1- نقل از مدیر همدردی در تاپیک آفت های احتمالی کار مشاوره:
ب )انديكاسيون هاي رهنمود دادن و پرهيز از هم حسي
عدم هم حسي و بيشتر رهنمودي كار كردن در مراجعاني ضرورت دارد كه تمركز ويژه اي روي يك مشكل خاص دارند. و احساس ورزي در آن مورد را به نهايت رسانده اند.( مثال :اكثر اوقات دختر و پسراني كه مدتي از شكست عاطفي اشان گذشته ولي همچنان در تنور احساساتشان مي دمند. و به آن مسئله فكر مي كنند، جزء اين دسته هستند و نبايد زياد با آنها هم حسي كرد و پيگير احساسشان شد.)
2-لطفا پست من را دوباره بخوانید، هیچکدام از مواردی را که شما نوشته اید من به شما نسبت نداده ام، فقط خواستم بگم عکس العمل شما به پستی مانند پست من یک نمونه ای از عکس العمل های شما در زندگی واقعی می تونه باشه، به هر حال اگر ناراحتتان کرد معذرت می خواهم ، قصدم فقط این بود که تاهل فرد متقابل و واقعیت ها را به شما گوشزد کنم، همانطور که در تاپیک قبلی این کاررا کرده بودم.
3- برای جلوگیری از انحراف این تاپیک از دوستان استدعا دارم در حمایت و یا نفی من به دو گروه سابینا و کوردلیا تقسیم نشیم و از همگی خواهش می کنم در دفاع و یا حمایت از من پستی نزنید و به مشکل مراجعه کننده تمرکز کنید. به هر حال بنده به هیچ عنوان قصد رنجاندن کوردلیای عزیز را نداشته و ندارم و جهت حفظ مسیر درست این تاپیک به هیچ عنوان در این تاپیک مشارکتی نخواهم داشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)