دوباره سلام مرسي كه سر زدي دوست عزيزم ميدوني چيه شما فك كنم قصد منو ندونستيد من اصلا به ارتباط اينجوري متعقد نيستم و ميدونم وديدم را جز تباهي چيزي نداره
راهی که من پیشنهاد کردم راه اشنایی از طریق خانواده بود ایا شما این راه رو قبول ندارید؟
دوستم من واسه ايشون تصميم داشتم بگم اگه موافق باشند خانوادهامون در جريان بزاريم اما ايشون واسه من چراغ سبزي نشون نميده اصلا تا زمان مشخص شدن وضعيتم بايكوت بمونه اما تنها چيزي كه هست اينه كه من بعد از اين ماجرا و دو ترم بعد ايشونو نمي بينم و راه ارتباطي با هم نخواهيم داشت و گرنه من خودم تا اون موقع صبرميكردم الان هم راه دومو واسه اين مطرح كردم قصدم راه دوستي نبودكه -تنها چيزي بود كه من ازشون فرصت بخوام كه عشقمو براشون ثابت كنم اگه اونم قبول نكردند ميخواستم پيشنهاد بدم يه را تماسي با هم داشته باشيم خودشون نشدند دوستشون دوستم شماره منزل هرچي يه را ارتباط داشته باشيم من اون موقع كه شرايطشو داشتم و ايشون هم شرايطشو داشتند مزاحم ايشون شم
ببینید هیچ وقت یک دخترخانم نمیاد شماره منزلشون رو بده تا شما وقتی شرایطت مساعد شد بری برای ازدواج
ثانیا شما چطور میخواستی عشقت را برای او ثابت کنی؟ ثابت کردن عشق بدون اطلاع خانواده دختر خانم، ظلم هست در حق او . چون ممکنه احساساتی بشه و مشکلات بعدی براش بوجود بیاد
در ابتدا حرفاتون هم گفتید اگر ایشون راضی بودند ، خانواده هاتون رو در جریان بزارید؟ شما که در صحبت های قبلی با من گفتید امکان این موضوع براتون نیست؟ الان میگید اگر ایشان موافق باشند این کار رو انجام می دادید؟
من دليلي واسه فراموشي ايشون ندارم جز عدم چراغ سبز ايشون وسلام فكر ميكنم ميخوام فراموششون كنم يادم ميوفته دوسش دارم اما باز ميگم نميخواد عشق زوركي كه نميشه بزار خوشبخت بشه خدا خوشبختيشو اينجوري ديده هر چي خدا بخواد
نه تنها بلوغ اقتصادي نيست كار مسكن پول و... خوشبختي رو تو اين زمونه بازي ميكنه من واسه ازدواج خيلي خيلي خيلي بچه ام يعني به بلوغ نرسيدم اما ايشونو دوست دارم نميخوام از دستشون بدم نميخوام فردا با خود فكر كنم خودمو سرزنش كنم شايد اين كارو ميكردم شايد راهي بود شايد درسته 4 سال واسه ايشون تلاش كردم اما بازم
ببینید وقتی ادم یک چیز رو بدون داشتن بستر مناسب بخواد ، حتما احساسات پشت سر قضیه هست .
دیگر با شما سر این موضوع صحبت نمی کنم که ایا شناخت واقعی از دور امکان پذیر نیست( ظاهرا شما قبول ندارید ) فقط بحثم سر این موضوع هست که باید منطقی باشید و قبول کنید این احساس دوست داشتن نشات گرفته از احساسات صرف شماست و می تونه در اینده تغییرات زیادی کنه. پس اگر شرایط برای جلو رفتن شما نیست . بهتره فراموشش کنید و به این فکر کنید که بهترین تصمیم ممکن را گرفته اید
علي يارت

علاقه مندی ها (Bookmarks)