تا وقتی مجردن فکر میکنن با متاهل شدن تمام ناتمامی هاشونو تکمیل میشه و مشکلات و کمبودهاشون رخت برمیبندده من نمیگم این طرز فکر اشتباهه ولی صورته درستش زمانیه که انتخاب درست باشه و همه جوره شناخته طرف رو ، نه صددرصد بلکه تا حد آن داشته باشن. به تکرار در اطرافیانم دخترانی رو میبینم که فقط واسه خاطر اینکه بگن فلانی شوهر کرد و دهن مردم بسته بشه معیارهای اصلی و شناخت رو ندیده میگیرن و در کوتاه مدت سرو تهشو هم میارن و جواب مثبت میدن ولی همین که وارد زندگی مشترک میشن و مشکلات واقعی خودشونو نشون میدن آه و نالشون شروع میشه . آخه چرا فکر نمیکنن ازدواج مثل کفش و لباس خریدن نیست که تا خوششون نیاد بندازنش دور. پیمان زناشوئی یک عمر زندگیه که دو طرف باید باخوشی تا آخر عمر هر روز تازه تر از دیروز در کنار هم سختی و خوشی ها رو بگذرونن ولی افسوس زوج هایی رو میبینم که فقط واسه خاطر اینکه لج هم در بیارن که توچرا جواب منو میدیو بدون اجازه من چیکار کردیو تا من نگفتم چرا تو اون کار رو انجام دادی و....زندگیشونو میگذروننحیف نیس واقعا ... ای کاش به گفته دوست خوبمون شب بارونی وقتی که تو مرحله شناخت و یا مراحل دیگر ازدواج هستیم همه جوانب رو در نظر بگیریم و همین که ایرادهای طرفو دیدیم خودمون با این فرض که درستش میکنم گول نزنیم و محتاتانه انتخاب کنیم
از زمانی که با این سایت آشنا شدم و دوستان میان مشکلاتشونو میگن از بس حرص میخورم که واقعا چرا یه انسان عاقل و بالغ ماشاله تو این دوره زمونه هم اکثرا تحصیل کرده و تجربه های اطرافیان رو همه دیدن باز باوجود اینکه ایرادهای طرفشونو میبین باز جواب مثبت داده اند و بعدش هم به مشکل برخوردن
و باز هم زیر لب با خود تکرار میکنم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

حیف نیس واقعا ... ای کاش به گفته دوست خوبمون شب بارونی وقتی که تو مرحله شناخت و یا مراحل دیگر ازدواج هستیم همه جوانب رو در نظر بگیریم و همین که ایرادهای طرفو دیدیم خودمون با این فرض که درستش میکنم گول نزنیم و محتاتانه انتخاب کنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)