟ منتظر جواب
2- چقدر قبلا و یا حالا با دوستهاش می گرده
3- چند تا دوست داره. دوستهاش زیادن یا کم
4- با چند تا از دوستهاش رابطه صمیمی داره
5- ادم روشنفکریه یا خشک مذهبی
6- روابطش با خانمها چطوره؟
7- با دوستهاش رقت و امد خانوادگی هم می کنه یا می کرده؟ به خونه دوستهاشم می ره یا می رفته؟ اگر بله در چه حد ؟
(این سوال برای اینه که هم بحث منحرف بشه هم به رفت و امدهاش پی ببری)
8- می شه شماره یا اسم دوستهایی که باشون رفت و امدش بیشتره رو به من بدید؟
9- با خانمهایی که ارتباط داره یا داشته چجور خانمهایین؟ یه جوری این سوال رو بپرسه که انگار رابطه داشتن خیلی هم خوبه.
و دیگه سوال نپرسه که مشکل ساز نشه.
خوب حالا به نطر من به کسی که برات تحقیق می کنه بگو یک ضبط برداره تا بتونی تو جوابها دنبال سر نخها بگردی. بعدم برو ببین اون ادمها که باهاشون رفت و امد می کرده قبل از اشنایی با شما چجور ادمهایی هستند. سر به زیرن یا اهل دوست دختر بازی. بعد می تونی با خیال راحت تصمیم بگیری. در ضمن اگر این دوستتون دایی داره در مورد دایی ایشون هم یه تحقیق بکنی بد نیست. چون پسرا خصوصیات دایی خودشون رو به ارث می برن. ضمن اینکه بهتره اگر ایشون مادر داره ببینی ایا مادر ایشون خانم معتقدی هست یا نه چون کسی که ایشون رو تربیت کرده مادرشونه و بر اساس رفتار پدرشون تصمیم نگیر.
موفق باشی.
اگرم ادمی با عزت نفس و مستقل برای تصمیماتش هست پس یقین داشته باش که ایشون با کسی رابطه جنسی نداشته.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)