به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 00 [ 15:35]
    سطح
    68
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 302
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

RE: تردید در انتخاب

ببینید سارا خانم ، مهم ترین مساله ، توجه به شرایط حال حاضر هست. اینکه فردی بگوید شاید در اینده شرایط طوری شود که فلان کار صورت بگیرد جواب قابل استنادی نیست...
    جامعه اجتماعی ما همینی هست که می بینید و تغییر چندانی نخواهد کرد . شرکت ها همینی هستند که می بینید و انها هم تغییری نخواهند کرد. پس باید به این نکته توجه کنید که ممکن است فکر ایشان تغییری نکند. ولی نکته مهمی وجود دارد :
    کار کردن انواع مختلفی دارد . یک نوع از ان تحقیق پیرامون رشته خودتان هست . ادامه تحصیل و انجام کار های پژوهشی هست . مثل ترجمه و تالیف کتاب. ولی باید ببینید پتانسیل این کار را دارید یا خیر . بعدا تاسف از دست رفتن فرصت های کاری و زندگی را نخورید . بدون شک ادامه تحصیل کار سختی هست و کار کردن در محیط های اداری و عملی ممکن است بیشتر روحیه اجتماعی شما را ارضا کند. به همه این موارد فکر کنید
    در مورد خواستگار شما هم بنده باید عرض کنم با جزییات نظراتش را بپرسید . با سوالات درست تر. سوالاتی که هدف مشخصی داشته باشند . این سوالات به کرار توسط کارشناسان محترم در تاپیک های مختلف قرار داده شده.
    سوالات پیرامون نوع پوشش خودتان و خیلی چیز های دیگر را بپرسید ( البته اگر او نظری نداد)
    در مورد احترام پدرو مادر . مثلا یک سوالتان این باشد. اگر پدر و مادرتان با دخالت در امور مالی ما موجب ناراحتی شدند چه عکس العملی خواهند داشت؟ و خیل سوالات دیگر که می توان پرسید ...
    در مورد شباهت 70% که گفتید . بنده معتقدم اینطور که شما میگید نیست . چون معمولا ادم ها وقتی صحبت می کنند سعی می کنند خودشان را بهتر از ان چیزی نشان دهند که هستند( حالت تدافعی می گیرند). معمولا با گذشت زمان و قرار گرفتن در موقعیت های مختلف اخلاقیات یک فرد اشکار می شود نه با صحبت کردن عرض چند جلسه .
    در مورد اینکه او نمی خواهد نظراتش را روشن بگوید ، از او درخواست کنید که حرفی که می زند با چند مثال بیان کند هیچ عیبی ندارد. مثلا فرض کنید می گوید از کار کردن خوشش نمی اید. مثال بزند . خوب معلوم هست که خیلی مردان با اپراتور بودن یا فروشنده بودن همسرشان موافق نیستند . نظرش رو در مورد شغل ها دقیق بپرسید.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 05 اسفند 90 [ 19:03]
    سطح
    39
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

سارا جان

به نظر من باید شغلش و موفقیت هاش رو تو زندگی برسی کنید, ایده آل گرایی چیز بدی نیست چون خودش بزرگی هدف رو می رسونه و اینکه شاید به اون ایده آل ها بطور جامع نشه رسید ولی تاحدود زیادی می شه رسید نکتهء اصلی اینه که آیا برای رسیدن بهش تلاشی وجود داره؟
    فکر می کنم با برسی چیزایی که گفتم (موفقیت هاش) می شه فهمید آدم تلاش گری هست یا نه, اگه واقعا تلاش می کنه این ایده آل گرایی حسن ایشونه ولی اگه برای اون ایده آل ها تلاشی نداره یا کمه نشان ضعف هست البته این هم بستگی داره که آیا عوامل روحی و اجتماعی ش مهیا هست یا نه
    به هر حال آدما وقتی از کسی انرژی می گیرن, بعبارتی دلیلی دارن کارآیی و عملشون حتی تا چندین برابر افزایش پیدا می کنه, باید دید دلیلی داره یا نه? منظورم حمایت از سمت اطرافیانشه
    سارای عزیز بعنوان یه خواهر هم سن خودت پیشنهادم اینه که تا تحقیقاتت کامل نشده و تا دو دلی وجود داره تصمیم نهایی ت رو نگیر, من هم در حال یه انتخوابم و همش در حال مطالعه هستم تا بتونم انتخاب درستی رو داشته باشم, تو تالار خیلی مطالب خوبی هست که چشم آدم رو باز می کنه, خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم
    سارا جان امیدوارم بهترین چیز برات اتفاق بیفته, اونی که مصلحتته.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 91 [ 23:49]
    سطح
    37
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    تشکرها
    175

