اومدم تو سايت كه از همه گله كنم بگم حالا كه يه انسان نياز به همدردي داره چرا كسي جوابشو نمي ده هيچكس نميتونه منو درك كنه نمي تونه بفهمه از ديروز تا حالا چه حسي دارم .
ولي جواب ازرميدخت عزيز باعث شد يه كم نظرم عوض شه ولي ما دخترا و انگار فقط ما دخترا ميتونيم همديگرو درك كنيم. و البته نسبت به مشكلات ديگران و همدردي باشون دلسوزتريم.
[b]اگه گفتم اقايون بخاطر اين بود كه من اگه تو موقعيت اون بودم هيچ وقت و هيچ وقت چنين خيانتي نمي كردم گفتم شايد از نظر اقايون اين خيانت نباشه //// يا بخوان دليلي بيارن كه قانع كننده باشه[
با اين همه من نمي تونم اينقد زود دربارش قضاوت كنم . با اين كه خيلي ازش دلگيرم . خيلي ممنون ميشم اگه همه نظر بدن تا بلكه يكم اروم شم.
ما بهم ابراز علاقه كرده بوديم . اون به يكي از اعضاي خونوادمون نشون داده بود و همش مي گفت تقصيره اونه .يه نكته ديگه اينكه اون برا ازدواج خيلي عجله داشت و مي دونست من دختر كوچيكم و اگه واقعا منو بخواد بايد صبر كنه. اون منو دوست داشت ولي نه اندازه اي كه من دوسش داشتم. و اينو مي دونست.منظورم اين نيست كه همه رابطه از طرفه من بود حتي بار اخر كه باش حرف زدم گفت اصلا فكر نمي كردم اينجوري باشي تو خيلي مغرور بودي كه نشون ندادي.
يعني هر چندم بي توجه باشه متوجه ميشد كه من دقيقا بعد از نامزديش ديگه نخواستم ببينمش.
يعني مردا اينقد بي احساسن ؟؟؟؟
راستش شايد بگيد خيلي حساسي ماجرا كه تموم شده ديگه چرا بش فكر مي كني ولي من ذهن شديدا تحليل گري دارم تا كاملا داده جمع نكنم تا داده ها رو ارزيابي نكنم و به نتيجه نرسم آروم نمي شم. پس كمكم كنيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)