نوشته اصلی توسط
m25teh
به نام خدا
سلام
روي صحبت من نه با اقاي ام تي اي هست بلكه با تمامي دوستان هست تا شايد روزي و در جايي ديگه هم به درد همه ما بخوره .
از زماني كه تايپيك دوم آقاي mta شروع شده و ايشون در اون تصميم به ايجاد تلاش جدي كرده اند كه به تاريخ 4 تير ماه است تا امروز كه بنده دارم اين پست رو ميزنم در تاريخ 11 تير ماه ميشود كمتر از 10 روز يعني به طور شفاف 8 روز است كه اين تايپيك باز شده و دوست ما در كنار ما شروع به تغيير كرده است .
در ابتدا مي گويم كه انتخاب آخر با همين آقا مي باشد اما ميخواهم بدانم اصل قضيه چيست ؟ چرا ما اينگونه هستيم ؟
اين آقا آمده اينجا و طرح مشكل كرده . از بنده بدتر نيست ولي كاملا حق به جانب صحبت ميكنه . كاملا اتفاقات عليه او مي افتد و همه چيز هميشه بهم ميخوره . هميشه نقشه هاي خوب اين آقا با تلخي تموم ميشه و گاهي اوقات فقط گاهي اوقات به اين آقا و غرورش بر ميخورد و جوابش را مي دهد .
حالا زير فشار بودن دوست عزيزمون يك طرف ، طرح سئوال هاي وحشتناك از طرف دوستان ديگه يك طرف . يكي مي آيد و مي گويد واقعا آدم چقدر صبر داشته باشه ؟ يكي مي آيد مي گويد اين خانم مشكل رواني دارد ؟ يكي مي آيد مي گويد اميدواري الكي چرا مي دهيد ؟يكي مي آيد مي گويد صبر كن درست مي شود و هزار جور حرف و حديث مطرح مي شود .
از نگاهي ديگه آقاي mta كه حرف ميزند هزار نقص و عيب و ايراد از يك به يك كلماتش مي بارد . گاهي اوقات آدم ياد بچگي هاي خودش كه همين چند روز پيش بود مي افتد كه واقعا من هم اينگونه بودم ؟ تازه اين مدل خوب اش هست بعضي ها كه هنوز حتي درك هم نكرده اند كه چه شده است با چنان قدرتيي متن ميزنند كه آدم باورش مي شود كه رها كند و برود .
اصلا اصل قضيه چيه ؟ ما چرا اينجا جمع شديم . ياد فيلمي افتاده ام كه شب ها يه گروهي جمع ميشدند و حكم به قتل گناه كار هاي شهر ميدادند و فردا آن شخص را مي كشتند .
اي كساني كه دم مي زنيد طلاق را خدا خودش قرار داده ! اگر و تنها اگر با همين فرضيه شما اين دوست ما روحيه بگيره و شير بشه بره خانمش رو طلاق بده و اين كارش فقط يك درصد اشتباه باشه شما تا آخر عمرت چه در اين جهان چه در آن جهان همراهش خواهي بود ها . با اين مطلب نميخوام ترس از نظر دادن بهتون بدم بلكه مي خواهم بگويم وقتي با قدرت اين آقا را اينگونه راهنمايي كنيد كه حداقل 51 درصد مطمئن باشيد . اينكه جو گير ميشود و خاطراتي كه در ذهنش هست را به نفع خودش با قدرت تمام تعريف ميكند كه دليل بر قضاوت شما نمي شود . مي شود ؟
حالا يه سئوال سطح پايين : آخر كدام شخص با 8 روز محبت و احترام ، اعتمادش جلب شده كه اين خانم به اصطلاح روان پريش بخواهد درست شود ؟
اين خانم مغازه دار است و كاسبي مي كند يعني با مردم بلد هست چطور برخورد كند ؟ اين خانم يك بار ازدواج كرده و 4 سال زندگي كرده و به هر دليل مسخره يا شيريني كه خودش ميدونه ازدواج كرده و هنوز كه هنوز هست درخواست طلاق نداده فقط چون ميدونه كه اين آقا دوستش داره دست به تهديد با اسلحه خالي كرده .
اين خانم هنوز انتخابي نكرده ، توي همين 8 روز چند بار واسه آقاي mta گريه كرده ؟ چند بار ناليده و دردش رو غرش كرده ؟ اينكه اين آقا سواد زندگي اش كم هست تقصير اون خانم هست ؟ البته دقيقا برعكس .
اينا ميخوان زندگي كنند يا ميخوان يكي رو پيدا كنند كه خوش باشند و بگن و بخندن ؟ اگه ميخوان زندگي كنند لطفا زحمت بكشند . اگر همين خانم رو طلاق داد و رفت يكي ديگه گرفت كه اونم از اين بهتر نه بدتر هم نبود من بهتون قول ميدم با اين نوع برخورد هاي آقاي mta كپي همين خانم در رابطه اش با اين خانم توليد خواهد شد . مشكلات هميشه هست مديريت درست رو بايد پيدا كني عزيزم .
اقا اصل قضيه رو بچسب به فرياد خودت برس . چرا در كلمات اين و اون پنهان مي شي . چرا همش ميري پشت يكي ديگه قايم مي شود و حرف ميزني . چرا درخواست قفل شدن تايپيك رو دادي و هنوز دادخواست طلاق ندادي ؟ ما به جهنم ، ارزش ها و معيارهاي خودت كجا هستند تا به فريادت برسند ؟
آقا جان خيالت رو راحت كنم اگر ميخواهي كه جواب بگيري بايستي يك يا دو سال زندگي ات را سرمايه گذاري كني اگر هم حوصله اين همه مدت رو نداري ميتوني فرار كني پشت كلمه طلاق و خودت را خلاص كني . با اين 7 - 8 روز گفتگو با اين و آن به هيچ كجا نميرسي .
يه سئوال هميشه قبل هر كاري از خودت بپرس : خودت چي هستي ؟
تو تا خودت درست نشي و نفهمي كه چه كمبود هايي داري حالا هر روز پاشو واسه خانمت هديه ببر نه خودت درست ميشي نه رابطه ات با خانمت . زياد هم حرص و جوش نخور .
از نظر من تو هنوز حتي يك قدم هم برنداشتي فقط يه جور برخورد كردي كه شرايط رو به نفع خودت نشون دادي .
اين ها رو همه از روي تجربه و بلدي كار گفتم . زياد فكر نكن از نظر من شما منفي هم گرفتي با اين نوع برخورد .
بشين فيلم رفتار هاي خودت رو مرور كن ببين از چيا ميترسي و از چيا خوشت مياد . با درون خودت ارتباط برقرار كن اصلا هم كاري به آدم ها ي دور و برت نداشته باش . همين مطلب كه در لحظه نميتوني جواب پخته و تميزي به اطرافيان بدي خودش نقطه ضعف بزرگي هست و ...
به فرياد خودت برس كاري به ديگران نداشته باش . بذار با خودشون خوش باشند .
قربان محبت همه دوستان
يامولاعلي
علاقه مندی ها (Bookmarks)