تشکرشده 175 در 96 پست

Array

ممنون دوستای خوبم از راهنمایی های خوبتون
    آقا آیدین راجع به کار بیشتر صحبت کردیم ایشون گفتن با کار کردنم تو منزل مشکلی ندارن مثلا پروژه بگیرم و کار کنم و جون رشته منم طوری هست که می تونم تو خونه کار کنم مشکل کار حل شد . بله ما تو این چند جلسه همون سوالاتی که توسط کارشناسان گفته شده بود از هم پرسیدیم ولی ایشون خیلی کلی حرف زدن و دائما بهشون می گفتم که از حرف تا عمل خیلی متفاوت است ایشون هم قبول می کردن الان من هم مشکلم این است که چطوری بفهمم که در موقعیت های مشابه چه عکس العملی انجام میدن ، راستش در یکی از جلسات پدرم سوالی پرسیدن ولی به جای اینکه ایشون صحبت کنند پدرشون جواب می دادن و اجازه صحبت به پسرشون را نمی دادن و این من را ترسوند که شاید فردا تو زندگی هم پدر اشیون به جای این آقا تصمیم بگیرن و بخواهند تو زندگی ما دخالت کنند در حالیکه ایشون میگن من مخالف دخالت خانواده ها هستم .
    تل می عزیز خدا را شکر این آقا خیلی تلاشگر هستند و از لحاظ موقعیت کاری شرایط خوبی را دارند و می خواهند پیشرفت کنند ولی مشکل من الان اینکه نمی دونم به چقدر از اون حرفاشون عمل می کنن
    تل می عزیز امیدوارم شما هم یه انتخاب درست داشته باشی و خوشبخت بشی برای منم دعا کنید

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 05 اسفند 90 [ 19:03]
    سطح
    39
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

پس مسئله ی ایده آل گرایی ایشون حله چون تلاش دارن
    سارا جان به نظر من اینکه پدر ایشون اجازه نداده که صحبت کنه دلیل خوبی نیست که بعدها قراره دخالت کنه و اگه ایشون گفتن که مخالف این قضیه هستن احتمالا اجازه هم نمی دن و فکر می کنم این هم در آینده بستگی زیادی به شما داشته باشه که به شوهرت محبت کنی و جذب خودت کنی و البته از پیشنهادات یا انتقادات سازنده ی خانواده همسرت استفاده کنی چون اونا خانواده همسر هستند نمی شه جلوشون جبهه گرفت و نصیحت هاشون رو به چشم دخالت دید
    اگه من جای شما بودم ازش مدام توضیح می خواستم و می گفتم متوجه منظورت نشدم می شه بیشتر یا با مثال برام توضیح بدی؟ یه درخواست مودبانه و منطقی که نمی شه ردش کرد
    برای صحت گفته ها کسی پیش گو نیست که بتونه این رو بگه اما می شه با ارتباطات بیشتر و رفت و آمد و دقت تو عکس العمل ها و رفتارهای ایشون متوجه حرف و عمل شد, هیچ چیزی مثل زمان و رفت و آمد نمی تونه بهت کمک کنه
    خیلی خوشحالم که داری سعی می کنی انتخاب عاقلانه ای داشته باشی و همه جوانب رو در نظر می گیری اما زیاد هم حساسیت نشون نده, حساسیت زیاد هم دردسر سازه.
    موفق باشی گلم

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 تیر 95 [ 23:32]
    سطح
    43
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    148

تشکرشده 152 در 74 پست

Array

سارا خانم سلام
    به نظر بنده ایشون یه خرده سنتی فکر می کنند ( البته سنتی بودن در همه حالات بد نیستا) در جامعه انقدر بد بختی ریخته که من هم در بعضی از مواقع با کار کردن خانم ها مخالف میشم ولی وقتی آدم به طرفش اطمینان داشته باشه این مسائل محو میشه شما درس نمی خوانید که پزش را بدهید تحصیل شما باید بازدهی داشته باشه
    از حرف های شما فهمیدم که ایشون خیلی به پدر و مادرشون وابستن پس شما احتمالا با مشکل استقلال در تصمیم زناشویی رو به رو می شوید لطفا در این مورد تحقیق کنید!!
    شما به صحبت زیادی نیاز دارید
    پس عجله نکنید همانطور که همکارانم گفتند زیادم مته به خشخاش نذارید
    انشاءالله موفق باشید
    یا علی

