باز هم کارشناس عزیز، فرشته مهربان، رو تحسین می کنم به خاطر این پست های پربار و با ارزشش.
من فکر می کنم هر چه باید گفته می شد رو، فرشته مهربان گفت.
چند دلیل دیگر هم من می آورم برای اینکه نتوانید ازدواج کنید:
1- پدر او با ازدواج شما موافقت نمی کنه! برای مثال شاید نخواهد پسری که از سادگی دخترش سواستفاده کرده، دامادش بشه. و یا دلایل دیگه.
2- شما در درس و دانشگاه نمی توانی اینقدر که الآن مطمئن هستی، موفق بشی. یا شما نمی توانی کار پیدا کنی. مثل این همه آدم دیگه که مشکل کار دارند. اینطوری باز هم نمی توانید 5 سال دیگه ازدواج کنید.
3- و اما این به نظر من بیشتر از همه امکان داره: شما 5 سال دیگه طرز فکرت با الآن عوض می شه. عشق و عاشقی هم باور کن همین 2-3 ساله و از سرت می پره و یا کمرنگ می شه. یک دفعه می بینی یک سری چیزهایی که دوست داری اصلاً در این دختر نیست. و یا یک دختر دیگه یک جا دیگه می بینی که چقدر بیشتر به تو می خوره!
امیدوارم همیشه موفق و شاد و سلامت باشی.
ولی همیشه این رو هم بدون که هیچ کس از فردای خودش با خبر نیست...
راستی من هم همین سوال tell me رو دارم.
شما به چه دختری می گی هرزه؟
فرض بگیریم یک دختری رو می شناسی که می دونی اون 2-3 سال با یک پسری رابطه داشته و سکس هم داشتند.
حالا هم به هر دلیلی از هم جدا شدند.
طبق صحبت هایی که کردی، حتی اگه به نظرت هرزه نباشه، ولی شما دیگه این دختر رو نجیب نمی دونی.
فکر نمی کنی اگر با دوست دخترت سکس داشته باشی، بعد از یک مدت خودت از او زده بشی؟
از خودت می پرسی که این چرا اینقدر راحت خودش رو در اختیار من قرار داد؟
ممکنه نسبت به او شکاک بشی و دائم فکر کنی که اون ممکنه بهت خیانت کنه، چون دیگه مانعی هم سر راهش نیست.
شاید الآن این حرف برایت عجیب باشه.
ولی این حسیه که به اکثر پسرهایی که این راه رو رفتند، دست می ده. دوست داری تو هم این حس رو تجربه کنی؟
این راهی که شما می خواهی بروی، یعنی رابطه عاطفی و جنسی خارج از چهارچوب ازدواج، راهیست که سالهاست مردم در کشورهای غربی می روند.
حاصلش رو می توانی ببینی.
- از دست رفتن ارزش و حرمت خانواده
- بی میلی جوانان برای رابطه های بلند مدت و تشکیل خانواده ای که محیط امنی باشد برای اعضای آن و به خصوص برای فرزندان
- تعداد زیادی بچه هایی که از روابط نامشروع به دنیا آمدند و همیشه از این قضیه خجالت می کشند. در اکثر مواقع بچه بدون پدرش و زیر دست دوست پسرهای مادرش بزرگ می شود.
- بی اعتمادی زن و شوهرها به همدیگر
- وقتی رابطه نامشروع برای کسی معمولی میشه و در نظرش زشت نیست، خیلی راحت تر می توانه وارد روابط نامشروع دیگه بشه. خیانت کردن دیگه خیلی کار زشتی به نظر نمی رسه...
ازت می خواهم وقتی پست فرشته مهربان رو خوندی، دوباره سریع جواب ندهی.
ایشون زحمت کشیدند و مطالب خیلی مهمی رو بیان کردند.
قبل از اینکه دوباره موضع بگیری و بخواهی از خودت دفاع کنی، خوب روی حرفهای فرشته مهربان فکر کن. شاید لازم باشه چند روز راجع به این مسائل فکر کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)