نوشته اصلی توسط
نازنین:)
دکتر بینگو هم رشته هم هستیم :) و شما میدونید که تفاوت مدرک از ایران و یک دانشگاه معتبر در آمریکا تو موفقیت شغلی من(هیات علمی دانشگاه) چقدر زیاده و علاوه بر شغل رضایت شخصی خودم نیز هست که همواره درس مهمترین مساله برام بوده.
اما این سوال شدیدا درگیرم کرده ادامه تحصیل به چه قیمتی و همچنین ازدواج به چه قیمتی؟اگه از هر کدام بگذرم ممکنه در آینده پشیمون شم.
شاید اشخاصی که در این راهها قدم گذاشتند بهتر بتونند آینده رو در هر دو صورت برام شرح بدن.
خیلی مبارکه!...اپلای رو میگم...

راستش من خودم به شخصه تحصیل در خارج از کشور رو تجربه کردم(من DIRECT P.H.dپذیرش گرفتم اما متاسفانه من در ایتدا دکترام در امریکا مجبور شدم برگردم ایران و ادامه بدم!به دلیل مسائل شخصی)...تجربه بسیار جالبیه اما نه به هر قیمت.
با توجه به اینکه فرمودید از دانشگاه با رنک بالا پذیرش دارید،موضوع کاملا فرق میکنه.....بهتره بشینید و با تمرکز تمام فواید موندنو رفتن و ضرر هاش رو بنویسید...با خودتون سبک سنگین کنید.ببینید ایا فردی که در مقابل شما قرار داره ارزش گذشت از این موقعیت عالی رو داره؟....ایا با گذر زمان موقعیت ازدواج بهتری ممکنه پیدا کنید؟(با توجه به فاکتور های خودتون)
در اخر هم باید بگم کمک به شما نیاز به شناخت دقیق از شما و پسر مورد نظرتون و... داره که در این محیط مجازی امکان پذیر نیست که شما این اطلاعات خصوصی رو یه اشتراک بذارید.
فقط می تونم بگم اگر ادامه تحصیل و تبدیل به دکترا پژوهشی و علمی مد نظرتون هست (در رشته من وشما)درایران اصلا خبری نیست!

حتی دانشگاه خوب تهران که من الان توشم(امیدوارم لو نرم و دانشجو هام بهم اس ام اس نزن:سلام دکتر بینگو!

)..پس دقت کنید از دست دادن این موقعیت شما خیلی هزینه گرانی براتون داره و حتما سعی کنید بیشتر از این ها بهش فکر کنید چون پشیمانی در آینده فایده ای نداره!
موفق باشید..راستی اگر رفتید مراقب خودتون باشید
[align=center]

راستی یه نکته ای رو در این مدت که ایران هستم متوجه یه مورد عجیبی شدم،مجبورم یک رُک صحبت کنم:
واقعیت اینه که در جامعه پسران تحصیل کرده و اکادمیک ایرانی معمولا (تا به حال خلاف این مورد ندیدم ولی مطمئنا هست !)اقایون برای رعایت تفاوت 2-3 ساله سنی بین مرد و زن و موارد دیگه! دست به انتخاب همسر از مقاطع پایین تر میزدنند و تمام اطرافیان و دستان من همسرانشون رو از مقاطع کارشناسی ارشد انتخاب کردند.شاید با خوندن این پست من از دستبه بندی مقطعی من تعجب کنند ولی خوب این دسته بندی رو من میبینم و بیان کردم!
پس خانم نازنین دقت کنید که بعد از پایان دکترا کار شما سخت تر میشه در ازدواج...اگرچه ممکنه در دوران تحصیل همسر مورد نظرتون رو ببنید و .....
هدفم از این پست فقط تجربه چند ماه من بود که گفتم دونستنش برای شما شاید مفید باشه..
با آرزو خوشبختی
علاقه مندی ها (Bookmarks)