سلام!
دوباره:D
ممنونم بخاطر لینک ها،فکر کنم منظورتون از خطای شناختی مطلق نگری،● خطای اول : تفکر همه یا هیچ بود،درسته؟!
اگه این بوده میشه توضیح بدید از کجای حرفای من به این نتیجه رسیدید؟!
عقلانی سازی همون سفسطس؟
این نمونه ای از عقلانی سازی است ( به عبارتی سفسطه ) .
من الان که خوندم خندم گرفت:D
من یه برداشت دیگه کرده بودم،یعنی الان رفتم نگاه کردم که همون قسمت رو بیارم ،دیدم اصلا اون قسمتی که فکر میکردم نیست،شاید چون چند تا فروم رو باهم میخوندم،قاطی شده!
خلاصه از این بابت عذر میخوام!
نه،انتخاب نکردیم،این هم که فرموند کمال گرایانه،اصلا اینطوری نیست،من دنبال چیزی کاملی نیستم،فقط یک سری اتفاق ها هست که باید رخ بده،و زمان مخصوص به خودشون رو داره،مثل تحصیل و سربازی...کاملاً مشخصه شما در کارخ رویاها و آرزوهایتان اسم بچه ها و نوع مبلمان خونتون رو هم انتخاب کرده اید و ...... و این آفت عقل محوری است و ....
بازم به بطور مثال باید عرض کنم که من همین الان،که ترم 4 هستم،امادگی شرکت و قبول شدن تو ازمون ارشد رو دارم،چون یه جورایی تحصیل تو این رشته رو با توجه به علاقه ای که داشتم از راهنمایی شروع کردم،ولی دوسال زمان باید بگذره تا مدرک کارشناسی رو بگریم...
حالا ممکنه بگید چرا توکه درست رو خوندی الان ازدواج نمیکنی،چونکه ایشون از راهنمایی شروع نکردن،و ازدواج خیلی بیشتر به تحصیلشون لطمه میزنه!
الان شما از یه شاخه نپریدین شاخه دیگه؟فکر کنم در اینجا که رنگی کردم پرش بزرگی انجام شد!
نقل قول:
نقل قول:
شما باید به ما بگویی غیر از اطمینان دو نفری شما به اینکه همدیگر را میخواهی ، از چه جهات دیگه ای اطمینان پیدا کرده ای که هیچ چیزی پیش نخواهد آمد که امکان نشدن را فراهم بیاورد ، نه ما به شما بگوییم .
با توجه به این مدت،رو خانوادشون شناخت پیدا کردم،میدونم ایده ال های مثلا پدرشون واسه مناسب دیدن یه پسر چیه،یا میدونم خانواده من از چه دختری خوششون میاد،به این نتیجه رسیدم که هم ما میخوایم،هم خانواده ها راضی هستن
من هم همه سعیم رو برای مسائل مالی خواهم کرد،این چیزایی بود که به ما ربط داره!
چیزه دیگه به ذهنم نرسید
کلاهت رو قاضی کن و کاملاً واقع بینانه و منطقی بگو آیا همین که گفته ای تضمینه برای اینکه حتماً 5 سال دیگر شما و این خانم زن و شوهر خواهید شد ؟ که حالا مثل دو تا همسر بدون مدارک قانونی روابط داشته باشید ؟
دلیل شما برای اینکه حتماً همسرت خواهد شد اینه که ملاکهای پدرش را میدونی و او حتماً شما را می پذیرد که دامادش شوی ، راستی بنا به صحبت قبلی شما ، اصلاً چه ربطی به پدرش دارد ، چرا تضمین شما شده اینکه خانواده اش شما را قبول می کنند ، شما که نظرتان این است که پس چه موقع باید مستقل باشیم و ... یعنی برای رابطه جنسی اینکه خانواده قطعاً قبول نمی کنند و این هنجار خانواده است را راحت می گویی به خانواده ربطی ندارد یعنی این دختر خودش باید راضی باشد ، اینکه با این صحبتت که نقل قول کرده ام در تناقض است ، برای ازدواج و پذیرفته شدن به عنوان داماد ولایت پدر بر دختر را می بینی و اذعان داری که چون پدر شما را قبول دارد پس می شود ، اما برای رابطه جنسی همین پدر را هیچ کاره میدونی اونم رابطه جنسی به عنوان یک دوست پسر با دخترش نه همسر !!!!!