سارا خانم سلام
    به نظر بنده ایشون یه خرده سنتی فکر می کنند ( البته سنتی بودن در همه حالات بد نیستا) در جامعه انقدر بد بختی ریخته که من هم در بعضی از مواقع با کار کردن خانم ها مخالف میشم ولی وقتی آدم به طرفش اطمینان داشته باشه این مسائل محو میشه شما درس نمی خوانید که پزش را بدهید تحصیل شما باید بازدهی داشته باشه
    از حرف های شما فهمیدم که ایشون خیلی به پدر و مادرشون وابستن پس شما احتمالا با مشکل استقلال در تصمیم زناشویی رو به رو می شوید لطفا در این مورد تحقیق کنید!!
    شما به صحبت زیادی نیاز دارید
    پس عجله نکنید همانطور که همکارانم گفتند زیادم مته به خشخاش نذارید
    انشاءالله موفق باشید
    یا علی

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام سارا خانم،

نقل قول نوشته اصلی توسط sara20
    راجع به کار بیشتر صحبت کردیم ایشون گفتن با کار کردنم تو منزل مشکلی ندارن مثلا پروژه بگیرم و کار کنم
    آیا می دونی که چرا ایشون با کار کردن شما خارج از منزل مخالف هستند؟
    کلاً فکر می کنم اینکه مرد مخالف شاغل بودن خانمش باشه، می توانه چند دلیل داشته باشه.
    یا اینکه می خواهد خانمش حتماً همه کارهای خانه رو انجام بده.
    یا اینکه نمی خواهد خانمش تنها توی اجتماع باشه.
    یا اینکه نمی خواهد خانمش از نظر مالی مستقل باشه....
    البته 100% دلایل دیگه هم می توانه داشته باشه.

دلیل ایشون رو پرسیدی؟

اگر ایشون انتظار داشته باشند شما همه کارهای خانه رو تنهایی انجام بدهی، حتی اگر در خانه کار کنی، مثل یک آدم دو شغله فشار رویت زیاد خواهد بود. یعنی به نظر من وقتی خانم هم کار می کند، آقا باید در کارهای خانه هم به خانم کمک کنه. باید ببینید ایشون این مسئله رو قبول دارند؟

اگر ایشون با حضور شما در جامعه مشکل دارند، باید روی این قضیه دقت کنی. اولاً حتی اگر بخواهی پروژه رو در خانه انجام بدهی، برای گرفتن پروژه، تحویل دادن آن، در طول انجام دادن آن و مواقع مختلف شما با آدم های غریبه سر و کار خواهی داشت. حالا می خواهی آنها رو خانه بیاوری، یا می خواهی پیش اونها بروی، راجع به همه اینها باید قبل از ازدواج صحبت بشه.

راستش در یکی از جلسات پدرم سوالی پرسیدن ولی به جای اینکه ایشون صحبت کنند پدرشون جواب می دادن و اجازه صحبت به پسرشون را نمی دادن و این من را ترسوند که شاید فردا تو زندگی هم پدر اشیون به جای این آقا تصمیم بگیرن
    فکر می کنم وقتی پدر شما سوال می پرسیدند، اونها هم احساس کردند که مودبانه تر این است که پدر جواب دهد. یعنی به نظر من این مسئله اشکال نداره.
    حالا اگر پدر شما مستقیماً از خود داماد سوال کنند، ولی داماد چیزی نگه و هر دفعه پدرش جواب بده، باید کمی بیشتر دقت کرد.
    البته فکر نمی کنم از این قضیه بشود برداشت خاصی کرد. بالاخره در این مجالس خواستگاری هم عروس و هم داماد بی تجربه هستند و پدر مادر ها به کمکشون می آیند.

7. 2 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (سه شنبه 31 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 00 [ 15:35]
    سطح
    68
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 302
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

