سلام تسوکه عزیز!.....
خیلی خوبه که دارید مشورت میگیرید
راستش اول از همه میخوام چند تا سوال بپرسم تا دقیق تر راهنماییتون کنم:
1-شما با دانشگاه یا استاد خاصی کانکت شدید؟
2-وضعیت مقاله +زبان+gre شما چه جوریاست؟....
3-به نظر خودتون و اوضاع خودتون فول فاند میتونید بگیرید؟
4-همسر آیندتون(که انشا الله باهاش خوشبخت میشید!) هم میخواهید برای ادامه تحصیل ببرید یا ....؟
اگر هنوز هیچ کاری نکردید و در ابتدای راه هستید به نظر اصلا موقع مناسبی برای اینکه به ازدواج فکر کنید نیست،البته اگر حتما میخواهید برید.
چند نکته در مورد رفتن با همسر:
مشکلات مالی در کشور های مختلف برای یه خانواده 2 نفره کمر شکنه...شما باید یا پشتوانه مالی از ایران داشته باشید و یا همسر شما هم مثل شما اونجا فاند بگیره و زندگی دانشجوی بسازید. یا اینکه خودتون سرمایه ای جمع کرده باشید تا ببرید و...
پروسه دریافت ویزا(البته به کشور مقصد بستگی داره) کم و بیش سخت هست و با امدن همسر در این پروسه کار کمی سخت تر و هزینه بر تر هم میشه....اگر دقت کرده باشید اکثر افراد میرن و بعد مدتی میان و هسمرشون هم با خودشون میبرن.یکی از دلایل این موضوع همین دریافت ویزا برای همسر هست.
حرف برای گفتن زیاد دارم ولی الان سرم شلوغه....فقط یه نتیجه گیری از دیدگاه:
به نظر من اگر حتما میخوای بری فعلا بشین پای زبان و مقاله و پیدا کردن استاد و جمع کردن اسامی اساتید هم فیلد و.... که خودش از یه پروسه ازدواج بیشتر دردسر داره!...
بعد از اینکه تمام کاره ات رو کردی و اطمینان حاصل کردی از اپلای ،میتونی وارد فاز ازدواج بشی..البته زمان در این صورت کوتاه خواهد بود برای شناخت +عقد+... که خوب نیست.
من خودم تصمیم داشتم بعد 1 سال بیام ایران و ازدواج کنم که قسمت نبود بمونم و.....
اگر بتونید همزمان ازدواج+اپلای رو با هم پیش ببرید خیلی خوبه ولی خیلی خیلی سخته چون هر دو پروسه شدیدا انرژی بر و حساسی هستن....
یکم پراکنده صحبت کردم چون اطرافم شلوغه...ببخشید
سوالی داشتید بپرسید

) هم میخواهید برای ادامه تحصیل ببرید یا ....؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)