به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 تیر 90 [ 10:28]
    سطح
    21
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    50

تشکرشده 51 در 28 پست

Array

RE: مراحل ازدواج و اپلای را می تونم با هم جلو برم؟

سلام.الان هیچکی رو درنظر نداری؟اگه میخوای از صفر شروع کنی،9ماه یه کم کمه فکرکنم!کیسی داری که لااقل یه کم خوشت اومده باشه و بهت بخوره؟

2. کاربر روبرو از پست مفید mahraveh تشکرکرده است .

mahraveh (پنجشنبه 09 تیر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 دی 91 [ 15:50]
    سطح
    67
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 268
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,396

تشکرشده 2,459 در 516 پست

Array

RE: مراحل ازدواج و اپلای را می تونم با هم جلو برم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahraveh
    سلام.الان هیچکی رو درنظر نداری؟اگه میخوای از صفر شروع کنی،9ماه یه کم کمه فکرکنم!کیسی داری که لااقل یه کم خوشت اومده باشه و بهت بخوره؟
    نه. هيچ كي رو در نظر ندارم. صفر كيلومترم.

نقل قول نوشته اصلی توسط سابینا
    سلام تسوکه
    نوشته هاتون همشون مثلث و دايره است. ميشه به زبان خودمون بنويسين.

نقل قول نوشته اصلی توسط DR_BINGO
    راستش اول از همه میخوام چند تا سوال بپرسم تا دقیق تر راهنماییتون کنم:
    1-شما با دانشگاه یا استاد خاصی کانکت شدید؟ نه. رشته ام آي تي است و فاز كاري ام هم امنيت شبكه و مدل سازي حمله.
    2-وضعیت مقاله +زبان+gre شما چه جوریاست؟ مقاله ندارم. اما يه سري شبيه سازي و ... انجام داديم كه قراره با دانشجو دكترا، شراكتا مقالش كنيم. البته تا چند روز ديگه معلوم ميشه ژورنال ميشه يا نه. اگر شانس بيارم ژورنال ميشه. در مورد زبان هم كه ضعيفم و بايد از اول بشينم و بخونم. البته بر و بچ مي گفتن كه ميشه زبان را توي 6 ماه، با روزي 2-3 ساعت جمع كرد.
    3-به نظر خودتون و اوضاع خودتون فول فاند میتونید بگیرید؟ فكر كنم شما نظر بدين بهتره. من كه خيلي نمي تونم تشخيص بدم.
    4-همسر آیندتون(که انشا الله باهاش خوشبخت میشید!) هم میخواهید برای ادامه تحصیل ببرید یا ....؟ هنوز كه زن نگرفتم، اما دلم مي خواد كه با يه دختر هم رشته اي ازدواج كنم تا بعدا فاز كاري مون هم يكي باشه. البته اگر اون هم بتونه ادامه بده كه عالي ميشه. اما مسئله اينجاست كه پيداكردن يكي كه بتونيم همزمان يه جا اپلاي كنيم، خيلي مشكله.
    يكي از بچه هاي سال بالايي مون يه فاند خوب هلند گرفت. (50000 يورو) يكي از چيزهايي كه به ذهن من رسيده اينه كه بتونم يه فاند خوب بگيرم تا همسرم هم از همون فاند بتونه ادامه بده. البته طبق تحقيقات من از سايت apply abroad اين فاندهاي خوب فقط تو اروپاست. (اسم من تو سايت اپلاي ابرود هم تسوكه است. البته هر جا يه تسوكه ديدين، فكر نكنين منم هان.) حالا با كوهي از سوالات طرفم كه:
    الف) ميشه يه فاند خوب گرفت كه همسرم هم باهاش بخونه. چون يكي از اساتيدمون هم فاند هلند گرفته بود و شنيده بودم كه زنش كه ليسانس بود هم با همون فاند ادامه ميده.
    ب) مي ارزه كه به خاطر اين كه همسرم ادامه بده، يا به خاطر اين كه پولي پس انداز كنم، دانشگاه هاي توپ آمريكا را بي خيال شم و برم اروپا؟

حرف برای گفتن زیاد دارم ولی الان سرم شلوغه....فقط یه نتیجه گیری از دیدگاه:
    به نظر من اگر حتما میخوای بری فعلا بشین پای زبان و مقاله و پیدا کردن استاد و جمع کردن اسامی اساتید هم فیلد و.... که خودش از یه پروسه ازدواج بیشتر دردسر داره!...
    بعد از اینکه تمام کاره ات رو کردی و اطمینان حاصل کردی از اپلای ،میتونی وارد فاز ازدواج بشی.اون كه بله، هر دو تا را همزمان نمي تونم مديريت كنم و جدا جدا بايد بهشون فكر كنم و انجامشون بدم. البته زمان در این صورت کوتاه خواهد بود برای شناخت +عقد+... که خوب نیست. آره، منم نمي دونم تو يه بازه ي 9 ماهه ميشه همه كار كرد يا نه. مي تونم يكي را درست انتخاب كنم كه هول هولكي نشه.
    من خودم تصمیم داشتم بعد 1 سال بیام ایران و ازدواج کنم که قسمت نبود بمونم و..... اما من مي خوام قبل از رفتن، تكليفم معلوم بشه.
    اگر بتونید همزمان ازدواج+اپلای رو با هم پیش ببرید خیلی خوبه ولی خیلی خیلی سخته چون هر دو پروسه شدیدا انرژی بر و حساسی هستن.... نمي تونم و هر دو را گند ميزنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین:)
    پیشبردن هر دو باهم سخته. بله، قبول دارم. مي تونم حس كنم.
    این سوال برا من پیش اومد که شما همسرتون رو به چه قصد میخواهید ببرید خارج؟ در جواب دكتر بينگو، كامل نوشتم كه هدفم چيه.
    پیشنهاد من به شما اینه که شما دنبال یکی از این دو باشید و مثل من در آینده خودتون رو سر دوراهی نزارید. من هم اول مي خوام تصميم بگيرم كه چي كار كنم و كلي دارم اين ور و اون ور كلي تحقيق مي كنم تا ببينم تصميم درست چيه و بعد اقدام مي كنم.
    البته این صحبتها در صورتیه که کسی رو در نظر نداشته باشید. كسي را ندارم.
    مرسي از همه تون. بازم منتظرم.

4. 2 کاربر از پست مفید tesoke تشکرکرده اند .

tesoke (جمعه 10 تیر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)