ممنون دوستای خوبم از راهنمایی های خوبتون
    آقا آیدین راجع به کار بیشتر صحبت کردیم ایشون گفتن با کار کردنم تو منزل مشکلی ندارن مثلا پروژه بگیرم و کار کنم و جون رشته منم طوری هست که می تونم تو خونه کار کنم مشکل کار حل شد . بله ما تو این چند جلسه همون سوالاتی که توسط کارشناسان گفته شده بود از هم پرسیدیم ولی ایشون خیلی کلی حرف زدن و دائما بهشون می گفتم که از حرف تا عمل خیلی متفاوت است ایشون هم قبول می کردن الان من هم مشکلم این است که چطوری بفهمم که در موقعیت های مشابه چه عکس العملی انجام میدن ، راستش در یکی از جلسات پدرم سوالی پرسیدن ولی به جای اینکه ایشون صحبت کنند پدرشون جواب می دادن و اجازه صحبت به پسرشون را نمی دادن و این من را ترسوند که شاید فردا تو زندگی هم پدر اشیون به جای این آقا تصمیم بگیرن و بخواهند تو زندگی ما دخالت کنند در حالیکه ایشون میگن من مخالف دخالت خانواده ها هستم .
    تل می عزیز خدا را شکر این آقا خیلی تلاشگر هستند و از لحاظ موقعیت کاری شرایط خوبی را دارند و می خواهند پیشرفت کنند ولی مشکل من الان اینکه نمی دونم به چقدر از اون حرفاشون عمل می کنن
    تل می عزیز امیدوارم شما هم یه انتخاب درست داشته باشی و خوشبخت بشی برای منم دعا کنید
    پست حامد عزیز قابل تامل هست ...
    باید تمام این موضوعات را بررسی کنید . با مشاوران مشورت کنید. رفتار شناسی کنید.
    چرا ایشان با کار کردن شما در بیرون مخالف هستند؟ شاید این نگرانی ایشان به کنترل شما توسط ایشان در تمام ابعاد زندگی گسترش پیدا کنه.
    همانطور که شما در دوران مجردی در سطح دانشگاه و جامعه فعال بودید در دوران متاهلی هم باید این شرایط را داشته باشید. شما متاهل می شوید تا به ارامش و امتیازاتی دیگری دست پیدا کنید . شما میخواهید حس مسئولیت پذیری را تجربه کنید. شما میخواهید زندگی مشترک را که در همه موارد مشترک هست ،تجربه کنید ...
    خوب فکر کنید و از ایشان هم سوال بپرسید . حوابهایش را همانطور که هست بررسی کنید . در ذهنتان جوابها را انطور که میخواهید ویرایش نکنید
    بعد از ازدواج دیگر فکر اصلاح به ذهنتان خطور نکند . شما وقتی ازدواج می کنید باید با این حساب وارد زندگی مشترک شوید که فرد را تمام و کمال قبول کرده باشید. یعنی با رویا پردازی وارد زندگی نشوید
    یا حق

سارا جان خواهر خوبم. همانطور که میدانی این زندگی مربوط به توست و مسئولیتش بر گردن هیچ کس نیست الا خودت. پس در این انتخاب باید با منطق و بهره از تجارب دیگران ، جلو بری
    با این وجود بخش دوم یعنی نظرات دیگران باز هم جنبه شخصی دارد. در انتها خودت میمانی و خودت. یعنی نهایتا شما زندگی خواهید کرد .
    اینها را گفتم تا بدانی در این موضوع باید تمام جوانب و عواقب( چه خوب و چه بد )را در نظر بگیری

9. 2 کاربر از پست مفید eng.aydin تشکرکرده اند .

eng.aydin (چهارشنبه 25 خرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 تیر 90 [ 10:28]
    سطح
    21
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    تشکرها
    50

تشکرشده 51 در 28 پست

Array

سارا جان میخوام در مورد یکی از دوستام برات تعریف کنم.اون یه خواستگار خوب داشت که از نظر تحصیلاتی نخبه بود و از نظر اخلاقی هم آدم خوبی بود.فقط میگفت نمیخوام زنم بیرون خونه کار کنه.اما میتونه تو خونه تحقیق انجام بده و مقاله بنویسه و...خلاصه تو خونه کار کنی.دوستم با همون فرد ازدواج کرد.چند ماهی نگذشته بود که دید هم کارهای خونگی ای که براش پیدا میشه خیلی کمتر از موقعیتهای کاری ای هست که تو بیرون وجود داشت.تازه نفس تو همیشه تو خونه موندنش هم آزارش میداد.دوست داشت یه کار بیرون منزل داشته باشه اما شوهرش همیشه یه جواب میداد:نه.
    الان سه چهار سال گذشته.اون یه بچه داره.خونوادشو دوست داره،اما همیشه میگه من راضی نیستم.احساس میکنم میتونستم پیشرفت کنم اما به من این اجازه داده نشده.میگه دارم افسردگی میگیرم.
    (اینها رو نگفتم که شمارو بترسونم.من روانشناس و...نیستم.اما فقط میخواستم بگم دقت بیشتری کنید و اینقدر ساده نگید که مشکل کار کردنم حله.تصمیم نهایی با خودتونه.فقط دقت بیشتری کنید.همین)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 91 [ 23:49]
    سطح
    37
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    تشکرها
    175

تشکرشده 175 در 96 پست

Array

دوستای خوبم ممنون از راهنماییتون ، این مورد بهم خورد و کاملا منتفی شد ولی راهنمایی های شما خیلی کمک کرد ممنون

12. 2 کاربر از پست مفید sara20 تشکرکرده اند .

sara20 (دوشنبه 06 تیر 90)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)