مرسی از همه دوستان خوبم مرسی که همراهین .
نمی دونم چرا هر وقت که این مسئله جدی میشه و میخوام جدی پیگیر این جریان بشم از شرکتش تماس میگیرن که بیا کار شروع شده . انگار همه چیز دست به دست هم داده تا منو از این جریان بی اطلاع بزاره ، چرا این جوری میشه ؟؟؟؟؟!!!!
دیروز رفت ! کارشون باز شروع شد و اونم رفت ... همه چیز بی نتیجه موند . اگر واقعا کار شروع شده باشه تا 25 روز دیگه نمیاد خونه .
SCI عزیزم شما درست میگین من تا حالا متوجه اعتیادش نشدم . شاید بعضی ها بگن که من احتمالا ادم سهل انگار و ساده لوح و گیجی هستم که تا حالا متوجه نشدم ولی نه اینجوری نیست خیلی وقتا پیگیر بودم ولی نتونستم مطمئن بشم یا ازم دور بوده یا چیزی برای اثبات نداشتم .
قبلا گفتم که خودش اظهار کرده که بعضی مواقع واسه افزایش زمان س ک س مصرف کرده و منم با راهکارها و توصیه هایی که شما دوستان بهم کردین پیش رفتم ولی نمی دونم نتیجه داه یا نه . ولی اینکه شوهرم داره مدام مصرف میکنه رو اصلا نمی تونم تایید کنم و کاملا این وسط گیج شدم و هزار جور فکر و خیال به سرم میزنه .
به هر حال فعلا تنها راه پیگیری از طریق داداشمه که به همکاراش سفارش کنه که امارشو بهمون بده . امید وارم صحت نداشته باشه ...... برام دعا کنین دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)