اگه من دلیلم این باشه،شما بگید من الان با این دختر رابطم رو تموم کنم،5سال دیگه برم خواستگاری،به چه دلیل من رو ممکنه قبول کنن؟؟؟؟
خانوم کارشناس لطفا بی طرفانه قضاوت کنیدبه عنوان یک کارشناس و با نظرات فنی می گویم به هیچ وجه مصلحت این دختر نیست که شما حتی رابطه عاطفی با وی داشته باشی و حتی وی را تا 5 سال دیگه معطل خودت کنی ، چه رسد به رابطه جنسی .
من وی رو معطل کنم؟!
این دومین دفعه بود که جهت گیری جنسی رو دیدم و واقعا بهم برخورد!
دفعه قبل گفته بودین به اون اسیب میرسه اگه من بزارم برم!
منی که الان دارم میگم تصمیم رو گرفتم
یه نفرتون نیومد بگه اگه ایشون گذاشت رفت،مثلا شما با یکی دیگه ازدواج کردی،حاضری بگی که رابطه داشتی و این حرفا،وقتی همه از یه طرف فقط دارن نگا میکنن،لطفا ایراد برای موضع گیری از من نگیرن!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا اینجا دقیقا بحث استقلال در تصمیم گیریه!این مطلب خوبی بود،ولی وظیفه پدر و مادر،اجازه دادن واسه تک تکه کار های ممکن که نیست،هست؟؟!
این طرز فکره منه،نمیدونم درسته یا غلط،راهنماییم کنید
آره کاملاً غلطه .
پدر و مادر،کشاورز نیستن که گندم دیم بکارن،اگه بارون نیومدن از یه خط قرمزی گذشت،بیان خط قرمز ها رو رعایت کنند و اب ببندن تو زمین!
وقتی یه فرزند بدنیا میاد و رشد میکنه،باید کم کم مستقل بشه،ولی این استقلال هیچ وقت تا پایان عمر کامل و مطلق نیست!
تربیت باید طوری باشه که من مثلا وقتی به طرف پیشنهاد رابطه جنسی میدم،بدون سه تا راه داره،یا بر اساس اون تربیت ها قبول کنه،یا بر همون اساس رد کنه،یا بره با خانواده مشورت کنه(فرض رو بر این گرفتم که تربیت به درستی انجام شده،وگرنه دختره بی تربیت یا بد تربیت میشن همون هرزه ها که پیشتر عرض کردم)
یکی از راه هایی که من نسبت به ایشون به شناخت رسیدم،بررسی عکس العمل هاشون در برابر اتفاقات بود،و تصمیماتی که میگرفتند،همین قبول،رد یا مشورت هاشون بود.
پس چیش کاملا غلطه؟؟؟باید تا اخر عمر یا حداقل تا ازدواج واسه تک تکه کاراشون اجازه بگیرن؟این یعنی تنها چیزی که موقع تربیت کردن خانواده انجام دادن این بوده که هرچی شد بیا سراغ خودم....و در ادامه حدیث مفصل....که خلاصش میشه اینکه همیچین ادم وابسته ای به درد زندگی نمیخوره!
البته اگه منظورتون از کاملا غلط،دقیقا متن سوالم باشه،نه در اون موضوع خاص که واسه رابطه جنسی اجازه بگیره!
