سلام ايدين جون خوبي حالا بهتر شد اسمه خوبيه دوست دارم به همين اسم خيلي بچه با مرامييه
نه چه ديد عجيبي خوبه به نظر من -اما ايدين جون كمتر كسي مثل شما پيدا ميشه نشون به اين نشون امار مطالعه سالانه كشور ما چقدره؟ بيايم سر اصل موضوع
ميگي بايد ناديده بگيرم به چه قيمتي ؟؟؟؟؟؟؟
بزرگش نميكن من با سختي ميسازم چون من اهل مبارزه ام مبارزه با زندگي اگه شرح حال زندكيمو بدوني اونوقت ميدوني سختي يعني چي مبارزه يعني چي من ازموضوع خيلي پرت ميشم ببخشيد
بخدايي خدا تو هر مبحثي باز ميكنيد چقدر فكر ميكنم باورم شده بود هوسه به قول شما اما باز داغونم كرد يه دقيقه ديدمش امتحانو جوري خراب كردم ميترسم تو امتحان بيوفتم هر چي خونده بودم از يادم رفت يه دقيقه خواستم ورقه پخش نشده بزنم از جلسه بيرون چون جوري افتاده بوديم تحملشو نداشتم اخر گفتم بابا نميخواد تورو وللش الان هم بلند شي سوژه ميشي همه ميدونم تو 4 سال هيچ كس ندونسته يه سهل انكاري نميخواي همه چيزو به باد بدي
اره ميگفتم اون فكرامو تو هر مبحث كه باز كرديد شما چند تا تاپيك به من معرفي كرديد من خودم چون امتحانات بود يجا نخوندم امروز مينويسم تموشو خوندم يكي از تاپيكا بود در مورد مثبت و منفي
مثبت هاي گل من(وفادار -حجاب كامل (منو كشته)ادب -شخصيت- خانوادش- رتبه علمي-قيافه-طرز رفتار-دوستانش-ارتباط اجتماعي اش)
به مغزم فشار اوردم منفي(شايد يكمي دروغ باشه ( واسه حرفايي كه به من زدند)شايد عدم تصميم گيري-شايد ترس از روبرو شدن-تناسب اندام)
نمره دادم ديدم مثبت ها خيلي بالا گرفت
تاپيك ديگه مشكل چيه راه حل اش چيه
مشكل من كه معلومه
راه حل ها(1فراموشي2قدم ازدواج3قدم دوستي4راكد ماندن5موضوعو يكسره كردن تمومش كردن)
بررسي عواقب هر كدوم(1فراموشي (فردا پشيماني داره-درگيري عصبي رواني داره-عدم موفقيت در درس
2قدم ازدواج (عدم وجود امكانات-بچه بودن خودم-برادر بزرگ
3قدم دوستي ( با توجه به تجارب دردوستان ديدم مش عدم نتجه بخش بودن و داشتن مشكلات خاص خود )
4راكد ماندن ( حسنش به خدا سپردن -عيب در گيري عصبي رواني-ندانستن موقعيت خود)
5يكسره كردن موضوع( شايد جدايي اما تكليف معلوم ميشه - شايد درگيري گلم )
اما راه 5 بهتر از همش ديدم اخه درگيري الان كه بدتر در گيريم هم من هم ايشون من ميخوام تمومش كنم
اما يه خواهش دارم اگه فردي بود تو همين سايت و تاپيكي داشت لطفا واسم بزار
ازتموم راهنمايهات ممنونم من ازدرگيري هام كم كردي لطفا نجاتم بديد حداقلش يه تصميم گرفتم اخه ميترسيدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)