من بچه که بودم،ناخون انگشت کوچیکم رو بلند کرده بودم،حتی الان هم نمیدونم برای چی این کار رو کردم،حتما جایی دیده بودم و حتی تا الان هم نمیدونم بقیه چرا این کار رو میکنند و نشونه چی هست،ولی یه روز که پدر دید،من خجالت کشیدم قایمش کردن،ناخون گیر رو اورد،دستم رو گرفت!همینطور که داشت ناخونم رو کوتاه میکرد،گفت پسرم،تو زندگی،قبل از هر کاری خوب فکر کن،کاری که ازش خجالت بکشی و بخوای پنهانش کنی از خانواده،مطمئن باش کاره بدیه!همین آموزه های خانواده می گوید رابطه جنسی پیش از ازدواج ممنوع ، و پسر و دخترها هم به همین دلیل مخفیانه چنین روابطی را در پیش می گیرند و مواظبند خانواده نفهمه
از اون موقع،من تاحالا به خانواده هیچ دروغی نگفتم،و هیچی رو پنهان نکردم،و اعتقاد دارم ادم هر کاری میکنه،باید پاش وایسه!حتی اگه اشتباه بود،وایسه بگه اشتباه کردم!
ادم که مریض نیس کار اشتباه بکنه!اگه کاری اشتلاه انجام بشه،یا استدلالی که مبنی بر درست بودن کار بوده غلط بوده،یا واقعا ناخواسته بوده.
اگه این اتفاقم بینمون بیافته،ناخواسته که نمیتونه باشه،پس استدلالی واسه انجامش بوده،وقتیم اتفاق بیافته،من از خانواده هامون پنهانش نمیکنم،حتی اگه بعدش بهم ثابت بشه اشتباه بوده...
واسم این سوال پیش اومد،که اونایی که واقعا زن و شوهرند،چه ویژگی هایی دارند؟!
آیا شما واقعاً زن و شوهر هستید ؟
یعنی زوجی که به عنوان زن و شوهر شناخته میشوند،با بقیه زوج ها چه فرقی دارند؟!
یعنی نوشته شدن اسم در شناسنامه زن و شوهر بودنه؟!
خیلی ها هستند که اسماشون تو شناسنامه هم هست،مسافرت و هتل هم میروند،جامعه هم انها را میپذیرد
اما برای من تنها نیاز به مقبولیت در جامعه خانواده خودم و ایشون وجود داره،یعنی باید ببینم واسه خانواده ایشون چه تعهدی لازم و کافیه!
اینجا شما سفسطه کردین،نمیخوام وارد بحث های سیاسی بشم،اما زندگی من و شما و اساسا مملکت روی اتفاقهایی میچرخد که قانونی نیست...خیلی وقت ها شرعی هم نیست،یا نهایتن شریعتی است که تفسیر به رای شده!
لطفا وارده بحث قانون و مذهب نشوید...
با این حال من با توجه به این نقل قول:
فهمیدم رابطه جنسی قبل از ازدواج اصلا برای من و ایشون صلاح نیست.اها،این شد حرف حساب،خدا وکیلی دمت گرم...نقل قول:
لطفا با توجه به حرفهای خودتان بفرمایید اگر بعد از ارتباط جنسی شما به هر دلیلی ( انشالله که صد سال زنده باشید ) فوت شدید، تکلیف این دختر که بدون هر گونه مدرک شرعی و قانونی با شما سکس داشته چی می شه؟
خیلی ازت ممنونم
اما یه بحث جدید خط قرمز ها خیلی داره اذیت میکنه
چرا باید رابطه دوستی رو قطع کنم؟
در نهایت باز هم یادآوری و تأکید می کنم ، اگر این دختر ارا قلباً دوست داری و مصلحتش برات مهمه ف رابطه دوستی را قطع و برای اینکه برنامه آینده را با توکل به خدا پیش ببرید بدون آسیب ، راه رابطه خانوادگی را با حفظ تمام خط قرمزها در پیش بگیرید .
چجوری رابطه خانوادگی پیش بگیریم؟
با توجه به همون بحث تربیت،مگه اجازه ای که مادرشون واسه بیرون رفتن دادن همین رعایت خط قرمز نیست ؟!
این قسمت رو اگه میشه بیشتر توضیح بدین واقعا ممنون میشم
و یه خواهش هم از یکی از دوستان دارم،که واقعا امکان داره باعث حذف شدن تاپیک بشه،لطفا اینجا به من جواب سوال هام رو نده،چون بالاخره به علت تعدد منم مجبورم جوابت رو بدم و اونقت خیلی بد میشه....
واقعا جای تشکر داره اگه پستهاتون رو اینجا نبیم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)